FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 13 september 2005

De zeven stappen naar een futiele Fatal1ty


Creative Labs organiseert donderdag 22 september een evenement in Antwerpen waar je drie minuten lang de arrogante kont van Fatal1ty mag gaan proberen te schoppen. Nou is Fatal1ty misschien niet de beste gamer van de wereld. Ik bedoel; “there’s always a bigger fish”. Maar dat hij goed is valt niet te ontkennen. En aangezien vrijwel iedereen het wel met me eens zal zijn dat Fatal1ty wel eens van zijn troon gestoten mag worden zijn hier de zeven heilige treden naar FPS-gamer perfectie.

Voetbal: Advocaat bondscoach Zuid-Korea

Na Guus Hiddink (Australië) gaat nog een oud-bondscoach van Nederland een ander nationaal team onder zijn hoede nemen. Dick Advocaat wordt namelijk coach van Zuid-Korea, het team dat diezelfde Hiddink in 2002 naar de halve finale van het WK leidde. Advocaat wordt de opvolger van Jo Bonfrère, die onlangs wegens tegenvallende resultaten en kritieken opstapte, ondanks dat hij zich had geplaatst voor het WK 2006.

Advocaat gaat per 1 oktober samen met Pim Verbeek aan de slag bij Zuid-Korea. Het contract van de voormalig trainer van onder andere PSV en de Glasgow Rangers loopt tot en met het WK van volgend jaar. Verbeek was eerder al assistent van Guus Hiddink bij Zuid-Korea. "Nee, onze aanstelling kwam voor ons niet echt als een verrassing. We waren er al een tijdje mee bezig. We stonden nummer 1 op het verlanglijstje van de Zuid-Koreanen. Zo'n aanbieding om het WK te doen, grijp je natuurlijk met beide handen aan", aldus Advocaat vandaag.

"Pim Verbeek heeft in het hele verhaal natuurlijk een bepalende rol gespeeld", gaf Advocaat toe. "Hij heeft al in Zuid-Korea gewerkt. Pim kent alle ins en outs van het land en van de spelersgroep. Er zijn nog zes, zeven spelers over uit de groep die met Hiddink op die fantastische vierde plaats bij het WK eindigde. Die jongens hebben nu veel meer ervaring en spelen nu bijna allemaal bij een internationale topclub. Daar kunnen we alleen maar ons voordeel mee doen."

Kijk voor meer voetbalnieuws op de Voetbalmanager van FOK!

'Gebonden dating' populair bij 40+ mannen

Icoon opmerkelijk nieuws'Gebonden dating' is populair bij alleenstaande mannen van boven de veertig. Dat meldt althans het online magazine Singlessite.nl op basis van eigen onderzoek. Voor de meer pervers ingestelde lezer; 'gebonden dating' heeft weinig te maken met zweepjes en touwtjes, maar is het uitgaan met een getrouwde vrouw.

Daten met getrouwde vrouwen is spannend, opwindend en prettig, vinden de respondenten over het algemeen. Met name de single 40-plusser heeft geen enkele moeite met zijn rol als 'liefje voor erbij'. Seks zonder verplichtingen, spanning en geen relatiegezeur worden als de voordelen van gebonden dating gezien. Van de ondervraagden zegt 65 procent wel eens een dergelijke date te hebben gehad.

'Onbedoeld verliefd' worden, de date niet altijd kunnen zien wanneer daar behoefte aan is en een schuldgevoel richting de partner worden ervaren als belangrijkste nadelen. Zo'n 80 procent denkt echter dat deze vorm van dating de toekomst heeft. Ruim 20 procent noemt het een prima ontwikkeling die uit de stiekeme hoek moet komen, en 1 procent stelt dat het 'fenomeen' verboden moet worden.

OM krimpt aanklacht tegen Mohammed B. in

ShiftyX en PIM4EVER hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon misdaad nieuws Het Openbaar Ministerie (OM) zal minder aanklachten indienen tegen de moordenaar van Theo van Gogh, Mohammed B., inzake zijn betrokkenheid bij de zogenoemde Hofstadgroep. B. zal enkel worden vervolgd voor zijn vermeende deelname aan deze veronderstelde terroristische organisatie.

Daarmee vallen vier andere aanklachten af, zo blijkt uit de wijziging van de tenlastelegging die voor B. is gemaakt. In eerste instantie werd hij ook verdacht van het samenspannen met andere verdachten van de Hofstadgroep tot een of meer moorden uit terroristisch oogmerk. Onder andere Theo van Gogh, de Tweede-Kamerleden Hirsi Ali en Wilders en de Amsterdamse bestuurders burgemeester Cohen en wethouder Aboutaleb waren het doelwit.

B. werd verder beschuldigd van het opzettelijk verhinderen van het werk van de Kamerleden Hirsi Ali en Wilders door hen met geweld te bedreigen. De vierde aanklacht luidde dat B. dit in samenspanning met andere vermeende Hofstadgroepleden deed. Ook de beschuldiging dat B. Hirsi Ali, Wilders, Cohen en Aboutaleb met de dood bedreigde is door het OM ingetrokken.

Met het inkrimpen van de aanklacht spitst het OM zich op het hart van de verdenking, zo licht een woordvoerder toe. "De weggevallen losstaande verdenkingen worden hierin meegenomen, maar nu hoeven we niet alle losstaande strafbare feiten nog apart te bewijzen. Voor een veroordeling van B. voor deelname aan een terroristische organisatie denken we voldoende bewijs te hebben."

In juli werd B. door de Amsterdamse rechtbank tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld, omdat hij cineast Theo Van Gogh heeft vermoord. Dat betekent dat hij nooit meer op vrije voeten komt, tenzij hij op enig moment gratie krijgt.

Uitslagen Champions League (13/09/2005)

Vanavond werden de eerste poulewedstrijden van de Champions League afgewerkt. De groepen E, F, G en H openden het miljoenenbal. Hieronder vind je alle uitslagen.

Poule E:

PSV – Schalke 04 1-0
33. Vennegoor of Hesselink 1-0

AC Milan – Fenerbahçe 3-1
18. Kaká 1-0, 63. Alex (pen) 1-1, 87. Kaká 2-1, 89. Shevchenko 3-1

Stand Poule E:

Positie:Club:Wedstrijden:Punten:Doelsaldo:
1AC Milan133 - 1
2PSV131 - 0
3Schalke 04100 - 1
4Fenerbahçe101 - 3

Wedstrijden 28 september:
Fenerbahçe – PSV
Schalke 04 – AC Milan

Poule F:

Olympique Lyon – Real Madrid 3-0
21. Carew 1-0, 26. Juninho 2-0, 31. Wiltord 3-0

Olympiakos Piraeus – Rosenborg BK 1-3
19. Lago (ED) 1-0, 42. Skjelbred 1-1, 49. Mavrogenidis (ED) 1-2, 90+4. Storflor 1-3

Stand Poule F:

Positie:Club:Wedstrijden:Punten:Doelsaldo:
1Olympique Lyon133 - 0
2Rosenborg BK133 - 1
3Olympiakos Piraeus101 - 3
4Real Madrid100 - 3

Wedstrijden 28 september:
Real Madrid – Olympiakos Piraeus
Rosenborg BK – Olympique Lyon

Poule G:

Real Betis Sevilla – Liverpool 1-2
2. Sinama-Pongolle 0-1, 14. Luis Garcia 0-2, 51. Arzu 1-2

Chelsea – Anderlecht 1-0
19. Lampard 1-0

Stand Poule G:

Positie:Club:Wedstrijden:Punten:Doelsaldo:
1Liverpool132 - 1
2Chelsea131 - 0
3Real Betis Sevilla101 - 2
4Anderlecht100 - 1

Wedstrijden 28 september:
Anderlecht – Real Betis Sevilla
Liverpool - Chelsea

Poule H:

FC Artmedia Bratislava – Internazionale 0-1
17. Cruz 0-1

Glasgow Rangers – FC Porto 3-2
35. Lövenkrands 1-0, 47. Pepe 1-1, 59. Prso 2-1, 71. Pepe 2-2, 85. Kirgiakos 3-2

Stand Poule H:

Positie:Club:Wedstrijden:Punten:Doelsaldo:
1Glasgow Rangers133 - 2
2Internazionale131 - 0
3FC Porto102 - 3
4FC Artmedia Bratislava100 - 1

Wedstrijden 28 september:
Internazionale – Glasgow Rangers
FC Porto – FC Artmedia Bratislava

Voetbal: Uitslag PSV - Schalke 04

PSV heeft zijn eerste poulewedstrijd in de Champions league winnend afgesloten. Thuis tegen het Duitse Schalke 04 werd met 1-0 gewonnen dankzij een kopgoal van Jan Vennegoor of Hesselink.

PSV wacht dit seizoen een zware klus om het succes van vorig jaar in de Champions League te evenaren. Vorig jaar bereikten de Eindhovenaren de halve finale, waar het op uitdoelpunten werd uitgeschakeld door AC Milan. PSV verloor een aantal belangrijke spelers als Van Bommel, Bouma en Park, maar kreeg ook een aantal nieuwe spelers terug als Reiziger en Simons.

PSV moest het in de confrontatie tegen de Duitse nummer twee van vorig seizoen stellen zonder Alex (geblesseerd), Arouna Koné en Michael Ball. De twee laatstgenoemden zijn niet speelgerechtigd voor PSV in de Champions League. Hierdoor moest trainer Guus Hiddink zijn elftal op een aantal posities wijzigen. Eric Addo verving Alex in de verdediging.

In de beginfase was Vennegoor of Hesselink dicht bij de openingstreffer. De spits schoot op de paal, maar werd teruggefloten voor een overtreding. Veel kansen werden er in het begin door beide ploegen niet gecreëerd. Toch had de Eindhovense club een licht overwicht. Schalke viel vooral op door enkele harde overtredingen, waardoor PSV niet echt kans kreeg om tempo te maken. Na ongeveer twintig minuten creëerde Afellay met een mooie pass een kans voor Beasley. De Amerikaan schoot echter te zacht in, waardoor doelman Rost makkelijk kon redden.

Na iets meer dan een half uur spelen, kwam PSV op een verdiende 1-0 voorsprong. Een corner van Farfán werd door Vennegoor of Hesselink knap ingekopt. Het was alweer de achtste treffer van Lange Jan in Europa. Na de voorsprong zette PSV veel druk op de Duitse verdediging. Een vrije trap van Beasley werd net voor rust over getikt door doelman Rost. PSV ging met een 1-0 voorsprong de kleedkamer in.

Beide elftallen begonnen ongewijzigd aan de tweede helft. Opnieuw konden beide teams echter de bal niet lang in bezit houden, goede aanvallen waren dan ook schaars. Schalke ging naarmate de tweede helft vorderde iets meer vooruit voetballen en drukte PSV naar achteren. Tot echt uitgelezen mogelijkheden op de gelijkmaker kwam het echter niet. Toch bleef de angst op de 1-1 groot. PSV kwam er helemaal niet meer uit en werd door Schalke vastgezet op de eigen helft. Voor PSV was het loeren op de counter. Enkele keren kwam de thuisclub eruit, maar miste net de scherpte om de score uit te breiden.

Na een uur spelen verminderde de aanvalsdrang van Schalke. De Duitsers hadden wel meer balbezit, maar echte kansen werden er niet afgedwongen. Voor PSV was het hopen dat de 1-0 stand hield, want het gevaar bleef in de lucht hangen. In de slotfase had Afellay de 2-0 op zijn schoen, maar hij wist een mooie pass van Lucius niet af te ronden. PSV hield zich in het verdere verloop staande en boekte een zeer knappe overwinning op Schalke.

Kijk voor meer voetbalnieuws op de Voetbalmanager van FOK!

Uitslag PSV - Schalke 04

PSV heeft zijn eerste poulewedstrijd in de Champions League winnend afgesloten. Thuis tegen het Duitse Schalke 04 werd met 1-0 gewonnen.

PSV wacht dit seizoen een zware klus om het succes van vorig jaar in de Champions League te evenaren. Vorig jaar bereikten de Eindhovenaren de halve finale, waar het op uitdoelpunten werd uitgeschakeld door AC Milan. PSV verloor een aantal belangrijke spelers als Van Bommel, Bouma en Park, maar kreeg ook een aantal nieuwe spelers terug als Reiziger en Simons.

PSV moest het in de confrontatie tegen de Duitse nummer twee van vorig seizoen stellen zonder Alex (geblesseerd), Arouna Koné en Michael Ball. De twee laatstgenoemden zijn niet speelgerechtigd voor PSV in de Champions League. Hierdoor moest trainer Guus Hiddink zijn elftal op een aantal posities wijzigen, Eric Addo verving Alex in de verdediging.

In de beginfase was Vennegoor of Hesselink dicht bij de openingstreffer. De spits schoot op de paal, maar werd teruggefloten voor een overtreding. Veel kansen werden er in het begin door beide ploegen niet gecreëerd. Toch had de Eindhovense club een licht overwicht. Schalke viel vooral op door enkele harde overtredingen, waardoor PSV niet echt kans kreeg om tempo te maken. Na ongeveer twintig minuten creëerde Afellay met een mooie pass een kans voor Beasley. De Amerikaan schoot echter te zacht in, waardoor doelman Rost makkelijk kon redden.

Na iets meer dan een half uur spelen, kwam PSV op een verdiende 1-0 voorsprong. Een corner van Farfán werd door Vennegoor of Hesselink knap ingekopt. Het was alweer de achtste treffer van Lange Jan in Europa. Na de voorsprong zette PSV veel druk op de Duitse verdediging. Een vrije trap van Beasley werd net voor rust over getikt door doelman Rost. PSV ging met een 1-0 voorsprong de kleedkamer in.

Beide elftallen begonnen ongewijzigd aan de tweede helft. Het spelverloop was net zoals in de eerste helft hetzelfde. Beide teams konden de bal niet lang in bezit houden en aanvallen waren schaars. Schalke ging naarmate de tweede helft vorderde, iets meer vooruit voetballen en drukte PSV naar achteren. Tot echt uitgelezen mogelijkheden op de gelijkmaker kwam dit niet. Toch bleef de angst op de 1-1 groot. PSV kwam er helemaal niet meer uit en werd door Schalke vastgezet op de eigen helft. Voor PSV was het loeren op de counter. Enkele keren kwam de thuisclub eruit, maar miste net de scherpte om de score uit te breiden.

