TripleM als rievjoe kroe!

Tja, wie ben ik. Op internet ben ik eigenlijk altijd TripleM (en ik ben overal te vinden, meer daarover later). In het echt heet ik Michel Hendriks en woon ik (nu nog) in het pittoreske Sprang-Capelle (ik ben dol op het woordje pittoresk en op haakjes, maar ook dat zal straks wel duidelijk zijn). Ik word op 7 mei a.s. 26 jaar en voel me nog altijd een paar jaartjes jonger.

Eh jaja, eerst es weten of je nog een leven hebt buiten de computer.

Ehh ja. Leven buiten de computer. Ehm, nou..

Tuurlijk heb ik een leven buiten de computer. Op dit moment heb ik gelukkig overdag veel tijd om te FOK!ken omdat ik thuis zit en op zoek ben naar een andere baan, maar normaal gesproken gebruik ik daar de nachtelijke uurtjes voor (ja ik slaap ook nog, veel te weinig maar beter dan niks).

In het weekend werk ik bijvoorbeeld bij een bioscoop als operateur. Dat betekent dat ik de film draai en zorg voor het (redelijk amateuristische) licht en geluid in de zaal. Leuk om te doen, doe het dan ook alweer meer dan 10 jaar. Begonnen als een bijbaantje, nu is het een hobby en een excuus om de kindjes van mijn baas daar te zien. Want bijna iedere zaterdag komen (van jong naar oud) Gillian, Genoveva, Michaela en Johan langs om wat te kletsen en film te kijken met ondergetekende. Dat zakjes M&M's een wondermiddel zijn weet ik sinds ik hen ken

Verder lees ik zo nu en dan een boek (John Grisham is mijn favoriete schrijver), kijk ik graag een filmpje en ben dol op muziek. Dat is ook hoe ik uiteindelijk in de FP Crew terecht ben gekomen.

Oh Bert, ehh Michel, vertel vertel!

Nou, eigenlijk komt dat allemaal door Krezip. Oscar Holleman, producer van deze ontzettend leuke band, is al heel lang een kennis van mijn ouders en dus ook van mij. Ik wandelde op een dag zijn studio in en hoorde daar een hele mooie stem. Dat bleek Jacqueline te zijn van Krezip, sindsdien ben ik fan.

Ik ging de studio wat meer in de gaten houden en kreeg zo nu en dan eens wat te horen. Over sommige dingen werd ik zo enthousiast, dat ik daarover wilde vertellen. En zo stuurde ik mijn eerste review richting de FP Crew, die meteen werd geplaatst. Na dit 4 keer te hebben gedaan (en Highlander daarbij wat grijze haren heb bezorgd), werden ze het beu dat ze al het werk voor me moesten doen (of ze vonden mijn reviews gewoon erg goed, dat houd ik mezelf in ieder geval nog steeds voor ) en vroegen ze me of ik dat niet zelf kon doen. Dat kon, en zo ben ik sinds een paar maanden FP Crew!

Okee okee, nou vertel nou maar es hoe geweldig jij wel niet bereikbaar bent

Oh ja, da's waar. Nou ik heb MSN (michel@dj-triplem.com), ICQ (60068317) en een Yahoo Messenger die ik niet meer gebruik. Mailen kan ook op het bovengenoemde adres en ik ben meestal ook wel te bereiken op IRC (server irc.fok.nl, kanaal #fok). Als dat nog niet genoeg is, dan moet je me maar persoonlijk leren kennen zodat je mijn 06 nummer krijgt. Kunnen we es babbelen ofzo.

Nou moe, zo heel bijzonder ben jij niet!

Dat heb ik ook nooit beweerd

Opmerkingen, vragen, liefdesverklaringen of dreigbrieven op bovenstaand e-mail adres of gewoon in mijn FOK! fotoboek.