FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


After Hours

Film

Paul Hackett (Griffin Dunne) is een kantoormedewerker met een saai leventje. Als hij alleen in een restaurant zit komt hij Marcy (Rosanna Arquette) tegen. De twee praten wat en zij geeft hem het nummer van een vriendin van haar die kunstenares is.

Als Paul het nummer belt krijgt hij Marcy aan de telefoon die hem om 11:32 uitnodigt. Hij pakt de taxi richting Mary maar verliest tijdens de wilde rit zijn geld. Aangekomen bij haar vertelt zij hem een aantal vage dingen die hij liever niet had willen horen. Alles wordt vreemder als Paul merkt dat hij Marcy's emoties kan voelen na het roken van een joint. Hij vlucht en gaat naar een bar.

Vanaf dat moment gebeuren er allerlei dingen die van toevalligheden aan elkaar hangen. Hij probeert naar huis te komen maar hij blijft die nacht mensen ontmoeten die zijn weg naar huis op één of andere manier versperren. Heeft Marcy hier iets mee te maken?

Genre Komedie, Thriller
Regie Martin Scorsese
Cast Griffin Dunne, Rosanna Arquette, Verna Bloom, Tommy Chong, Linda Fiorentino, Teri Garr, John Heard, Cheech Marin, Catherine O'Hara, Will Patton, Robert Plunket, Bronson Pinchot, Rocco Sisto, Larry Block, Victor Argo, Murray Moston, Dick Miller
Speelduur 97 minuten
Land van oorsprong Verenigde Staten
Label The Geffen Company, Double Play
Releasejaar 1985
IMDB-score 7.6
Aantal stemmen IMDB 21727
Kijkwijzer Vanaf 6 jaarGeweldAngst
User-waardering Onbekend.
Aantal stemmen0

september 2013

Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #210 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
©FOK.nl e.a.