Na een uur spelen verminderde de aanvalsdrang van Schalke. De Duitsers hadden wel meer balbezit, maar echte kansen werden er niet afgedwongen. Voor PSV was het hopen dat de 1-0 stand hield, want het gevaar bleef in de lucht hangen. In de slotfase had Afellay de 2-0 op zijn schoen, maar hij wist een mooie pass van Lucius niet af te ronden. PSV hield zich in het verdere verloop staande en boekte een zeer knappe overwinning op Schalke.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PSV – Schalke 04 1-0
33' Vennegoor of Hesselink 1-0

Arbiter: Baskkakov (Rusland).
Toeschouwers: 30.000.
Geel: Simons, Afellay (PSV), Kobiashvili, Rafinha (Schalke 04).

Opstellingen:

PSV: Gomes, Reiziger, Addo, Ooijer, Lucius, Afellay, Simons, Cocu (Lamey/82'), Beasley, Vennegoor (Robert/86'), Farfán.

Schalke 04: Rost, Rafinha, Bordon, Krstajic, Altintop (Barajmovic/86'), Ernst (Varela/79'), Poulsen, Lincoln, Kobiashvili, Sand (Larsen/72'), Kuranyi.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pornofilmpjes en Don Pussy

Don Vito kennen we allemaal. Viva la Bam's grote ster. Hij kwam ooit niet de Playboy Mansion binnen. Nou ja.. wel binnen, maar hij werd natuurlijk door Bam vastgebonden aan een rolstoel.
Dan kan je natuurlijk niet van poesjes genieten. En van lekkere borsten..
Daarom mocht hij van mijn grote vriend Hugh terug komen om dit filmpje te maken.
(doel opslaan als)

Verder nog echte porno:
[Zoals Vito zegt: Gobble gobble..]
[Dildo Time!]
[V Voor Vagina]
[Bi meiden zijn altijd beter]
[Speciaal voor die puberrukkers]
[22 scenes voor uw plezier]
[KATE]

SPOILER
myfirstsexteacher.com/members
moremort:kraken
zxcvbn:asdfgh
unikeks23:kikimor
creep2k:pck589
wceddyxx2:mustang
dcc575:astros
Zo!

Zoontje voor Heidi Klum en Seal

marsu had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Showbiz nieuwsHeidi Klum en Seal zijn sinds dinsdag de trotse ouders van een zoontje. Het Duitse topmodel is vroeg in de ochtend bevallen van haar tweede kind, zo heeft haar vader bekend gemaakt.

Klum heeft al een dochter uit een relatie met Flavio Briatore, bij liefhebbers van autosport bekend als de baas van het team van Renault uit de Formule 1. Het 32-jarige model gaf in mei in Mexico haar ja-woord aan de tien jaar oudere Sealhenry Samuel, zoals de Britse zanger, bekend van hits als Killer, Crazy en Kiss From A Rose, voluit heet.

Seal en zijn eega Heidi Klum
Seal en zijn eega Heidi Klum

Italiaanse suprematie in Polen

Bennati blijft de ritzeges in de ProTour aan elkaar rijgen. Na drie overwinningen in de Ronde van Duitsland won de Italiaanse sprinter van Lampre vandaag de tweede etappe in de Ronde van Polen. Tweede werd zijn landgenoot Paolini, die tevens de nieuwe leider werd.

De tweede rit van Tczew naar Olsztyn, over een afstand van 226,5 km, eindigde net als gisteren in een massaspurt. Daarin bleek Bennati, die maandag in de laatste bocht nog tegen het asfalt ging, te sterk voor de rest van het sprintersgilde.

Ondanks het feit dat de rit op papier een uitstekende etappe was voor de explosieve mannen, trokken de Italianen Steve Zampieri en Gianluca Bortolami ten aanval tegen het sprinterskorps. Op zes kilometer voor de meet werden de twee echter ingerekend door het jagende peloton.

Uitslag 2e etappe - Tczew-Olsztyn - 226,5 kilometer :

Positie:Naam:Land:Ploeg:Tijd:
1.D. BennatiITALAM5u.54'.37"
2.L. PaoliniITAQSTz.t.
3.F. ChicchiITAFASz.t.
4. J. ZarebskiPOLACTz.t.
5.M. Van HeeswijkNEDDSCz.t.

Algemeen klassement na twee etappes:

Positie:Naam:Land:Ploeg:Tijd:
1.L. PaoliniITAQST9u.15'.48"
2.B. CookeAUSFDJ0.02"
3.D. BennatiITALAMz.t.
4. R. FörsterDUIGER0.03"
5.F. Chicchi ITAFAS0.04"

Privé en Koninklijk Huis ruziën door

Willem Alexander en AmaliaWeekblad Privé hoeft voorlopig niet meer aan te kloppen bij het Koninklijk Huis. Het roddelblad wordt uitgesloten bij de doop van prinses Alexia, en zal bij de eerstvolgende officiële fotosessie ook niet worden uitgenodigd. Aanleiding zijn vakantiefoto's van kroonprins Willem-Alexander en zijn gezin, die vorige week werden gepubliceerd.

De ongewenste fotoreportage komt bovenop eerdere problemen tussen het weekblad en de koninklijke familie. In april werd Privé voor de rechter gesleept, toen er privé-opnamen van prinses Amalia werden gepubliceerd die afkomstig waren van een gestolen camera van prinses Máxima. Het tijdschrift was mede daarom in juli niet welkom tijdens een fotosessie op landgoed Eikenhorst. Twee dagen na die sessie was het blad echter wel de eerste die de foto's publiceerde, dankzij tussenkomst van een persbureau dat wel bij de bijeenkomst aanwezig was.

De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) liet vandaag weten buitengewoon ontstemd te zijn door de plaatsing van de nieuwe foto's. Plaatsvervangend directeur-generaal Chris Breedveld stelde dat de privacy van het kroonprinselijk gezin ernstig geschonden was, en dat de foto's verkregen zijn door 'hinderlijk gedrag en volgen'. De fotosessie in juli was juist gehouden onder voorwaarde dat de media het gezin tijdens zijn vakantie met rust zouden laten. Volgens Breedveld hebben alle media zich netjes daaraan gehouden, behalve Privé.

Willem Alexander en zijn gezin op de cover van de Privé

Porno

Hoi, ik ben Twinky. Ik ben zestien jaar oud en schrijf nu al anderhalf jaar verhaaltjes voor een weblog. De laatste tijd heb ik er alleen niet zo heel veel zin meer in, en ik zou jullie graag even vertellen waar dat aan ligt.

Voor elk verhaaltje dat ik schrijf, heb ik tussen een half en drie uur nodig. Gelukkig hoef ik maar twee columns of wwkwtjes per maand te schrijven, maar toch kost het redelijk veel van mijn vrije tijd. De tijd die ik erin stop is namelijk geheel vrijwillig en ik krijg er niets voor terug. Helemaal niks.

Het is namelijk zo, dat zodra ik een verhaaltje heb gepost, heel veel mensen het niet lezen. Er zullen vast trouwe fans zijn, en ook veel vrienden en medescholieren van me kijken regelmatig of er weer iets nieuws is. Toch denk ik dat het gros van de views komt van de mensen die per ongeluk op het linkje klikken en er dan achter komen dat het een 'saaie' lap tekst is. Zowel bij mijn verhaaltjes als bij die van mijn medewwkwers wordt er ook luidkeels onder het verhaaltje verkondigd dat het te lang en te saai is. Iets waar ik persoonlijk niets van geloof. Is het zoveel moeite om even iets meer te lezen dan de titel van een blogje?

De titel, ook weer zo iets interessants. In oktober vorig jaar heb ik, op aandringen, een pornoverhaaltje geschreven. En ja, in de titel stond dus... Porno. En dat doet wonderen! In die tijd hadden we wilden plannen over een wekelijks terugkerende pornozondag, en ik als intelligente en onschuldige vijftienjarige kon me heerlijk uitleven in iets waarover ik ook kon schrijven, want dat was wat ik deed en waar ik plezier in had. Het resultaat was verbluffend. Meer dan tienduizend views, en een plaats in de top vijf van meest bekeken blogs. Netjes onder… Paris Hilton. Want dat porno trok dus wel, en nog steeds kun je zien dat de meeste views worden behaald door de blogs met open dirs en andere blogs vol tieten.

Als je toch al op die link geklikt hebt, kun je meteen kijken naar de reacties. Mensen waren geschokt dat ik het geschreven had, het paste niet op de weblog, Het was gewoon walgelijk, er kwam veel te veel porno op de weblog en men had er genoeg van. Niets dan negatieve reacties dus. Dat waren we wel gewend, dus iets nieuws was het niet.

Wat dan toch weer opviel, was het feit dat het 'retegeile' verhaaltje meer dan tienduizend keer was gelezen. En het stond niet eens in de wwkw-afdeling aan de rechterkant. Tienduizend keer, in de categorie Erotiek. Het was niet wekenlang te zien in de tracker. Als dat zo geweest was, waren de views misschien wel nog verder opgelopen. Maar, aan de views te zien, was het dus een populair verhaaltje. Waarom dan zulke reacties?

Ik wil jullie nog wat laten zien. Waarschijnlijk heb je wel gezien dat ik al een paar weken bezig ben met een vervolgverhaal, over de 10 kleine negertjes. Het is een groot project, elke week een aflevering. De negertjes zijn nog meer werk dan de gewone verhaaltjes. Hierbij kan ik niet gewoon erop los lullen, maar moet er echt nagedacht worden, dingen moeten kloppen en ik wil het echt leuk houden. Kijk nou eens naar deel 4. Het verhaaltje hoef je niet te lezen, want het is natuurlijk gigantisch lang. (Je mag wel, maar begin dan echt bij de eerste, en lees ze alle vijf.) Het gaat me om de reacties. Drie grapjassen posten er hetzelfde. Nou, ik kan er dus echt helemaal niet om lachen. Sorry voor de mensen die het hebben gedaan, maar ik vind het echt gigantisch kinderachtig. Zijn jullie nou volwassen? Ook dit zijn reacties waar ik echt zo'n gruwelijke hekel aan heb. De reacties zijn gewoon kut. Allemaal.

Dat zit me dwars. Heel erg dwars. En niet nu pas de laatste weken, maar echt vanaf het begin dat ik hier 'werk'. Francesca, een onwijs lieve medewwkwster, die er tegelijk met mij bijkwam, was al na een paar maanden gestopt omdat ze er niet meer tegen kan, tegen de negatieve reacties onder de verhaaltjes, waar ze zoveel tijd in had gestopt. En ik was het helemaal met haar eens. Een verhaaltje wordt nu duizend keer gelezen (toen nog twee- of drieduizend) en er staan ongeveer 4 reacties onder. En die gaan allemaal over een minuscuul spelfoutje, een vergeten blokje (want ja, we moeten als we het blogje op de weblog plaatsen moeten we handmatig alle apostroffen nog omzetten) of iets anders nutteloos, wat nou eenmaal kan gebeuren.

De enige positieve reacties komen van onze collega's. Want we nemen de moeite om elkaars blogjes te bekijken, elkaars ellenlange wwkws te controleren en ja, omdat het veel mannen zijn (momenteel ben ik de enige zonder piemel), kijken mijn collegas ook even goed in de open dirs.

Nu klinkt dit misschien wel negatief, maar zo is het niet bedoeld. Wat ik ook op school merk, is dat ik eigenlijk heel erg houd van negatieve kritiek. Ik ben een persoon die er wat mee doet, een perfectionist. Alles kan altijd beter, en als je het zelf niet ziet, kan iemand anders je ermee helpen. Je kunt de op- en aanmerkingen van een werkstuk, referaat of ander boekwerk hartstikke goed gebruiken voor een volgende.

En dat is wat ik van jullie wil vragen. Bewijs dat ik het helemaal mis heb met mijn opvatting over de lezers; dat jullie gewoon een stelletje rukkende veertigers zijn, dat alleen kan zeiken over een typfoutje of als een linkje al eerder is geweest, en behalve open dirs en andere kutten en tieten helemaal niks waardeert! Alsjeblieft, reageer. Onderbouw je mening en post! Vertel mij en mijn collega's (en dan niet de wwkwers, maar ook de 'gewone' bloggers) wat je ervan vindt! En we worden niet boos als je iets niet leuk vindt of al eerder hebt gezien, maar vertel waaróm je het niet leuk vindt. En als je je echt kapot hebt gelachen, zeg het ook even. Daar worden we heel erg blij van, en waarschijnlijk worden de blogjes er ook beter van. Probeer het gewoon een keer.

En kom je nou heel af en toe op de weblog? Doe je verder niets op Fok!? Of kijk je gewoon alleen maar naar de blogjes en werk je dan weer verder? Nou, registreren kost helemaal niets. Echt, het is helemaal gratis. Je kijgt geen ongewenste reclame, en dan kun jij ook ons vertellen wat je mening is.

Dus, stelletje rukkende veertigers en overig gespuis, zorg ervoor dat ik er weer een beetje zin in krijg om verhaaltjes voor jullie te schrijven… Vertel onder dit blogje wat jij hiervan vindt.

En ja, de titel is Porno. Misschien leest dan iedereen het wel. En het staat ook nog eens onder Columns; extra lang in de tracker dus.

Met dank aan RealBizkit666 en 2Mini, mijn lieve schatten, die in heerlijk overleg met respect voor elkaar er een prachtig links-plaatje er rechts in hebben gezet.

en als iemand er zelfs maar over DENKT om zich te gaan rukken op dat plaatje, zorg ik er persoonlijk voor dat er niet veel meer over blijft van je edele delen.

Uitslagen en standen NFL week 1

Wereldkampioen New England Patriots wonnen in de eerste week van de NFL van de Oakland Raiders met 20-30 terwijl de verliezend finalist van de Superbowl van vorig jaar de Philedelphia Eagles van de Atlanta Falcons verloren met 10-14 .

