Bewoners in de stress

Big Brother vraagt de bewoners wat ze nou eigenlijk van plan zijn te doen met kerst. Tot ergenis van BB hadden ze er nog helemaal niet aan gedacht dat ze dingen voor kerst moesten bestellen.
De bewoners zijn een beetje gemakzuchtig geworden na meer dan honderd dagen in het BB-huis, en krijgen van Big Brother een deadline om te beslissen wat ze nou willen met kerst. Gestresst slaan ze aan het brainstormen.

Na een grote brainstormsessie waarbij de bewoners bespreken wat kerst voor hun betekent zijn ze eruit en worden de spullen die ze willen hebben voor kerst besteld. Het is voor ze te hopen dat ze tegen die tijd niet aan de arme kant zitten, want dan valt alles in het water.

's Avonds krijgen de twee genomineerden, Sandy en Diane, het gebruikelijke afscheidsmaal. Dit keer is de kamer geheel in westernstijl ingericht. Ondertussen tuigen de andere bewoners de kerstboom op. Diane en Sandy vinden een stel foto's in de eetkamer, waaronder eentje van Diane en Andries. Sandy hoort Diane uit over deze foto en wat er speelt tussen Diane en Andries.

De bewoners gaan pas laat naar bed. Ze praten lang over hun periode in het huis en Diane en Daniëlle werken daarna nog eens lange tijd aan de Indische maaltijd die Diane voor haar medebewoners wilde maken.

Vanavond is er weer een exit, en is het de beurt aan Diane of Sandy om het huis te verlaten.

Zie ook het Fok! Big Brother The Battle Forum