Teruggekeerde Ono scoort meteen

EnGCatjuh
Na een voetblessure van vier maanden stond Shinji Ono eindelijk weer op het voetbalveld. De Japanse middenvelder leek te vertrekken bij Feyenoord, maar heeft zich weer kunnen motiveren en hij kan weer spelen. De kans bestaat dat hij nu ook wordt opgenomen in de selectie voor de wedstrijd tegen Rapid Boekarest aankomende donderdag.

De Japans international beleefde maandagavond zijn rentree op de voetbalvelden in een wedstrijd tussen Jong Feyenoord en Jong Twente (2-1). Al na een kwartier was het Ono die de 1-0 op het scorebord zette na een steekpass van Leonardo. Na 76 minuten werd hij weer naar de kant gehaald.

"Ik wilde vandaag per se terugkeren met een doelpunt, dan ziet iedereen meteen dat ik alleen aan Feyenoord denk op dit moment", aldus de speler in het Algemeen Dagblad. "Ik denk dat ik nog wel wat tijd nodig heb om terug te keren in het eerste elftal, maar toch ga ik morgen praten met trainer Erwin Koeman. Ik begrijp dat hij me misschien al wil opnemen in de selectie voor het UEFA Cupduel met Rapid Boekarest."