De rest van de scores van Week 1 :

Donderdag 8 september
Final1234T
Oakland (0-1-0) 770620
New England (1-0-0) «1076730

Zondag 11 september
Final1234T
NY Jets (0-1-0) 00077
Kansas City (1-0-0) «1433727

Zondag 11 september
Final1234T
Seattle (0-1-0) 0140014
Jacksonville (1-0-0) «677626

Zondag 11 september
Final1234T
Cincinnati (1-0-0) «01710027
Cleveland (0-1-0) 370313

Zondag 11 september
Final1234T
New Orleans (1-0-0) «773623
Carolina (0-1-0) 707620

Zondag 11 september
Final1234T
Houston (0-1-0) 07007
Buffalo (1-0-0) «6130322

Zondag 11 september
Final1234T
Chicago (0-1-0) 00707
Washington (1-0-0) «06309

Zondag 11 september
Final1234T
Tennessee (0-1-0) 70007
Pittsburgh (1-0-0) «71314034

Zondag 11 september
Final1234T
Tampa Bay (1-0-0) «0170724
Minnesota (0-1-0) 703313

Zondag 11 september
Final1234T
Denver (0-1-0) 030710
Miami (1-0-0) «3372134

Zondag 11 september
Final1234T
St. Louis (0-1-0) 3631325
San Francisco (1-0-0) «0217028

Zondag 11 september
Final1234T
Dallas (1-0-0) «0147728
San Diego (0-1-0) 7710024

Zondag 11 september
Final1234T
Arizona (0-1-0) 0136019
NY Giants (1-0-0) «70211442

Zondag 11 september
Final1234T
Green Bay (0-1-0)03003
Detroit (1-0-0) «703717

Zondag 11 september
Final1234T
Indianapolis (1-0-0) «0314724
Baltimore (0-1-0) 00077

Maandag 12 september
Final1234T
Philadelphia (0-1-0) 070310
Atlanta (1-0-0) «1400014

De standen na de eerste speelweek :

AFC East
TeamWLTPCTPFPAHomeRoadAFCNFCDIVStreak
Buffalo10010002271-00-01-00-00-0Won 1
Miami100100034101-00-01-00-00-0Won 1
New England100100030201-00-01-00-00-0Won 1
N.Y. Jets010.0007270-00-10-10-00-0Lost 1

AFC North
TeamWLTPCTPFPAHomeRoadAFCNFCDIVStreak
Cincinnati100100027130-01-01-00-01-0Won 1
Pittsburgh10010003471-00-01-00-00-0Won 1
Baltimore010.0007240-10-00-10-00-0Lost 1
Cleveland010.00013270-10-00-10-00-1Lost 1

AFC South
TeamWLTPCTPFPAHomeRoadAFCNFCDIVStreak
Indianapolis10010002470-01-01-00-00-0Won 1
Jacksonville100100026141-00-00-01-00-0Won 1
Houston010.0007220-00-10-10-00-0Lost 1
Tennessee010.0007340-00-10-10-00-0Lost 1

AFC West
TeamWLTPCTPFPAHomeRoadAFCNFCDIVStreak
Kansas City10010002771-00-01-00-00-0Won 1
Denver010.00010340-00-10-10-00-0Lost 1
Oakland010.00020300-00-10-10-00-0Lost 1
San Diego010.00024280-10-00-00-10-0Lost 1

NFC East
TeamWLTPCTPFPAHomeRoadAFCNFCDIVStreak
Dallas100100028240-01-01-00-00-0Won 1
N.Y. Giants100100042191-00-00-01-00-0Won 1
Washington1001000971-00-00-01-00-0Won 1
Philadelphia010.00010140-00-10-00-10-0Lost 1

NFC North
TeamWLTPCTPFPAHomeRoadAFCNFCDIVStreak
Detroit10010001731-00-00-01-01-0Won 1
Chicago010.000790-00-10-00-10-0Lost 1
Green Bay010.0003170-00-10-00-10-1Lost 1
Minnesota010.00013240-10-00-00-10-0Lost 1

NFC South
TeamWLTPCTPFPAHomeRoadAFCNFCDIVStreak
Atlanta100100014101-00-00-01-00-0Won 1
New Orleans100100023200-01-00-01-01-0Won 1
Tampa Bay100100024130-01-00-01-00-0Won 1
Carolina010.00020230-10-00-00-10-1Lost 1

NFC West
TeamWLTPCTPFPAHomeRoadAFCNFCDIVStreak
San Francisco100100028251-00-00-01-01-0Won 1
Arizona010.00019420-00-10-00-10-0Lost 1
Seattle010.00014260-00-10-10-00-0Lost 1
St. Louis010.00025280-00-10-00-10-1Lost 1

Van der Meyde nog een maand aan de kant

Andy van der Meyde zal de komende tijd nog niet kunnen debuteren voor zijn nieuwe club Everton. Volgens zijn trainer, David Moyes, zal de rechtsbuiten nog minstens vier weken nodig hebben om weer wedstrijdfit te worden.

"Andy is nog een maand niet inzetbaar voor ons. Ik weet dat hij hoopt dat hij binnen twee weken kan spelen, maar hij moet eerst veel trainen.", aldus Moyes. Door deze blessure zal Van der Meyde het duel tegen Dynamo Boekarest in de eerste ronde van de UEFA Cup moeten missen.

De blessure, die er bijna voor zorgde dat de transfer naar Everton niet door kon gaan, begint de international te irriteren. "Die blessure begint me langzaam te frustreren. Ik wil mijn opwachting maken in het Premiership.", zegt de Nederlander.

Afgelopen zomer verruilde Van der Meyde Inter Milan voor Everton. Bij de Italiaanse topclub kwam hij de laatste twee seizoenen bijna niet aan spelen toe. Dit was dan ook de belangrijkste reden om naar de Premier League te vertrekken. In Nederland kwam de 25-jarige aanvaller uit voor Ajax en FC Twente.

Man ingesloten en brengt nacht door op toilet

FdBeer had ons via de nieuws-submit te melden:

Door een fout van de beveiliging heeft een 23-jarige man uit Den Haag de nacht van maandag op dinsdag op het toilet van een tankstation moeten doorbrengen. De beveiling draaide 's avonds de deur op het slot zonder binnen te controleren of er iemand op zat. Zijn reisgenoot had het te laat in de gaten en kon niemand meer waarschuwen. Hij is vervolgens doorgereden.

Het ging om een tankstation langs de A29 bij Numansdorp. De man heeft de hele nacht opgesloten gezeten en werd vanochtend slapend gevonden door de pompbediende die meteen 112 belde. Er bleek niets met de man aan de hand te zijn en hij kreeg van de politie een lift naar het dichtstbijzijnde treinstation om per trein zijn weg te vervolgen.

Geile wijven in Futurama?

Omdat Coz het zo lief vroeg om het even te plaatsen omdat hij het gesubmit had:

Voel je nou niet genaaid als je er achter komt dat die kans eigenlijk heel klein is. Maar toch; mag ik daarmee even jullie aandacht voor het volgende.

Als je niet zoveel aandacht kan opbrengen: ook prima, maar doe dan aub het volgende:

1. Klik hier.
2. Vervang "your name" door je naam en druk op submit .

Hartelijk dank .

Voor de mensen met wat meer aandacht, zal ik toch wat meer uitleggen dan enkel een link te kwakken naar het draadje waar wat achterliggende info staat, of de Fok!wiki waar in het Futurama artikel wat meer algemene info staat over futurama.

Futurama is zoals sommigen weten de kortst lopende animatie serie uit de stal van Matt Groening en David X. Cohen, daar waar ook The Simpsons vandaan komt. Stiekem wordt Futurama wel eens vergeleken met The Simpsons doordat er in beide humor voor volwassenen zit. Maar Futurama heeft een heel andere insteek. Het is geen knus gezinnetje en het speelt in de 31ste eeuw.

Maar dat klinkt goed zou je zeggen, een serie van de makers van de simpsons, dat is gegarandeerd kijkplezier .
Ja dat klopt, het is een geniale serie. Met humor voor (niet al te) jong to oud en van laag opgeleid tot hoog opgeleid (het zal een van de weinige tekenfilms zijn die er gerust een quantummechanica grapje ingooit, of een ict grapje... maar altijd zodanig dat het de leek niet afschrikt)

Tenminste het was geweldig kijkplezier. In nederland is er naar mijn weten een half seizoen uitgezonden en in amerika is Fox nog harder aan het prutsen geslagen. Deze zender heeft het eigenhandig voor elkaar gekregen om een emmy award winnende serie wat Futurama is, de nek om te draaien... zowel letterlijk op het eind als met alle ergernis en ontevredenheid die ervoor zat...

Nu is er dus een initiatief opgezet om zo veel mogelijk 'handtekeningen' te verzamelen om vriendelijk doch dringend futurama weer op de buis te krijgen... DUS of je nou wel of niet van Futurama gehoord hebt, en of je nou wel of niet Futurama zou willen zien, het vriendelijke verzoek om even je naam achter te laten op die pagina... het is alleen je naam, geen email adres nodig, dus ook gegarandeerd geen spam tenzij je het een goed idee lijkt om al je contactpersonen een linkje te sturen. Dus:

1. Klik hier.
2. Vervang "your name" door je naam en druk op submit .

Fry zal trots op je zijn .

Tippelzone Keileweg vannacht dicht

Aankomende nacht zal de Rotterdamse Keileweg na tientallen jaren gesloten worden als tippelzone. Na jaren van ophef werd twee weken geleden besloten om vandaag om middernacht de weg te sluiten voor prostituees. Hiermee komt er een einde aan legale straatprostitutie in de havenstad. Enkele buurtbewoners hebben inmiddels de vlag uitgestoken.

Veel vrouwen die werkzaam zijn in de beruchte zone zijn uiteraard niet blij met de sluiting. "Een groot aantal van hen wil niet weg en is bang", aldus woordvoerder Ingeborg Hoogveld van de gemeente Rotterdam. De prostituees zijn veelal verslaafd, deze zullen worden opgevangen door Bouman Geestelijke Gezondheidszorg. "Het is een grote stap voor ze. Maar ze zeggen dat ze rust willen en een dak boven hun hoofd en dat krijgen ze nu", zo zegt Hoogveld.

Volgens Hoogveld gaat het in totaal om zo'n 170 verslaafde vrouwen die zullen worden opgevangen. Zodra ze hun verslaving onder controle hebben, worden ze geplaatst in huizen van Intensief Beschermd Wonen. Door die organisatie zullen ze worden begeleid in zaken als het zoeken van werk. De prostituees die niet verslaafd zijn, is scholing en werk aangeboden.

"Jullie zijn dat leven ook zat. Ik probeer jullie juist te helpen. Er is opvang, er zijn middelen. Meiden: alle hulp staat voor jullie klaar, pak alsjeblieft die kans", aldus wethouder Marianne van den Anker afgelopen vrijdag in een toespraak. Een hoop prostituees hebben echter al min of meer duidelijk gemaakt niet in te zullen gaan op de geboden opvang. Sommigen zullen op zoek gaan naar een plek in een tippelzone in een andere stad, in bijvoorbeeld Utrecht of Eindhoven. Anderen zeggen gewoon "door Rotterdam te gaan toeren" op zoek naar klanten.

De gemeente nam in 2002 het besluit om de tippelzone te sluiten. Dit vooral vanwege de vele overlast die de drugsverslaafden en de dealers die daar op afkwamen, veroorzaakten. Eerst zou de zone aan het eind van dit jaar dichtgaan, maar onlangs werd besloten hem toch eerder te sluiten. De laatste maanden ontmoedigde de gemeente het werken aan de weg al door de openingstijden te beperken en een zogenoemde tippelvergunning verplicht te stellen voor de prostituees. Hierdoor liep het aantal prostituees en bezoekers de afgelopen tijd flink terug.

De politie trad het afgelopen weekend stevig op in de zone. Bijna iedereen die rondliep op straat of in de auto zat, werd gefouilleerd. In totaal werden veertien messen en vier slagwapens gevonden, wat leidde tot drie aanhoudingen. Een ander werd opgepakt omdat hij nog gezocht werd door de politie. Twee automobilisten kregen een boete omdat ze met een flinke slok op achter het stuur zaten. Toch is de gemeente van mening dat de overlast de laatste dagen voor de sluiting minder is geweest dan verwacht.

Wouter Bos gaat podcasten

Wouter BosPolitici met een eigen site of weblog zijn al nauwelijks meer een uitzondering. Om als politicus nog op te vallen op het wereld wijde web is dus een geheel nieuwe uitdaging nodig. PvdA-leider Wouter Bos denkt dat gevonden te hebben, en wil zich gaan storten op het podcasten.

Bos zal periodiek items op zijn site gaan zetten, die een ieder kan downloaden en afspelen via een mp3-speler. "De ene week breng ik een interview met iemand die ik tijdens een werkbezoek tegenkom. Een andere keer een monoloog waarin ik inga op de politieke actualiteit", zo kondigde de PvdA-voorman vandaag aan in het radioprogramma RuuddeWild.nl. Hij zegt het medium niet alleen te willen gebruiken om een politieke boodschap uit te dragen, maar ook geïnteresseerden deelgenoot te willen maken van hetgeen hij als politicus meemaakt.

Bos Radio Podcast moet vanaf komende dinsdag (Prinsjesdag) gaan uitzenden.

Dick Advocaat bondscoach Zuid-Korea

Dick Advocaat gaat voor de derde keer een nationaal team onder zijn hoede nemen. Na Nederland en de Verenigde Arabische Emiraten, wordt Advocaat nu samen met Pim Verbeek bondscoach van Zuid-Korea. Dit heeft de Zuid-Koreaanse voetbalbond bekendgemaakt.

Advocaat volgt hiermee Jo Bonfrère op als bondscoach van het Aziatische land. Bonfrère wist zich wel te plaatsen voor het WK 2006 in Duitsland, maar door tegenvallende resultaten en kritieken hield Bonfrère de eer aan zichzelf en vertrok.

