Dordtse flatmoord mogelijk liefdesdrama

De schokkende, bloedige, drievoudige flatmoord in Dordrecht heeft waarschijnlijk een liefdesaffaire als grondslag.

Naar aanleiding van het bloedbad, waarbij de Dordtse bejaardenverzorgster Wilma van Griensven (39), haar dochter Linda (16) en haar Turkse vriend Ismael Yilmaz (17) afgelopen vrijdag om het leven kwamen, zijn inmiddels vier mogelijke daders opgepakt. De politie zoekt nog een vijfde verdachte, waarvan inmiddels een compositietekening is verspreid.

De drie slachtoffers werden ieder omgebracht met één gericht schot. Ismael zou door het hoofd zijn geschoten, zijn vriendin zou in de keel zijn geraakt. Moeder Wilma zou nog hebben gepoogd haar dochter te beschermen door zich tussen haar kind en de schutters te werpen. Ook zij werd echter dodelijk geraakt. De 11 jarige dochter, die op het moment van de schietpartij lag te slapen, vond de doden in de woonkamer.

Omwonenden van de slachtoffers, in de Dordrechtse wijk De Staart, zeggen dat Ismael en Linda slechts enkele weken een relatie met elkaar hadden. Vóór die tijd ging het tienermeisje om met een Marokkaanse man die zij in een discotheek had ontmoet. Deze man en enkele van zijn vrienden waren recent nog bij de flat gezien.
compostietek. verdachte uit Opsporing Verzocht