Wiskunde A1,2 - HAVO (D4V3)

Eindexamens 2003Ook dit jaar kunnen FOK!kers hun verslagen over de net gemaakte examens submitten (zie voor meer info hier). Ook D4V3 stuurde een examenverslag in.
Vandaag was mijn laatste toets van het examen, wiskunde, De motivatie om te leren was er absuluut niet (omdat ik gister al zeker was dat ik het ging halen) en ik had dus ook niet geleerd.

Vanochtend lekker uitgeslapen en om half 11 even naar een vriend gereden om hem met wiskunde te helpen. Toen het half 1 was ging ik naar school, daar nog even wat gepraat en toen begon het laatste examentje.

Wiskunde was heel goed te doen dit jaar. Misschien wat onduidelijke grafiekjes waar je uit moest aflezen, maar voor de rest niet veel op aan te merken. Het was goed te doen, zelfs zonder te leren (maargoed, ik ben dan ook een wiskunde knobbel ). Net even snel gekeken wat m'n score was en ik heb tussen de 7,1 en de 7,6.

Nou, dit was het dan, mijn laatste eindexamenverslag. Over 3 weekjes lekker feestjes vieren en lekker vakantie houden! Ik wens iedereen die nog examen heeft dit jaar heel veel succes en ik hoop dat jullie het allemaal halen (zelfs zonder her!).

Groeten en tot volgend jaar (dan ben ik er om mensen zenuwachtig te maken op het forum ),
Dave