Advocaat gaat per 1 oktober aan de slag bij Zuid-Korea. Het contract van de voormalig trainer van onder andere PSV en de Glasgow Rangers loopt tot en met het WK van volgend jaar. Met Pim Verbeek heeft Advocaat een goede assistent in handen. Verbeek was namelijk in 2002 assistent van Guus Hiddink bij Zuid-Korea. Het land zorgde toen voor een enorme stunt door vierde te worden op het WK.

"Nee, onze aanstelling kwam voor ons niet echt als een verrassing. We waren er al een tijdje mee bezig. We stonden nummer 1 op het verlanglijstje van de Zuid-Koreanen. Zo'n aanbieding om het WK te doen, grijp je natuurlijk met beide handen aan", aldus Advocaat.

"Pim Verbeek heeft in het hele verhaal natuurlijk een bepalende rol gespeeld", gaf Advocaat toe. "Hij heeft al in Zuid-Korea gewerkt. Pim kent alle ins en outs van het land en van de spelersgroep. Er zijn nog zes, zeven spelers over uit de groep die met Hiddink op die fantastische vierde plaats bij het WK eindigde. Die jongens hebben nu veel meer ervaring en spelen nu bijna allemaal bij een internationale topclub. Daar kunnen we alleen maar ons voordeel mee doen."

Miljoenennota lekt opnieuw vroegtijdig uit

De Miljoenennota 2006, die pas aanstaande dinsdag tijdens Prinsjesdag officieel zou worden gepresenteerd, is nu al in handen van RTL Nieuws. Ook vorig jaar kreeg het RTL Nieuws de Miljoenennota al voortijdig in handen.

In de Miljoennota 2006 staat dat de Nederlandse economie volgend jaar echt uit het dal klimt. We mogen ons verheugen op een mooi jaar, is de boodschap van het kabinet. Volgens Zalm rekent het CPB voor 2006 op 2,5% groei.

Ook groeit voor het eerst sinds 2002 de werkgelegenheid en de financiële positie van het kabinet. Het kabinet trekt daarom miljarden uit voor lastenverlichting en andere koopkrachtmaatregelen.

RTL Nieuws brengt om 23.30 uur in het late RTL Nieuws meer naar buiten over de uitgelekte nota.

Metallica - The Game, game over?

Op het forum van de Amerikaanse Metallica fanclub Metclub is te lezen dat de in 2003 aangekondigde game "Metallica - The Game" gecancelled is. Op eerste gezicht een vrij onbetrouwbare roddel, zeker aangezien de publisher Vivendi nog niets van zich heeft laten horen. Ware het niet dat Metclub erom bekend staat zeer nauwe banden te hebben met de leden van Metallica. Als reden staat op het forum vermeld dat de publisher de game kwalitatief niet goed genoeg vond.

Alonso belooft te strijden

Fernando Alonso ontkent het seizoen op zeker uit te rijden. Hij zegt gewoon te blijven strijden voor de winst in races.

Van de neutrale autosportfans krijgen Renault en Alonso kritiek dat ze niet meer echt voor de winst vechten, maar op zeker spelen. Vanwege de grote voorsprong van Alonso in het kampioenschap hoeft hij Kimi Räikkönen in de races niet meer te verslaan en de echte strijd om het kampioenschap wordt volgens sommigen meer op de rekenmachine gevoerd dan op het circuit.

Alonso pareert die kritiek nu. Hij zegt dat hij niets liever zou doen dan om de racewinst te strijden, maar dat de auto daar afgelopen weekend niet goed genoeg voor was. Op Spa-Francorchamps had hij veel last van onbalans in de snellere bochten.

Motorman Denis Chevrier van Renault kan die onbalans wel verklaren: "We hadden gekozen voor een set-up voor droge condities. We namen een strategisch besluit om te zorgen dat de auto snel was in de eerste sector, waar de meeste inhaalmogelijkheden op het circuit liggen. Andere mensen hadden een ander compromis gekozen, wat je kon zien aan de snelheden op het rechte stuk in de kwalificatie. Als het circuit 15 tot 20 minuten eerder was opgedroogd, had het nog wel eens erg interessant kunnen worden."

Waardeloze klootzakken!

Naar nu blijkt is mede-slachtoffer Maikel door de polite ZEER HARD VERHOORD als verdachte van de moord op Nienke Kleiss. Toch is het allerminst zeker dat er personele consequenties zullen volgen. Nou geweldig hoor, we houden een prachtig onderzoek, trekken harde conclusies en zeggen vervolgens: "niemand wordt gesanctioneerd".

Laten we dat nou toch eens anders doen en toch vooral die VOLSTREKT INCOMPETENTE RANDDEBIELEN die zo'n arme jongen aan een hard verhoor onderwerpen omdat zij hem als verdachte zien, WEL op straat trappen en een levenslang beroepsverbod opleggen.

Een kind dat slachtoffer en getuige is van een weerzinwekkende misdaad geef je altijd het voordeel van de twijfel tenzij je keiharde bewijzen hebt.
Stelletje sukkels.

Zo dat ben ik kwijt. Als ik morgen hier niet meer schrijf ben ik waarschijnlijk vanwege deze woedeuitbarsting uit de weblogcrew gegooid.

Of vanwege grof taalgebruik..

Bezetter Olympiatoren München overmeesterd

In de Duitse stad München is een man overmeesterd die dreigde de Olympiatoren op te blazen. De verdachte beweerde een bom bij zich te hebben en deze af te laten gaan als de politie niet op zijn eisen zou ingaan. Wat deze eisen precies waren, wil de politie niet zeggen.

De man werd twee uur nadat hij zijn dreigement uitte door een speciale elite-eenheid overmeesterd. Dit gebeurde kort nadat zo'n honderd mensen die in het draaiende restaurant in de toren gezeten waren, het bouwverk via de lift veilig hadden verlaten. Ook de omgeving van de 291 meter hoge toren werd ontruimd. Het verdachte voorwerp dat de man bij zich had, wordt nog onderzocht.

Klien rijdt ook laatste races

Christian Klien rijdt ook de rest van het seizoen de Grands Prix voor Red Bull Racing. Hiermee passeert het team Vitantonio Liuzzi, die de laatste drie raceweekends als vrijdagtester dienst zal moeten doen.

Aan het begin van het seizoen maakte het team bekend dat Klien en Liuzzi de tweede racewagen, naast die van David Coulthard, afwisselend zouden besturen, maar Liuzzi heeft dit seizoen slechts vier races gereden. Hierin scoorde hij één punt, doordat hij na de diskwalificatie van BAR op Imola doorschoof naar de achtste plaats.

Klien scoorde dit jaar al vijf punten, en wordt door Red Bull nu als troef ingezet om de zesde plaats in het constructeurskampioenschap veilig te stellen. "Christian kent de wagen nu erg goed," aldus sportdirecteur Helmut Marko. "We gaan hem niet meer vervangen, wisselingen brengen teveel nadelen met zich mee."

Man pleegt zelfmoord op vindplaats Nicky Verstappen

hsenden had ons via de nieuws-submit te melden:

Op de plek waar de destijds 11-jarige Nicky Verstappen in 1998 dood werd gevonden, heeft vorige week een man zelfmoord gepleegd. De politie zoekt nu uit of de man iets te maken heeft gehad met de moord op de jongen.

De 33-jarige man die nu zelfmoord heeft gepleegd, zou grote psychische problemen hebben gehad. De politie kan eind deze week pas iets zeggen over zijn mogelijke betrokkenheid bij de moord op Nicky Verstappen.

Nicky Verstappen, afkomstig uit het Noord-Limburgse Heibloem, verdween op 10 augustus 1998 tijdens een jeugdkamp op de Brunssumerheide. Anderhalve dag later werd zijn lichaam in de buurt van het kamp gevonden. Hij bleek met geweld om het leven gebracht en daaraan voorafgaand mogelijk ook seksueel misbruikt. Ondanks uitgebreid onderzoek en ook alle media-aandacht (door onder andere Peter R. de Vries), werd een dader nooit gevonden.

Update 19.13
De Telegraaf meldt dat de man een afscheidsbrief achtergelaten heeft. Hij zou daarin precies hebben omschreven wat hij met Nicky Verstappen gedaan zou hebben. Het nieuws dat er een afscheidsbrief achtergelaten is, wordt door de politie bevestigd, maar ze willen nog niets zeggen over de inhoud van die brief.

Remake van Landstalker aangekondigd voor PSP

In 1993 kwam het spel The Legend of Zelda: Link's Awakening uit voor de Nintendo. Toendertijd was Sega ook nog actief mee aan het dingen in het console strijdperk met hun eigen console de Sega Genesis. Als antwoord op Zelda kwam in datzelfde jaar het spel Landstalker uit voor de Genesis, ontwikkeld door het Japanse Climax Entertainment.

Nu, twaalf jaar later, is een remake van Landstalker aangekondigd voor de PSP. Op de PSP zal Landstalker schitteren in modern 3D en daarom zullen er ook enkele veranderingen in de gameplay komen. Climax belooft verder dat de remake uitgebreid zal worden met nieuwe scenario's, een uitgebreider verhaal en opties voor een hogere moeilijkheidsgraad.

In het originele Landstalker speelde je met een 78-jarige elf die de naam 'Nigel' draagt. De elf is een bijzonder bekwaam avonturier met de benodigde vecht- en speurskills. De setting is een vrij standaard fantasiewereld, met magie, monsters en ander gespuis. Maar daarom zeker niet minder leuk.

In Japan staat deze titel nu voor lente 2006 te boek, maar dat is een nog weinig concreet gegeven, aangezien de game nog maar voor zo'n 10% voltooid is.

8-Jarig jongetje niet verdronken in Tikibad

Maddy_K had ons via de nieuws-submit te melden:

Het achtjarig jongetje dat aan het begin van deze maand verdronken zou zijn in het Tikibad van Duinrell is door medische oorzaken overleden. Het onderzoek is gestaakt.

Drie september werd het jongetje levenloos aangetroffen door andere badgasten. Er werd nog gepoogd om hem te reanimeren door omstanders, zwembadpersoneel en ambulancepersoneel. Maar dat mocht helaas niet baten want hij overleed even later in het ziekenhuis te Leiden.

Nieuwe Stad

Je verhuist naar een nieuwe stad en het moeilijkste hiervan is eigenlijk om weer een paar goede vrienden te maken. Voor de mensen die dat niet zo goed kunnen is het nog veel moeilijker en zij zullen dan ook moeilijk nieuwe vrienden maken.
Maar je merkt eigenlijk dat er bijna geen jongens in deze stad is, je denkt dat je aan het dromen bent maar het is echt zo. Alleen maar vrouwen, wat wil je als man zijnde nog meer?

Je bent dolblij dat je in de nieuwe stad bent maar dan gebeurt er iets wat je eigenlijk niet verwacht had en je wilt gelijk weer weg uit deze stad.

Belager Irakees gezin schrikt van eis

De jongeman die verdacht wordt van de brandstichting bij een Iraaks gezin in Roelofarendsveen schrok zich gisteren wezenloos toen hij 5 jaar cel tegen zich hoorde eisen. Van de bravoure die de 22-jarige ten toon spreidde toen hij in juni de voordeur van het huis van het gezin in de brand stak, was weinig meer over.

Ja, hij was fout geweest, maar zo'n hoge eis kwam koud op zijn dak vallen. De rechter greep na de hoge eis in, door de behandeling van de strafzaak te staken. ''Nu de officier zo'n hoge celstraf eist, willen we wel dat er even een psychiater naar jou kijkt'', zei de rechter. Een psycholoog tekende eerder op dat de introverte verdachte te kinderlijk voor zijn leeftijd is. Uit het dossier komt het beeld naar voren van een jongeman die zich door brutale jongere vriendjes liet opjutten. Hij wordt enigszins verminderd toerekeningsvatbaar geacht.

De jongeman maakte deel uit van een groep jeugdigen, hoofdzakelijk minderjarigen, die hun agressie bot vierden op een willekeurig Irakees gezin in de Begoniastraat. Sinds december vloog daar drie keer een steen door een ruit, klopten er jongens getooid met bivakmutsen op het raam en werd tot tweemaal toe een antennekabel doorgesneden.

Levensgevaar
Tijdens de brandstichting, de verdachte smeet benzine tegen de voordeur en stak dat aan, lagen de kinderen en de moeder van het gezin te slapen. Het had een haar gescheeld of de vitrage achter de deur en de jassen aan de kapstok hadden vlam gevat. De bewoner had de grootste moeite om het vuur uit te krijgen, als die vitrages in brand waren gevlogen, was er ook gevaar voor naastgelegen panden.

De vader van het gezin vertelde tijdens de zitting woedend wat de gevolgen van de terreur zijn geweest voor zijn gezinsleden. De zwangerschap van zijn vrouw zou zijn onderbroken. De kinderen zijn in therapie. Ze durven niet meer buiten te spelen. Na de zware eis deed het slachtoffer er het zwijgen toe.

Doordat de zaak is geschorst voor een psychiatrisch rapport, kan het nog maanden duren eer er een uitspraak komt. De overige leden van de groep, die niet betrokken waren bij de brandstichting, hebben al sancties opgelegd gekregen voor de verregaande pestpraktijken.

File entertainment met Burnout Revenge

Electronic Arts heeft een wel heel bijzondere actie bedacht om het spel Burnout Revenge onder de aandacht te brengen. Speciale motorrijders zullen op 19 september de files opzoeken zodat de autobestuurders in de file Burnout Revenge kunnen spelen.

Elke dagen staan er altijd weer kilometers file op de Nederlandse snelwegen en dit betekent dat er ook duizenden mensen zich aan het ergeren zijn in een stilstaande auto. Op 19 september kunnen aggressieve bestuurders die in de file staan zich uitleven met Burnout Revenge. Wanneer je in de file staat en je ziet een Burnout Revenge team rijden dan moet je twee maal toeteren. Daarna krijg je een draadloze controller en kun je vanuit je eigen auto Burnout Revenge spelen. In deze game is het de bedoeling om zoveel mogelijk wagens te laten crashen. Een goede manier om je aggressie kwijt te raken dus!

