Kiezers hebben spijt van Leefbaar Den Haag

Van de kiezers die bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag op Leefbaar Den Haag stemden, heeft 35% spijt dat gedaan te hebben. Een en ander blijkt uit een onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van RTV West.

Veel kiezers voelen zich misleid door de partij, die nauwelijks campagne voerde en bewust meedreef op de landelijke populariteit van de naam 'leefbaar'.

Nu blijkt dat Leefbaar Den Haag vooral bestaat uit een verzameling ex-psychiatrische patiënten die daags na de verkiezingen al openlijk ruzie met elkaar hebben gekregen.

Ook burgemeester Wim Deetman van Den Haag heeft zijn buik vol van de partij. Hij heeft besloten niet langer te antwoorden op de dagelijks terugkerende 9 vragen van die partij. Vragen als: "Heeft het college gisteren de Haagsche Courant gelezen?" en "Stond er nog iets in waarover schriftelijke vragen kunnen worden gesteld?", zijn aan de orde van de dag.

De eerste 75 vragen die de nieuwbakken fractie direct na de installatie heeft gesteld, zijn nog wel beantwoord. Deetman stuurt nu de 9 dagelijkse ''onzin'' vragen onbeantwoord retour.