Liam haalt uit naar organisatie Roskilde

Fok! had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Liam Gallagher, de zanger van Oasis, heeft keihard uitgehaald naar de organisatoren van het Deense popfestival in Roskilde.

"Iedereen die een festival na zo'n tragedie laat doorgaan alsof er niets is gebeurd, zou moeten worden doodgeschoten", aldus de zanger in een interview met een Noorse krant.

De Britse band annuleerde zaterdag (een week geleden), net als de Pet Shops Boys, het optreden op het muziekfestival af nadat een dag eerder acht bezoekers de dood hadden gevonden in het gedrang. De afgelasting was uit respect voor de slachtoffers en hun nabestaanden.

Kritiek van de organisator dat de band geen respect toonde voor de fans sprak Gallagher in het interview tegen. "Dat moet hij nodig zeggen. De enige juiste beslissing was geweest het hele festival af te lassen. Roskilde wil ons niet betalen en dat maakt me niets uit. We zijn niet geïnteresseerd in hun schijtgeld", aldus de voorman van Oasis.


Beste Fok!kers, bij deze wens ik jullie allemaal een fijne vakantie toe. Aangezien ik morgenvroeg rond een uur of 5 vertrek naar 't (hopelijk) zonnige zuiden

Tot Fok!
Sander (FeestBeest)