De Burnout Revenge teams zullen de file opzoeken op de A1 of andere plaatsen waar er files staan.

Dochter multi-miljonair Melchers ontvoerd

De dochter van multi-miljonair Hans Melchers is gisteravond in Amsterdam ontvoerd. De 37-jarige Claudia Melchers werd in haar huis aan de Jan van Eijckstraat overmeesterd en gedwongen mee te gaan.

De politie en het Nederlands Forensisch Instituut hebben inmiddels de woning en de straat uitgebreid onderzocht.

Hans Melchers, directeur van Melchemie, is één van Neerlands rijkste inwoners. Hij staat op plek 36 in de Quote 500.

Rubik's Cube bestaat 25 jaar

De Rubik's Cube bestaat 25 jaar. De Rubik's Cube is een mechanische puzzel in de vorm van een aan elke zijde anders gekleurde kubus. Elk vlak van de kubus is opgebouwd uit negen vlakken met dezelfde kleur. In totaal zijn er aan de buitenzijde 54 vlakken zichtbaar. Elk vlak van 9 deelkubussen is draaibaar. Er zijn 43.252.003.274.489.856.000 mogelijke combinaties.

De Rubik's Cube werd in 1974 ontwikkeld door de Hongaarse wiskundige en architect Ernö Rubik. In eerste instantie was de kubus bedoeld om de studenten van Rubik een beter ruimtelijk inzicht te verschaffen. Pas toen Tom Kremer, een Duitse spellenmaker, begin jaren '80 met de kubus aan de gang ging, kwam de Rubik's Cube in de winkels in Europa te liggen. In drie jaar tijd werden er 100 miljoen exemplaren van verkocht. Anno 2005 zijn er 300 miljoen van de kubussen in Europa over de toonbank gegaan.

In 1982 vonden de eerste wereldkampioenschappen kubusdraaien plaats. Deze wedstrijd werd gewonnen door de Amerikaan Minh Tai in 22.95 seconden. De 17-jarige Nederlander Guus Razoux Schultz werd tweede in 24.32 seconden. Omdat de Rubik's Cube de laatste jaren weer een opmars maakt, worden er sinds 2003 ook weer wereldkampioenschappen gehouden. Het wereldrecord staat op dit moment op naam van de 15 jaar oude Japanse high school student Shotaro "Macky" Makisumi. Hij loste in 2004 de kubus op in 12.11 seconden.

Ook in Nederland is de Rubik's Cube nog altijd populair. Op 29 oktober wordt er in het Beursgebouw in Eindhoven een Nederland Kampioenschap gehouden.

Rubik's Cube

Herdruk Mein Kampf in Turkije verboden

De Turkse overheid heeft twee uitgevers verboden een herdruk te maken van Adolf Hitlers boek Mein Kampf. Het ministerie van Cultuur kwam niet met een reden voor de weigering.

Eerder dit jaar werd bekend dat Mein Kampf in Turkije een bestseller was. Het werk, dat Hitler in 1925 tijdens een gevangenisstraf schreef, ging in de eerste drie maanden van 2005 al meer dan 50.000 keer over de toonbank. Het boek blijft, ondanks de verboden herdruk, wel gewoon te koop in de Turkse boekhandels.


Herdruk verboden

In Nederland is de verkoop van 'Mein Kampf' verboden. Dat komt omdat de Nederlandse Staat het auteursrecht claimt en het herdrukken van het boek tot nu toe niet toestaat. De verkoop van tweedehands exemplaren is eveneens verboden. In een (universiteits)bibliotheek kan het werk echter wel ingezien worden. Bezit van een oud exemplaar in een verzameling is wel toegestaan. Op internet is via een simpele zoekopdracht overigens snel een complete on-line versie van het werk te vinden.

-
Géén linkjes plaatsen. Geïnteresseerden weten het zelf wel te vinden

Fabrikant brengt moslimmobieltjes op de markt

iroQuai had ons via de nieuws-submit te melden:

IcoonHet Britse bedrijf Lebara heeft een speciaal mobieltje ontworpen voor moslims. Vanaf 19 september is deze ook in Nederland verkrijgbaar. Het toestel is uitgerust met functies die de moslim moet helpen zijn geloof zo optimaal mogelijk te belijden.

Zo geeft het toestel de bezitter een signaal wanneer het tijd is om te bidden en kan de gebruiker, wanneer hij moet bidden, altijd precies zien in welke richting Mekka ligt, dit dankzij de ingebouwde GPS-techniek. Ook springt het telefoontje dan automatisch in de trilstand. Verder heeft de gebruiker met het mobieltje altijd de koran op zak: de tekst van het islamitische heilige boek is in het geheel op het mobieltje opgeslagen.

In veel islamitische landen vliegen de islamobieltjes als warme broodjes over de toonbank. Vooralsnog is het mobieltje alleen geschikt voor soennitische moslims, al werkt de fabrikant ondertussen ook aan een sji'itische variant.

Californië legt verkoop gewelddadige games aan banden

Icoon Games nieuwsHet parlement van Californië heeft een wetsvoorstel goedgekeurd dat de verkoop van gewelddadige en pornografische games aan strenge eisen moet voldoen. De Republikeinen en de Democraten steunen het wetsvoorstal van parlementslid Leeland Yee. In dit wetsvoorstel staat dat de verkoop aan minderjarigen wordt verboden en de winkeliers zullen een opvallende 18+ sticker op de games moeten aanbrengen. Dit zijn ongeveer dezelfde eisen die worden gesteld aan een pornofilm.

Door de strenge eisen zullen deze games waarschijnlijk door winkelketens zoals WalMart uit de schappen worden gehaald. Het enige wat de wet nog zou kunnen tegenhouden is een veto van de Goeverneur Arnold Schwarzenegger. Als hij binnen 30 dagen geen veto heeft uitgesproken hierover dan zal de wet vanaf 1 januari 2006 in werking treden. De gamesindustrie is natuurlijk niet blij met deze ontwikkeling. In Illinois is een tijd geleden een vergelijkbare wet aangenomen en de Entertainment Software Assocation heeft hier tegen beroep aangetekend omdat de wet in strijd zou zijn met de First Amendment; iedereen heeft recht op vrijheid van meningsuiting.

"De wet verlegt de verantwoordelijkheid van de ouders naar de regering, en maakt surrogaatouders van winkeliers. Films, televisie, muziek en boeken kunnen ook aanstootgevend zijn, maar die onttrekken zich aan overheidsbemoeienis, en zo hoort het ook. De verantwoordelijkheid voor welke content in huis wordt gehaald ligt bij de ouders, en bij niemand anders." Aldus de Entertainment Software Assocation.

Andere mensen zijn juist erg te spreken over de nieuwe wet, zoals bijvoorbeeld Jim Steyer, oprichter van Common Sense Media dat zich bezighoudt met het verbeteren van het 'medialeven' van kinderen: "Onderzoek heeft aangetoond dat geweld in videogames slecht voor zowel de lichamelijke als geestelijke gezondheid van kinderen is. Deze games zijn een even grote bedreiging voor de gezondheid als het roken van sigaretten."

Voor meer gamesnieuws kijk je natuurlijk op FOK!Games.

Dekker start niet op WK

Erik Dekker ziet af van deelname aan het WK Wielrennen, volgende week zondag in Madrid.

De renner van Rabobank meldt op zijn website dat hij niet op tijd fit is voor het WK op 25 september. Dekker brak zijn sleutelbeen kort geleden, waardoor hij zijn trainig moest onderbreken.

Dekker stond op de startlijst van de Ronde van Polen, maar startte gisteren niet vanwege koorts. Hij geeft op zijn site aan dat hij 6,5 week niet zou hebben gekoerst als hij wel zou deelnemen in Madrid, dit acht hij zinloos.

Bettini sterkste in zware sprint

Paolo Bettini heeft de 16e etappe in de Ronde van Spanje gewonnen. Hij was de sterkste in de massasprint waarbij de finish lag na een kort en venijnig klimmetje.

De zestiende etappe ging van Leon over 162.5 kilometer naar Valladolid. In het begin van de etappe waren er verschillende aanvallen, onder andere van Van Bon en Veneberg. Zij zaten in een groepje van tien dat gegrepen werd op 85 kilometer van de streep.

Op ongeveer veertig kilometer van de finish gingen er nog twee man op avontuur: Burgos en Gomez. Zij kregen ruim een minuut, maar konden niet vooruit blijven, op vijftien kilometer was hun vlucht gedaan. De sprinters zaten op twee kilometer van de streep allemaal voorin klaar. Daarbij zaten ook een aantal andere renners, zoals Bettini en Perdiguero, omdat de finish lag na een kort klimmetje. Toen Bettini aanging op enkele honderden meters van de streep kon er niemand meer overheen komen. Petacchi kwam nog dichtbij, maar zijn landgenoot was duidelijk de sterkste. De klassementsrenners zaten allemaal mee bij de eersten, waardoor er geen veranderingen kwamen in het algemeen klassement.

Uitslag 16e etappe Ronde van Spanje

PlaatsNaamPloegLandTijd
1Paolo BettiniQuick StepItalië3.40.56
2Alessandro PetacchiFassa BortoloItaliëz.t.
3Martin PerdigueroPhonakSpanjez.t.
4Joaquin RodriguezSaunier DuvalSpanjez.t.
5Samuel SanchezEuskaltelSpanjez.t.

Klassement na 16e etappe

PlaatsNaamPloegLandTijd
1Roberto HerasLiberty SegurosSpanje65.28.36
2Denis MenchovRabobankRusland4'30"
3Carlos SastreCSCSpanje4'50"
4Francisco ManceboIlles BalearesSpanje6'45"
5Carlos Garcia QuesadaCommunidadSpanje8'02"

Californië legt verkoop gewelddadige games aan banden

Het parlement van Californië heeft een wetsvoorstel goedgekeurd dat de verkoop van gewelddadige en pornografische games aan strenge eisen moet voldoen. De Republikeinen en de Democraten steunen het wetsvoorstal van parlementslid Leeland Yee. In dit wetsvoorstel staat dat de verkoop aan minderjarigen wordt verboden en de winkeliers zullen een opvallende 18+ sticker op de games moeten aanbrengen. Dit zijn ongeveer dezelfde eisen die worden gesteld aan een pornofilm.

Door de strenge eisen zullen deze games waarschijnlijk door winkelketens zoals WalMart uit de schappen worden gehaald. Het enige wat de wet nog zou kunnen tegenhouden is een veto van de Goeverneur Arnold Schwarzenegger. Als hij binnen 30 dagen geen veto heeft uitgesproken hierover dan zal de wet vanaf 1 januari 2006 in werking treden. De gamesindustrie is natuurlijk niet blij met deze ontwikkeling. In Illinois is een tijd geleden een vergelijkbare wet aangenomen en de Entertainment Software Assocation heeft hier tegen beroep aangetekend omdat de wet in strijd zou zijn met de First Amendment; iedereen heeft recht op vrijheid van meningsuiting.

"De wet verlegt de verantwoordelijkheid van de ouders naar de regering, en maakt surrogaatouders van winkeliers. Films, televisie, muziek en boeken kunnen ook aanstootgevend zijn, maar die onttrekken zich aan overheidsbemoeienis, en zo hoort het ook. De verantwoordelijkheid voor welke content in huis wordt gehaald ligt bij de ouders, en bij niemand anders." Aldus de Entertainment Software Assocation.

Andere mensen zijn juist erg te spreken over de nieuwe wet, zoals bijvoorbeeld Jim Steyer, oprichter van Common Sense Media dat zich bezighoudt met het verbeteren van het 'medialeven' van kinderen: "Onderzoek heeft aangetoond dat geweld in videogames slecht voor zowel de lichamelijke als geestelijke gezondheid van kinderen is. Deze games zijn een even grote bedreiging voor de gezondheid als het roken van sigaretten."

Proef met 'plagiaatmachine' Universiteit Twente

Studenten aan de Universiteit Twente in Enschede zullen binnenkort werkstukken en scripties niet zomaar meer stiekem kunnen kopiëren (plagiëren). De universiteit werkt namelijk aan een 'plagiaatmachine'.

De opleiding toegepaste communicatiewetenschap zal in het najaar beginnen met een proef. Daarvoor zal het bestaande programma Ephorus gebruikt worden. Deze software, die reeds door verschillende opleidingen in het hoger onderwijs wordt gebruikt, vergelijkt teksten alleen met toepasselijke publicaties op internet. In Twente zal het programma ook worden verbonden met de website van de opleiding en wordt het werk tevens vergeleken met werkstukken van andere studenten en het eigen lesmateriaal.

Voor docenten is het vervolgens een koud kunstje om te zien of studenten plagiaat gepleegd hebben. Studenten moeten werkstukken namelijk via de computer aanleveren, waarna het door de 'plagiaatmachine' wordt gehaald. Er zijn drie kleuren: groen betekent dat er niets is overgeschreven; oranje geeft aan dat er overeenkomsten met ander werk zijn geconstateerd; rood wil zeggen dat er hele stukken zijn gekopieerd.

Zeljko Petrovic terug naar RKC

Zeljko Petrovic is terug bij zijn oude liefde RKC Waalwijk. De oud-speler van de club keert terug in de technische staf voor de beloften.

Zeljko Petrovic was vorig seizoen nog assistent van Ruud Gullit bij Feyenoord. Maar toen die opstapte, vertrok ook hij. Hierna was hij nog een aantal maal op televisie te zijn als analyticus.

De jeugd van RKC is niets nieuws voor Petrovic, in het seizoen 2003/2004 stond hij namelijk al samen met Adrie Bogers aan het roer van Jong RKC.

The Matrix: Path of Neo website nu online

De officiële website van het spel The Matrix: Path of Neo is gisteren online gegaan. The Path of Neo is de eerste Matrix-game waarin je kunt spelen als The Choosen One zelf.

Op website zul je een hele hoop informatie vinden over het spel. Zo kun je er onder andere screens en een trailer vinden. Maar ook een fansite kit, een link naar hun forum en de releasedatum zijn te vinden op de website. The Matrix: Path of Neo zal op 11 november in de winkel liggen voor de PC, PS2 en de Xbox.

