Moslims verzocht joden te doden

ExtReMisT had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een islamitische geestelijke van Jamaicaanse afkomst heeft moslims in Groot-Brittannië opgeroepen joden te doden. Dat heeft de krant The Times vandaag gemeld. De man heeft schooljongens aangespoord te leren omgaan met een kalasjnikov. Ondanks aandringen van joodse en antifascistische organisaties heeft de Britse justitie nog niets tegen de geestelijke ondernomen.

De 38-jarige sjeik Abdullah el-Faisal heeft in steden als Manchester en Birmingham toespraken gehouden. Ook is hij verantwoordelijk voor twee videobanden die na de aanslagen van 11 september in de Verenigde Staten zijn verschenen en in islamitische boekhandels in het Verenigd Koninkrijk te koop worden aangeboden.

Op de videoband worden mannelijke moslims aangespoord te strijden tegen joden en andere niet-moslims. Als zij sneuvelen in de strijd zullen ze 72 maagden ontvangen. Op een eerdere video, genaamd 'Geen vrede met de joden', noemt hij negentien redenen waarom moslims niet in vrede kunnen leven met de "vuile" joden. De joden zijn "door en door slecht" en bedreigen van nature mensen. Men heeft geen andere keus ze te haten en te vermoorden, aldus de geestelijke.