Screenshot van de PC-versie

Teruggekeerde Ono scoort meteen

Na een voetblessure van vier maanden stond Shinji Ono eindelijk weer op het voetbalveld. De Japanse middenvelder leek te vertrekken bij Feyenoord, maar heeft zich weer kunnen motiveren en hij kan weer spelen. De kans bestaat dat hij nu ook wordt opgenomen in de selectie voor de wedstrijd tegen Rapid Boekarest aankomende donderdag.

De Japans international beleefde maandagavond zijn rentree op de voetbalvelden in een wedstrijd tussen Jong Feyenoord en Jong Twente (2-1). Al na een kwartier was het Ono die de 1-0 op het scorebord zette na een steekpass van Leonardo. Na 76 minuten werd hij weer naar de kant gehaald.

"Ik wilde vandaag per se terugkeren met een doelpunt, dan ziet iedereen meteen dat ik alleen aan Feyenoord denk op dit moment", aldus de speler in het Algemeen Dagblad. "Ik denk dat ik nog wel wat tijd nodig heb om terug te keren in het eerste elftal, maar toch ga ik morgen praten met trainer Erwin Koeman. Ik begrijp dat hij me misschien al wil opnemen in de selectie voor het UEFA Cupduel met Rapid Boekarest."

Ubisoft brengt nieuwe titels naar de PSP

De uitgever van het spel Lumines, Ubisoft, gaat nog twee spellen voor de PSP uitbrengen in Europa. Ze hebben hiervoor een deal gemaakt met Sony Online Entertainment. Het gaat om de spellen GripShift en het spel Frantix. Beide spellen moeten eind dit jaar in de winkels liggen. Ubisoft is van plan om nog meer spellen uit te brengen, maar ze hebben nog niet bekend gemaakt welke dit zullen zijn.

Frantix is een adventure-puzzelgame en hoe behendiger je bent hoe beter je in het spel zal zijn.Het spel speelt zich af in een surrealistische 3D-wereld en bevat 180 verschillende puzzels. Het zal de eerste adventure-puzzlegame voor de PSP zijn.


GripShift is een snelle arcade racer. De speler krijgt de keuze uit zes karakter met hun eigen voertuig. In het spel kun je 100 verschillende racetracks vinden in vier verschillende werelden. Vind je 100 tracks niet genoeg dan heb je nog de mogelijkheid om ze zelf te ontwerpen en bouwen. Op de tracks liggen ook power-ups en je schijnt zelfs puzzels te moeten oplossen om mini-games te unlocken.


Vd Haar, Hadouir niet mee naar Monaco

Naast PSV, dat vanavond met een sterk uitgedunde selectie zal moeten aantreden tegen Schalke 04, heeft ook Willem II de nodige personele problemen.

Anouar Hadouir moest op het laatst afhaken met een blessure, Albert van der Haar blijft in Nederland bij zijn hoogzwangere vrouw. Willem II kon al niet beschikken over de niet-speelgerechtigde Hongaren Zsombor Kerekes en Csaba Féher en de geblesseerde Iwan Redan (knie), Frank van Mosselveld (enkel), Jos van Nieuwstadt (rug) en Frank van der Struijk (voet).

Hierdoor wordt trainer Robert Maaskant gedwongen naar het prinsendom af te reizen met een selectie van slechts 16 man, inclusief de keeper van Jong Willem II, Arjan Swinkels.

Minardi in 2008 naar Engeland

Red Bull zal in 2008 de Minardi-fabriek naar Engeland verplaatsen.

In 2008 zal de Minardi-fabriek van Faenza, Italië, verplaatst worden naar Engeland, naar dezelfde fabriek als het huidige Red Bull Racing."De komende twee jaar blijven we gewoon vanuit Italië werken, maar het plan is om in 2008 beide teams vanuit één fabriek te laten werken. Het lijkt mij logisch dat dat onze fabriek in Engeland is, aangezien we de geweldige windtunnel die we daar hebben niet naar Italië kunnen verplaatsen," aldus Helmut Marko namens Red Bull.

Midland kiest nog niemand

Midland F1 heeft laten weten voorlopig nog geen coureurskeuze voor volgend jaar te maken.

Gisteren was er het nieuws dat Christijan Albers een contract getekend had voor 2006 en 2007 bij het team van Jordan/Midland. Echter heeft sportief directeur Johnny Herbert laten weten nog geen keuze te hebben gemaakt voor volgend jaar."Het is natuurlijk nooit gemakkelijk om een datum te noemen, maar ik denk dat het nog wel even gaat duren. Ik hoop dat het zo snel mogelijk kan omdat dat voor iedereen beter is, maar ik weet dat het bijna nooit zo gemakkelijk is," aldus Herbert.

Er is echter genoeg keuze voor het team van Alex Shnaider, omdat de meeste stoeltjes al bezet zijn voor volgend jaar. Kanshebbers zijn naast de huidige rijders Tiago Monteiro en Narain Karthikeyan, Christijan Albers, Robert Doornbos, Anthony Davidson, Franck Montagny en Ricardo Zonta. Johnny Herbert:"Je moet de beste steun krijgen die je maar van een coureur kan verlangen, maar je moet op hetzelfde moment de prestaties hebben en het team moet ook reageren op de coureur. De relatie moet van beide kanten komen. Het is een selectie en je moet voor alle partijen een zodanig positief mogelijke oplossing vinden."

Ondanks het feit dat het team nog geen keuze heeft gemaakt laat Herbert wel weten dat BAR-testrijder Anthony Davidson de beste papieren heeft en dinsdag op Silverstone een Jordan zal testen. "Hij heeft de ervaring en, met de snelheid die hij heeft getoond bij BAR, hij is een goede optie voor ons. Het zal allemaal afhangen van hoe de herstructurering zal verlopen en hoe men dingen aankomend seizoen wil aanpakken. Het is een goede kans voor hem."

Submitjes

In de submit stonden zeker wel weer leuke dingen zoals:

- Een leuke remix van allerlei soorten Rap clips.
- Katten zijn niet altijd even slim en dat blijkt wel uit het volgend filmpje.
- De peanut Game, leuk spelletje houdt je zeker bezig. HighScore 1400.
- Hoe krijg je iemand gek? Bekijk dit maar eens dan.
- Als je je nog steeds verveelt dan kun je dit spel spelen.

Met dank aan 3x een Anoniempje, Sorcerers_Apprentice, RoOoYtJuH voor de submits

Dode bij Quote Challenge 2005

Bij de strijd om Quote Challenge 2005 is een Ferrari 360 met twee inzittenden van Italiaanse afkomst verongelukt. Het zou gaan om Galzignato Levis en David Nicolussi die met hun Ferrari op raadselachtige wijze zijn verongelukt.

"Ze reden voor ons op een rustige tweebaansweg. Ineens zwabbert de Ferrari naar links, ramt de vangrail, schiet erover heen en raakt een paar bomen om uiteindelijk weer op de rechterhelft van de weg terug te stuiteren", aldus ooggetuige Eric Wolbert. Volgens Wolbert was er geen sprake van hoge snelheden, laat staan een gevaarlijke inhaalmanoeuvre.

Volgens hoofdredacteur Jort Kelder van het maandblad Quote, al vier jaar lang de hoofdsponsor van het evenement, is het ongeval uitermate schokkend. "Dit is een nachtmerrie-scenario", verklaart hij. "Maar als je met vijftig teams zesduizend kilometer door Europa en Azië gaat rijden, kun je nooit iets uitsluiten. Dat weten de deelnemers ook. Er zijn altijd snelle jongens die de grenzen willen opzoeken."

Het ongeluk zou zijn gebeurd in Bulgarije, ongeveer 100 kilometer voor de Turkse grens. De bijrijder zou onmiddellijk overleden zijn. Over het lot van de bestuurder kan niets met zekerheid worden gezegd. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd.

Website Koninkrijk Mauranië online

De regering van het koninkrijk Mauranië heeft zojuist de officiële website van het land online gezet. Op de website vind je informatie over het land zelf, de historie, toeristische tips, gegevens over de investeringsmogelijkheden en een boodschap van de koning. Zo blijkt Mauranië te beschikken over schitterende landschappen en een goedlopende smaragdmijn; en diverse interessante uitstapjes waaronder een duintocht op de rug van een gazelle te bieden te hebben.

Mocht je nog nooit gehoord hebben van Mauranië dan kan dat kloppen, het land bestaat alleen in het adventurespel Lost Paradise van Benoit Sokal (bekend van Syberia en Amerzone). Hoewel het spel nergens op de site vermeld wordt, kan het niet anders dan onderdeel van een promotiecampagne rond het spel zijn.

Tot slot enkele nieuwe screenshots uit het spel:


Make-up

Veel vrouwen weten en ook mannen dat als een vrouw een beetje make-up opdoet of laat opdoen door een professional, dat ze er dan al een stuk beter uitziet.
Sommige mannen vinden make-up onnodig, maar die mannen drinken dan een paar biertjes en dan is het vrouwtje ook al knapper. Maar make-up brengt veranderingen in het leven van een vrouw.

Je kunt het verschil bekijken van vrouwen met en zonder make-up.

Koller ziet overgang naar Ajax wel zitten

De lange spits van Borussia Dortmund, Jan Koller, ziet een overgang naar Ajax wel zitten. Dit heeft zijn zaakwaarnemer gezegd tegen een verslaggever van AT5. Het contract van de speler loopt komende zomer af.

Een transfer naar de club van Danny Blind behoort dan zeker tot de mogelijkheden. "Een overgang is sportief interessant omdat Ajax altijd Europees voetbal speelt.", dit zegt Koller's zaakwaarnemer.

Afgelopen seizoen had Ajax ook al interesse voor Koller, maar toen bleek de speler nog niet haalbaar. Hierop trokken de Amsterdammers Angelos Charisteas aan, maar tot dusver heeft hij nog geen goede indruk achter kunnen laten.

Dode bij Quote Challenge 2005

Een anonieme FOK!ker had ons via de nieuws-submit te melden:

Bij de Quote Challenge 2005 zou een Ferrari 360 met twee inzittenden van Italiaanse afkomst zijn verongelukt. Eén van hen zou zijn overleden.

Tot dusver is er nog geen bron die dit bericht heeft bevestigd. Zodra er meer bekend is wordt dit bericht aangevuld.

Update 14:46
Inmiddels is er een officieel persbericht verschenen op de site van Quote. Het zou gaan om Galzignato Levis en David Nicolussi die met hun Ferrari op raadselachtige wijze zijn verongelukt.

"Ze reden voor ons op een rustige tweebaansweg. Ineens zwabbert de Ferrari naar links, ramt de vangrail, schiet erover heen en raakt een paar bomen om uiteindelijk weer op de rechterhelft van de weg terug te stuiteren", aldus ooggetuige Eric Wolbert. Volgens Wolbert was er geen sprake van hoge snelheden, laat staan een gevaarlijke inhaalmanoeuvre.

Volgens hoofdredacteur Jort Kelder van het maandblad Quote, al vier jaar lang de hoofdsponsor van het evenement, is het ongeval uitermate schokkend. "Dit is een nachtmerrie-scenario", verklaart hij. "Maar als je met vijftig teams zesduizend kilometer door Europa en Azië gaat rijden, kun je nooit iets uitsluiten. Dat weten de deelnemers ook. Er zijn altijd snelle jongens die de grenzen willen opzoeken."

Het ongeluk zou zijn gebeurd in Bulgarije, ongeveer 100 kilometer voor de Turkse grens. De bijrijder zou onmiddellijk overleden zijn. Over het lot van de bestuurder kan niets met zekerheid worden gezegd. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd.

Politie-agent schiet voetbalspeler neer

Tijdens een wedstrijd in de Argentijnse Eerste divisie tussen San Martín en Godoy Cruz is Carlos Azcurra zwaar gewond geraakt. De voetballer van San Martín werd in deze wedstrijd van dichtbij geraakt door een politiekogel.

Azcurra werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd na een operatie van vier uur een rubberen kogel uit zijn long gehaald. De speler is nog altijd niet bij bewustzijn, maar zijn toestand is wel stabiel. "Maar we moeten afwachten hoe de situatie zich ontwikkelt.", aldus trainer José María Martínez. Verder zei hij ook nog dat het op een executie leek.

De afstand tussen de speler en de politieman die schoot was namelijk maar een halve meter. Azcurra wilde samen met een paar ploeggenoten de supporters tot rust brengen, omdat die wat onrustig waren nadat de scheidsrechter het duel tijdelijk had stilgelegd. San Martin stond toen met 2-0 achter.

"Er was geen sprake van een invasie door de fans van het veld. Er was zelfs geen agressie.", sprak de verbouwereerde coach. Het was dan ook niet normaal dat de politie optrad door met rubberen kogels te schieten. Op de beelden van het ongeluk is alles heel goed te zien.

De zes politiemannen die samen het kordon vormden, zijn door de lokale overheid overgedragen aan justitie. De gouverneur, Julio Cobos, 'schaamde' zich voor het incident en zei nadrukkelijk dat degene die hiervoor verantwoordelijk is, de maximale straf zal krijgen. "En dat is ontslag bij de politie."

Daar komt Ellen! Rennen!

Natuurlijk! Wat ben ik dom! Dacht ik dat orkanen ontstonden door een overmatige verdamping van zeewater en de draaiing van de aarde, blijkt dat het door iets heel anders wordt veroorzaakt! Pat Robertson heeft namelijk het antwoord. Het was de woede van God over de presentatie van Ellen Degeneres van de Emmy Awards.

Ik denk dat we hier in Nederland zo langzamerhand op een tijdbom zitten als ik zo de seksuele geaardheid van de gemiddelde presentator bekijk.

'Eerder seksuele voorlichting'

wreckless had ons via de nieuws-submit te melden:

Het is over het algemeen goed gesteld met de seksuele gezondheid van de jongeren in Nederland, maar er is wel aandacht nodig voor specifieke groepen jongeren. Dat is een van de conclusies die Soa Aids Nederland en de Rutgers Nisso Groep dinsdag trokken uit een groot onderzoek naar het seksueel gedrag van jongeren tussen 12 en 25 jaar.

Uit het rapport blijkt dat jongeren tegenwoordig meer seksueel actief zijn dan 10 jaar geleden. Van de 12- tot 14-jarigen heeft 7% ervaring met geslachtsgemeenschap. Daarom moeten jongeren op jongere leeftijd seksuele voorlichting krijgen op school. Enkele andere opmerkelijke conclusies:

Opleiding
Laag opgeleide jongeren zijn seksueel actiever dan hoog opgeleide leeftijdsgenoten. Het aantal ongeplande zwangerschappen en abortussen is onder laag opgeleide meisjes groter dan onder hoogopgeleide meisjes.

Homo-acceptatie
Homoseksualiteit blijkt onder de totale groep jongeren nog verre van geaccepteerd te zijn. Meer dan de helft van de jongens noemt homoseksualiteit "vies". Vooral Marokkaanse en Turkse jongeren denken negatief over homoseksualiteit.

Online seks
Het overgrote deel van de jongens en meisjes flirt wel eens via een mobiele telefoon of internet. Een op de 10 jongens heeft online seks gehad en een even grote groep heeft seks gehad met iemand die ze via het internet hebben ontmoet. Dat zelfde geldt voor 1 op de 20 meisjes. Jongeren die vaker daten via internet hebben vaker ervaring met gedwongen zijn tot seksuele handelingen.

Marokkaanse jongens
Volgens de onderzoekers hebben Marokkaanse jongens vaker dan ander jongens wel eens iemand gedwongen tot seks. Ongewenste zwangerschappen komen relatief meer voor bij Surinaamse, Antilliaanse en laagopgeleide meisjes. Achttien procent van de meiden is wel eens gedwongen om iets te doen of toe te staan op seksueel gebied, tegenover 4% van de jongens.

Donderdag 15 september bespreken diverse organisaties die zich richten op jongeren, de resultaten. Uiteindelijk zal dit leiden tot een gezamenlijk actieplan om de seksuele vorming van jongeren te verbeteren.

Justin en Cameron naar Groot-Brittannië

Justin Timberlake en zijn geliefde Cameron Diaz komen naar Europa. De zanger staat binnenkort op het podium in het Londense West End met een productie van Resurrection Blues en wil daarom tijdelijk in Londen gaan wonen. Hij volgt daarmee andere Amerikaanse sterren zoals Madonna, die ook in Londen woont.

Het komt Cameron Diaz ook wel goed uit. Komende zomer heeft de actrice filmopnames in Groot-Brittannië. Ze willen nu samen een huis huren midden in de stad.

Justin zal te zien zijn in het Old Vic theater. Acteur Kevin Spacey is de artistiek leider van Old Vic én tevens goede vriend van Justin. De mannen hebben al eerder samengewerkt tijdens Justins eerste film Edison.


The Good, the Bad, the Ugly, the Game

Bits Studios heeft de rechten verworven om games te maken van de dollar trilogie van Sergio Leone. In alle drie de films speelde Clint Eastwood "The man with no name". Alhoewel het het allerlaatste deel in de trilogie is begint Bits Studios met 'The Good, the Bad and the Ugly'.

Verwacht deze westernklassieker volgend jaar op de PC, Xbox, PlayStation 2 en PSP.



Tudutudutuuuu wauww wauww wauwwwww. Tudutudutuuuu wauww wauww wauuuuwwwwwwww. Tudutudutuuuu wauww wauww wauww wauww.

Football Manager 2006 beta te downloaden

Op de website van Sports Interactive is een bèta-versie van de game Football Manager 2006 te downloaden.

De makers zijn zelf al op de hoogte van wat bugs:

- English quick start (to conference level) only
- Player data not fully up-to-date.- English language only
- Match sounds, logos or player photographs are not included
- Occasional inaccurate assistant manager team reports
- Managers reputation can increase too quickly
- Spanish teams seem to have too much money and are quite aggressive in the transfer market
- Virtual players for International and some European teams are occasionally too good which has caused (within in house SI testing) Bahrain to win the World cup or Glentoran getting in the Champions League quarter finals
- Some suspect defending in certain situations
- Goals not being shown sometimes when you click them in overview or in goal of the month
- Too many injuries
- Some occasional tactics screen corruption which can cause players to disappear under other players
- After using quick tactics the match view stays in split view rather than what you were previously using.

Downloaden kan voor de PC hier of hier en voor de Mac hier.

Jongen (15) bijt agent in vinger

patje30 had ons via de nieuws-submit te melden:

In Bussum is een vijftienjarige jongen aangehouden nadat hij een politieagent in zijn vinger had gebeten. De knaap was in eerste instantie samen met een vriend aangetroffen terwijl ze alcohol dronken in het openbaar.

Toen de surveillerende agenten de jongens vervolgens om legitimatie vroegen en hen vertelden dat ze een boete zouden krijgen, kneep één van de jongens er tussenuit. Eén van de agenten zette hierop de achtervolging in en greep de knul in de kraag. Deze pleegde echter hevig verzet tegen de actie van de agent en beet de man in zijn vinger. Vervolgens werd de jongen aangehouden.

Punten vierde ronde

Een dag te laat, maar hieronder vind je de punten van de vierde speelronde.

Weekwinnaar werd jheus, die 68 punten scoorde, een punt meer dan de nummer twee, RaptorV1983. Als derde eindigde floppietjuh met 64 punten.

In het algemeen klassement maakte orchideusstuifmeelsnuiver een reuzesprong van de vijfde naar de eerste plaats, hij heeft nu 186 punten. Franco79 staat tweede, Raymania derde met 180 punten. De nummer een van vorige week, Loontje staat nu vierde met 178 punten, voor DeVinger die nieuw in de top 5 is.

Bij de subleagues ging de weekoverwinning naar Valkenboskade met 49 punten. Op de tweede plaats eindigden drie ploegen, Ja Toch? , Scribby en bluetiger behaalden allen 48 punten.

In het algemeen klassement gaan xyutwel en II Mondo beiden aan de leiding, ze hebben allebei 148 punten. Valkenboskade staat derde met 143 punten.

Voor de vijfde ronde kan je nog wisselen tot vrijdag 16 september 18:00 uur.

Geerts doet aangifte tegen schietende agent

Tattooshopeigenaar Jannes Geerts (40) uit Nieuw-Buinen doet aangifte tegen de agent die hem dit weekend neerschoot tijdens een brand in bandenopslag Petersen. Zijn advocaat, Hans Klopstra, zegt dat er sprake is van poging tot moord danwel poging tot doodslag.

Klopstra: ''Het is onbegrijpelijk dat een agent van twee tot drie meter afstand zijn dienstwapen op Geerts heeft leeggeschoten. Ik heb de televisiebeelden gezien en ik heb veel getuigen gesproken. Die hebben een redelijk eensluidend verhaal. Geerts was zaterdagavond tijdens de brand bij de bandenopslag bij zijn woning boos, hij was temperamentvol. Maar hij had geen vuurwapen bij zich''.

Het gaat de raadsman te ver om te zeggen dat de politieman heeft geblunderd: ''Deze agent heeft zich bedreigd gevoeld, maar het is de vraag of dat gevoel terecht was. Deze politieman heeft in ieder geval heel veel uit te leggen.''

De politie verklaarde na de schietpartij dat Geerts was neergeschoten wegens agressief gedrag. De Rijksrecherche is inmiddels een onderzoek gestart naar het incident.

Geerts ligt nog altijd zwaargewond in het ziekenhuis. Zondag werd hij nog buiten bewustzijn gehouden omdat hij telkens als hij bijkwam in woede ontstak en hevige pijn leed. Daarbij probeerde hij de slangen van zijn drains en infuus los te trekken. ''Die woedeaanvallen zijn over. Zijn toestand wordt steeds stabieler,'' zo laat zijn zwager in het Dagblad van het Noorden weten. Hij krijgt nog steeds morfine toegediend om de pijn te bestrijden en waar nog bloed uit zijn wonden komt, zijn drains aangebracht.

De betrokken agent zou volgens het Dagblad van het Noorden weer gewoon aan het werk zijn gegaan. Verder meldt de krant dat bandenopslag Petersen wordt opgeheven.


Jannes Geerts

'Ontbreken neusbotje aanwijzing voor Down'

Icoon Medisch nieuws Een nieuwe testmethode moet sneller uitsluitsel geven of een ongeboren kind het Downsyndroom heeft. Het ontbreken van het neusbotje zou een nieuwe aanwijzing zijn voor de aanwezigheid van het syndroom. De methode wordt nog niet toegepast in Nederland. Gewacht wordt op internationaal wetenschappelijk onderzoek, dat het verband tussen het ontbreken van het neusbotje en Down definitief moet aantonen.

Wel kijken gynaecologen al op echo's of het neusbotje zichtbaar is. Met behulp van deze extra informatie kunnen ouders beter beslissen of ze een risicovolle vruchtwaterpunctie of vlokkentest willen doen om uitsluitsel te krijgen. Als het verband bij deze nieuwe methode blijkt te kloppen, zal een vruchtwaterpunctie of vlokkentest minder vaak nodig zijn.

In Nederland worden jaarlijks tweehonderd kinderen geboren met het Syndroom van Down, dat veroorzaakt wordt door de aanwezigheid van drie exemplaren van het 21e chromosoom, in plaats van twee. Mensen die lijden aan het syndroom zijn goed te herkennen aan hun karakteristieke uiterlijke kenmerken. Ook ontwikkelen ze zich zowel lichamelijk als geestelijk trager dan anderen. Zeker de helft van de kinderen wordt geboren met een hartafwijking.

Xs4all wil Hcc!net overnemen

McPhisto had ons via de nieuws-submit te melden:

Internetprovider Xs4all wil concurrent Hcc!net overnemen. Beide partijen hebben daartoe een intentieverklaring getekend. Als alles volgens verwachting verloopt, zal op 1 november de definitieve koopovereenkomst worden gesloten. "We gaan nu bekijken hoe het technisch en financieel in elkaar zit en de komende tijd vallen er dan besluiten over de manier waarop Hcc!net bij Xs4all wordt geïntegreerd", zo zegt een woordvoerder van Xs4all.

De ADSL-tak van Hcc, ook wel CAS internet, heeft 55.000 klanten. Daarnaast zijn er nog 20.000 inbelklanten. De vereniging Hcc is geen onderdeel van de overname. Wel willen Hcc en Xs4all een samenwerkingsovereenkomst aangaan. Voor de klanten zal de overname verder weinig gevolgen hebben.

Hcc werd in 1977 opgericht als vereniging voor computergebruikers. Inmiddels heeft het 200.000 leden. Xs4all is sinds 1998 een volle dochter van KPN. Door de overname heeft het Amsterdamse bedrijf straks ruim 250.000 ADSL-klanten.

Hcc!net kan in de huidige ADSL-markt onvoldoende investeringen doen om de concurrentieslag aan te kunnen gaan met de grotere internetproviders. Daarom is Hcc!net actief op zoek gegaan naar een koper. Een overnamebedrag is niet genoemd.

Man houdt krokodillen als huisdieren

calvobbes had ons via de nieuws-submit te melden:

De een heeft een hond, de ander katten, en sommige mensen laten het bij een parkiet. Maar in een woning in het Belgische Alken hield iemand veertien krokodillen. De politie trof de kaaimannen en alligators gisteren aan in de gang en de woonkamer van het huis. Of dat nog niet genoeg was, werden er ook nog eens 27 reuzenschildpadden aangetroffen.

De grootste alligator is 2,5 meter. De grootste schildpad heeft een lengte van een meter. Alle beesten zijn in beslag genomen en worden opgevangen in een gespecialiseerd centrum. De eigenaar van de woning was niet aanwezig, maar zat in het buitenland. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Hij stond bekend in de buurt als kweker van bonsai.

Politie VS vindt 9 kinderen in kooien

Mad-MonKey en Maddy_K hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon opmerkelijk nieuws Opmerkelijk nieuws vanuit de Verenigde Staten. Daar trof de politie in het dorpje Wakeman in de staat Ohio negen kinderen aan die door hun pleegouders werden vastgehouden in kooien. De kids, allen slechts één tot veertien jaar oud, zaten in onderkomens van één vierkante meter, voorzien van alarm.

Inmiddels zijn de kinderen naar een ziekenhuis overgebracht. Ze verkeren in goede gezondheid. In de kooien van hout zaten ze zonder kussens en dekens.

Ondanks de opmerkelijke vondst van de politie zijn de ouders, die elf aangenomen kinderen hebben, niet aangehouden. Als reden voor de opsluiting van het kroost gaf het echtpaar aan van mening te zijn dat de kinderen autistisch waren en tegen zichzelf en elkaar moesten worden beschermd.

'Buitenlandse imams niet weren'

De plannen van de regering om buitenlandse imams te weren zodra er een Nederlandse imam-opleiding is, zijn in strijd met de vrijheid van godsdienst. Dat heeft de Adviescommissie voor Vreemdelingenzaken (ACVZ) aan minister Rita Verdonk laten weten. De ACVZ adviseert dan ook dat Nederland imams, priesters en predikanten uit het buitenland niet structureel moet weren, maar hen een extra inburgeringsexamen moet laten afleggen.

De ACVZ pleit verder voor een toelatingsbeleid waarbij zowel de verplichtingen als de rechten van de voorgangers groeien. Nu mogen buitenlandse predikers in ons land blijven zolang ze hier werken.

Gezin uit Zeist al een maand vermist

digitaljet, Maddy_K en Rachidje hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Weird nieuws In Zeist wordt een gezin al een maand vermist. Hoewel niets wijst op een misdrijf, zal de politie later vandaag met een opsporingsbericht komen voor de ouders en hun vier kinderen in de leeftijd van negen tot vijftien jaar. Dat heeft een woordvoerder van de politie laten weten.

Tijdens de vakantieperiode had het gezin een auto gehuurd, die op dertien augustus bij het verhuurbedrijf ingeleverd had moeten worden. Omdat dit niet is gebeurd, heeft het bedrijf aangifte gedaan. Ook verschenen de kinderen niet op school, hetgeen bij een leerplichtambtenaar een belletje deed rinkelen.

De vader runt een autorijschool. Tegen hem zijn reeds twaalf aanklachten vanwege oplichting ingediend, omdat hij niet meer kwam opdagen terwijl er betaald was. Op elf augustus roken omwonenden van de woning van het gezin aan de Nepveulaan een sterke gaslucht. Agenten dachten toen aan brandstichting. Verder bleek dat de woning al enige tijd niet meer bewoond werd.

Rotterdamse hoertjes

Dankzij maatregelen van de gemeente schijnt Rotterdam één grote tippelzone te worden. Nu de Keileweg dicht gaat voor de prostituees zullen de daar werkzame dames (en alles wat er voor door moet gaan) hun werkgebied elders in de stad moeten zoeken.

Volgens de naieve gemeentebestuurders moeten heren die een prostituee zoeken maar naar een sexclub gaan, maar hulpverleners zien het somber is. De klanten van de prostituees zullen nu op allerlei plekken overlast veroorzaken in plaats van alleen op de Keileweg en de opgejaagde prostituees zullen op onveilige plekken gaan werken.

Rotterdam denkt een probleem te hebben opgelost maar de komende maanden zal blijken hoe dit echt uitpakt. Ik vrees echter dat Rotterdam hier veel spijt van gaat krijgen.

Zo, nu jullie weer op de hoogte zijn van het nieuws uit Rotterdam, heb ik voor alle teleurgestelde surfers die op de titel van dit blogje waren afgekomen hier nog een grappig filmpje om weer vrolijk te worden. Past eigenlijk in het rijtje van dit blogje onder het kopje:

- Blondjes zijn erg sportief.

Graag cijfers voor deze geweldige uitvoering.

Moordenaars vieren feest in gevangenis

De dienst justitiële inrichtingen Justitie stelt een onderzoek in naar het regime in de Drentse gevangenis Esserheem. Misdaadjournalist John van den Heuvel kreeg foto's toegespeeld van moordenaars, bankovervallers en drugsbaronnen die achter de tralies van de gevangenis een eigen 'grand café' runnen. Vrolijk poserend voor de camera staan de zware jongens met dikke sigaren en blikjes Amstel malt afgebeeld.

Tweevoudig moordenaar Martin K. laat weten: ''In ons eigen café Club 91 vieren we ieder weekeinde feest. Onder het genot van een heerlijke snack, een ijsje of een maltbiertje leggen we een kaartje, spelen we biljart of luisteren we gezellig naar muziek. Of als het lekker weer is, spelen we een partijtje tennis. Buiten hebben we namelijk ook een tennisbaan ter beschikking.''

''Ik heb al in heel wat gevangenissen in Nederland gezeten. Maar zo relaxed als het er hier aan toegaat heb ik het nog nergens meegemaakt. Ook zijn de bewaarders erg vriendelijk en ze proberen je echt te helpen. Wat een verschil met andere inrichtingen'', aldus moordenaar K. alias Martin de Stotteraar, die vorig jaar het nieuws haalde door zijn complete strafdossier inclusief slachtofferfoto's on-line te zetten. K. zat eerder jaren in de cel omdat hij in een café Peter Giesbergen doodsloeg met een barkruk. Toen hij vrijkwam, vermoordde hij Mike Priem, de nieuwe partner van zijn ex-vriendin, waarvoor hij 14 jaar kreeg. In 2003 kwam hij ook al in het nieuws omdat hij een escortservice Vlinders Escort voor gevangenen bleek te runnen.

De directeur van Esserheem wilde niet reageren.


Meer feestfoto's op de site van De Telegraaf

ESRB wil alle content van games weten

Het Amerikaanse Entertainment Software Rating Board wil voortaan alles weten van een computergame. Alle geheime levels, hidden content, niet gebruikte code en alle easter eggs. Er mag geen bitje overgeslagen worden.

In een email naar de uitgevers vraagt de ESRB het volgende:

"[...]
Fully disclosing hidden content accessible as Easter eggs and via cheat codes has always been part of ESRB's explicitly stated requirements when submitting games to be rated. In the July 20 public announcement, which focused on the revocation of a specific game's rating assignment, we formally stated that any pertinent content shipped on the game disc that may be relevant to a rating must be disclosed to ESRB, even if it is not intended to ever be accessed during game play.
[...]"


Verder gaan ze alle games die vanaf 1 september 2004 in de winkels liggen opnieuw bekijken of er verborgen code in zit. Uitgevers hebben tot 9 januari 2006 de tijd om eventuele "geheimen" te vertellen of anders...

"[...]
If you fail to notify us of previously undisclosed, non-playable, pertinent content by January 9, and such content becomes playable through a subsequent authorized or unauthorized release of code to unlock it, rendering the original rating assignment inaccurate, punitive in addition to corrective actions may result.
[...]"


Dan zijn er nog de mods, meestal gemaakt door fans. Deze extra content is tot op heden zonder ratings gebleven. De ESRB probeert een werkend systeem te bedenken dat ook deze content kan beoordelen zonder daarmee de geloofwaardigheid bij de consument te verliezen.

Sony vervangt adapters Slimline PS2

In verband met een mogelijk veiligheidsrisico dat vastgesteld is in bepaalde AC-adapters die uitgeleverd zijn bij de Black Slimline PlayStation 2 heeft Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) besloten de adapters te vervangen. De adapters kunnen mogelijk oververhit raken waardoor men zich kan bezeren.

Het gaat om adapters met een productiedatum tussen augustus 2004 en december 2004. Ze zijn geleverd bij de zwarte slimline PS2, modellen SCPH70002, 70003 en 70004. Andere adapters vormen geen risico.

Op de site die Sony aangemaakt heeft is eenvoudig te bepalen of jouw adapter in aanmerking komt voor vervanging. Is dat het geval, dan krijg je een formulier te zien waarop je je adresgegevens in kunt vullen waarna een nieuwe adapter toegestuurd zal worden. Sony vraagt nadrukkelijk de adapters niet terug te brengen naar de winkel. Als voorzorgsmaatregel is het verstandig de adapter niet meer te gebruiken tot de vervangende geleverd is.


Villa onderuit bij Bouma's debuut

Terwijl zijn oud-ploeggenoten van PSV zich opmaken voor de ouverture van de Champions League beleefde Wilfred Bouma gisteravond zijn debuut in het Premiership. Dat verliep niet helemaal naar wens, want Aston Villa ging kansloos onderuit tegen West Ham United. De thuisploeg won met 4-0.

Marlon Harewood was de grote man aan de kant van West Ham door drie keer te scoren. Het waren zijn eerste treffers op het hoogste niveau. Bij zijn eerste goal werd hij knap aangespeeld door good old Teddy Sheringham, die op z’n 39e de volledige negentig minuten meespeelde. Keeper Thomas Sörensen ging volledig in de fout bij Harewoods derde doelpunt. Dankzij Yossi Benayoun werd het in de slotminuut zelfs 4-0 voor The Hammers. De nederlaag is een gevoelige klap voor het ambitieuze Aston Villa, dat Europees voetbal nastreeft, maar slechts vijf punten uit evenveel wedstrijden heeft gepakt.

Punten Grand Prix Belgie

Een dagje later dan normaal, maar hieronder vind je de punten van de Grand Prix van Belgie.

Er waren maar liefst 567 mensen die allen het hoogst mogelijk aantal punten van 667 haalde.

In het algemeen klassement gaat Q4Jan nog steeds aan de leiding met 8520 punten. Gatalin is van de vijfde naar de tweede plaats opgerukt en heeft nu 8393 punten, mmmaureen staat derde met 8368 punten.

Bij de subleagues waren er drie teams die 667 punten haalde, Dodo Club, FM Productions en kerkh.

In het algemeen klassement staan De Outsiders nog steeds aan de leiding met 8039 punten, Inter-F1-Action staan tweede met 7940 punten.

De volgende race is 25 september op het circuit van het Braziliaanse Interlagos. Je hebt tot 24 september 00:01 uur de tijd om je team samen te stellen.

Vrouwen weer achter aanrecht

Wie altijd al de pest had aan parttime werkende vrouwen met kinderen, kan opgelucht adem halen. Nadat het kabinet Balkenende het al financieel ondoenlijk had gemaakt om kinderen naar een kinderdagverblijf te brengen, blijken nu ook de crèches zelf hard bezig te zijn om de ouders weg te jagen.

Uit een gisteren gepresenteerd onderzoek blijkt dat kwaliteit van de crèches ver onder de maat is. Geen enkele crèche kreeg het predikaat goed en 40 % was zelfs onvoldoende.

Toegegeven, de resultaten uit het onderzoek zijn voor een deel de rekening van bezuinigingsoperaties van de overheid, maar daarmee is zeker niet alles gezegd. Het in acht nemen van de meest eenvoudige hygiëneregels zoals het handen wassen met zeep en bedden op tijd verschonen, zou al een enorme kwaliteitsverbetering geven. Daarnaast vervelen de kinderen zich de hele dag te pletter.

Ja, daar word je stil van en als je als ouder iedere ochtend al met een enorm schuldgevoel je kinderen naar de crèche bracht dan zal de moed je nu helemaal wel in de schoenen zinken. Dan maar een au pair, al heeft dat natuurlijk ook nadelen, bijvoorbeeld dat je kinderen beter Pools spreken dan Nederlands.

Dat dit alles met name ten koste van de arbeidsparticipatie van vrouwen zal gaan is duidelijk.

Update: men is weer benieuwd waar de foto van dit blogje vandaan komt. Dat komt dus van deze site.

Action-painting door Moeder Natuur

Met de tsunami in Zuidoost-Azië had Moeder Natuur al laten zien dat zij de enige echte wereldleider is en met Katrina is dat nog maar een keer duidelijk gemaakt. Wat wij in honderden jaren hebben opgebouwd, kan zij in een seconde als een glas in scherven doen barsten en verspreiden over tientallen kilometers. Geen dijk is bestand tegen een murenhoge vloedgolf. Geen stad kan het winnen van een bewegende aardkorst. Niets of niemand weerstaat de hongerige mond van een orkaan. Geen mens en geen techniek kan de krachten die in het binnenste van onze Aarde zitten en de krachten die ons vanuit de lucht teisteren, temmen.

Mp3 en meer 8

Heb weer wat leuke opendirs gevonden voor jullie. veel plezier ermee

[INDIE]
Death Cab For Cutie - Something About Airplanes
Death Cab For Cutie - Stability
Death Cab For Cutie - The John Byrd EP
Death Cab For Cutie - Transatlanticism
Death Cab For Cutie - We Have The Info
Death Cab For Cutie - Forbidden Love EP
Modest Mouse - It's A Love Drive With Nothing To Think About

[POP]
Coldplay X&Y
R.E.M. - Automatic For The People
Bon Jovi - Crossroads
Tatu - Dangerous And Moving

[R&B]
Eminem
Craig David - The Story Goes

[ROCK]
Slipknot - Iowa
The Beatles -Across The Universe
The Beatles - Music Heritage
Rancid - Life Won't Wait
Misfits - Earth AD
Cradle Of Filth - Nymphetamine
Disturbed - Ten Thousand Fists
Nine Inch Nails - WIth Teeth

[OST]
Charlie & The Chocolate Factory
O Brother Where Art Thou
The Island

[Aanrader van de week]
Death Cab For Cutie - You Can Play These Sonds With Chords

Als je zelf nog een leuke Open dir hebt dan kun je die gewoon submitten gebruik dan als titel Open dir.
En dan staat je open dir er de volgende keer misschien ook bij.

Dirs leeghalen doe je natuurlijk met DownThemAll

DVD: Casshern

Casshern, de futuristische actiefilm van debuterend regisseur Kiriya Kazuaki gebaseerd op een hier onbekende tekenfilm, gaat over een legendarische superheld die de wereld van de ondergang moet redden. Tussen alle flitsende actie door is er nog een politieke intrige, een romance en een sociaal commentaar te ontwaren voor wie echt goed oplet. Voor de rest zijn er mooie plaatjes om naar te kijken.

Casshern

Vliegtuig gekaapt in Colombia

In Colombia hebben twee mannen een tweemotorig vliegtuig met twintig passagiers en vijf bemanningsleden aan boord gekaapt. Het toestel is nu geland op een militaire luchthaven in de hoofdstad Bogota. Tot nu toe zijn tien mensen vrijgelaten.

De rest van de gegijzelden zit echter nog vast. Op verzoek van de kapers, een gehandicapte vader die in een rolstoel zit en zijn zoon, is er een priester aan boord gekomen. Verder vragen ze om een gesprek met een vertegenwoordiger van een mensenrechtenorganisatie. De twee zouden ex-leden van een paramilitaire militie zijn. Aan boord van het vliegtuig van de maatschappij Aires is onder meer een lid van het Colombiaanse parlement.

In Colombia woedt al tientallen jaren een burgeroorlog tussen linkse rebellen, rechtse paramilitairen en het regeringsleger. De burgeroorlog in het Zuid-Amerikaanse land zorgt voor een hoop dodelijke slachtoffers, onder wie vele kinderen

Update 23:59
Alle gegijzelden zijn inmiddels vrijgelaten. De gijzelnemers zouden nog wel aan boord van het toestel zijn.

Update 01:35
De twee gijzelnemers hebben zich overgegeven, zo melden Colombiaanse media. De gehandicapte man wilde met zijn daad aandacht trekken voor het feit dat hij in 1991 als gevolg van een politiekogel in een rolstoel terechtkwam. Hij eiste financiële tegemoetkoming van de staat.

Command & Conquer 10 jaar

Het is deze maand 10 jaar geleden dat Westwood Studios de allereerste Command & Conquer game op de markt bracht. Samen met Dune 2, eveneens van Westwood Studios, een gigantische stap vooruit in het RTS genre. De Command & Conquer serie werd ook het toonbeeld van online strategy, iets wat later eigenlijk alleen nog maar door Blizzard is geëvenaard.

Onze felicitaties gaan naar Westwood studios/EA games en van jullie willen we graag weten: 'Welke Command & Conquer vind jij het beste?'

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
©FOK.nl e.a.