FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 11 september 2002

Jörg Haider opnieuw leider FPÖ

In Oostenrijk zal de omstreden politicus Jörg Haider hoogst waarschijnlijk terugkeren als partijvoorzitter van de politieke-partij Freiheitliche Partei Österreich (FPÖ). De top van die partij heeft zich namenlijk unaniem achter de kandidatuur van de populistische Haider geschaard.

Haider is de man die de uiterst-rechtse FPÖ groot heeft gemaakt. Zo groot, dat hij na de parlementsverkiezingen van eind 1999 een breuk wist te creeëren tussen de eeuwige Oostenrijkse coalitie van de sociaal-democratische SPÖ en de conservatieve ÖVP.

De FPÖ van Jörg Haider werd de tweede partij van het land. Maar voor Haider smaakte die overwinning bitter, want forse druk in eigen land, én vanuit de Europese Unie, dwong hem om zelf buiten de regering te blijven.

In Oostenrijk zijn nieuwe verkiezingen nodig omdat de coalitie van de conservatieve ÖVP en de FPÖ begin deze week uiteenviel.

De aanhang van de FPÖ is overigens sterk afgenomen door een interne strijd binnen de partij. De FPÖ zou nu nog slechts 17% van de kiezers achter zich krijgen. In 1999 was dat nog 27%. De vervroegde verkiezingen zijn in november.

Afgang Van Gaal met Barcelona

De club van Louis van Gaal, FC Barcelona, is zeer verrassend uitgeschakeld in de bekercompetitie (le Copa del Rey) van Spanje. Barça verloor op schandelijke wijze van derde divisie club Novelda met 3-2. Bij Novelda was speler Madrigal met 3 treffers de gevierde man.

Opvallend was dat voor aanvang van het duel Barça herinnerd werd aan de blamage van vorig jaar toen het nietige Figueras de club elimineerde. Van Gaal had aangekondigd dit keer wél de volgende ronde te halen. Met een goal van Geovanni in de eerste helft leek dat ook te gebeuren, maar Madrigal bewaarde zijn kunsten voor het tweede bedrijf en zette Novelda daarin op een 2-1 voorsprong. Juan Riquelme produceerde nog wel de gelijkmaker, maar 12-minuten voor tijd bekroonde Madrigal zijn optreden met de winnende goal.

Voor Van Gaal is het wederom einde oefening Spaanse Beker.

Binnenkort opheldering stand van zaken

AliSalami is zoals jullie weten op vakantie, aangezien hij de enige is met de juiste gegevens voor de puntentelling onstaat er een probleem met de volgende GP. AliSalami komt waarschijnlijk aankomende zaterdag weer thuis van een welverdiende vakantie.

Hierdoor kunnen wij jullie geen garanties geven dat de Grote Prijs van Monza mee zal tellen voor de Manager.

AliSalami zal zorgen voor tekst en uitleg
Onze excuses .
De Fok! F1Manager crew

Langere files door proef Rijkswaterstaat

Wildehaar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een proef om de files te verminderen op de A1 tussen Apeldoorn en Deventer is niet geslaagd. De files zijn alleen maar langer geworden. Dit is bekendgemaakt door de afdeling Verkeersinformatie van de ANWB.

De proef bestond uit het aanzetten van de matrixborden als het drukker op de weg begon te worden. De snelheid dient dan verminderd te worden naar bijvoorbeeld 80 of 60 kilometer per uur. Op 4 september is Rijkswaterstaat met de proef begonnen, sindsdien zijn volgens de ANWB de files op de A1 toegenomen.

Als voorbeeld noemt de ANWB afgelopen maandag en dinsdag. Eerst stond er altijd een file van tussen de drie en vier kilometer, maar afgelopen maandag en dinsdag was de file gegroeid tot tussen de tien en elf kilometer.

Rijkswaterstaat vindt het op dit moment te vroeg om een conclusie te trekken. Een woordvoerder verklaarde: "Mensen moeten nog wennen aan het systeem, dat duurt meestal een week of twee."

Foto's borsten gemailed door Holly Valance

In een interview met The Sun heeft Holly Valance toegegeven dat ze haar borsten fotografeert en via haar mobieltje mailt naar haar vriendje, Peter Veveris.

Holly Valance is zangeres (bijvoorbeeld van het gecoverde Kiss Kiss van Tarkan) en speelde vroeger in Neighbours. In het interview zei ze: "'Ik mis Pete heel erg en ik weet dat hij mij ook heel erg mist. Ik heb net een nieuwe telefoon, waarmee ik foto's kan mailen. Om er zeker van te zijn dat hij zijn troost niet bij een ander meisje zoekt, stuur ik hem foto's van mijzelf. Ik stop de telefoon onder mijn bloesje en laat hem lekker van het uitzicht genieten."

Geen herdenking op Guantánamo Bay

Racetows had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Terwijl wereldwijd de aanslagen op de Twin Towers op 11 september vorig jaar herdacht worden, hullen de militairen op de Amerikaanse basis aan de Cubaanse baai van Guantánamo zich in stilte. Dit om te voorkomen dat de 598 gevangenen die er vastgehouden worden, te weten komen wat voor dag het is.

Vergetelheid
De gevangenen zijn nagenoeg rechteloos. De VS weigert te erkennen dat het om krijgsgevangenen gaat en spreken van ,,illegale strijders''. Hierdoor hoeven zij internationale verdragen over de rechten van krijgsgevangen niet te eerbiedigen. Zo weten de gedetineerden niet waarvan ze worden beschuldigd, hebben zij geen proces gehad en weten zij niet hoelang hun hechtenis nog zal duren.

Talrijke mensenrechtenorganisaties zoals Amnesty International stellen dat de bijna zeshonderd mensen, die alle in Afghanistan zijn opgepakt maar afkomstig zijn uit maar liefst 43 verschillende landen, tot ,,vergetelheid'' zijn veroordeeld zonder vorm van proces.

Amerikaanse bases in Afghanistan aangevallen

Bahamut had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Drie bases van het Amerikaans leger in Afghanistan zijn door onbekenden aangevallen. In een open veld nabij de in het oosten gelegen steden Khost en Gardez kwamen raketten neer in open veld. Op de streng beveiligde luchtmachtbasis Bagram, bij Kabul, loste een Afghaan een aantal schoten. Voor zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen.

De basis bij Khost was eerder deze week ook al het toneel van beschietingen tussen VS-militairen en Afghanen. Een offensief van een Afghaanse krijgsheer die Khost wilde heroveren,is gisteren afgeslagen.

Nederlands bedrijf ontwikkelt miltvuurmedicijn

ZimZ, Mescalino, Pulsar, Wildehaar, Hepp, hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het in Groningen gevestigde bedrijf IQ Corporation is er in geslaagd een medicijn te ontwikkelen tegen het gevreesde miltvuur. Het bedrijf, dat hoopt het geneesmiddel eind 2004 op de markt te kunnen brengen, spreekt van een doorbraak in de behandeling van miltvuur.

Kort na de aanslagen op het World Trade Centre in New York, vandaag precies een jaar geleden, overleden in de Verenigde Staten vijf mensen nadat zij brieven hadden ontvangen die besmet waren met miltvuur poeder. De gevreesde miltvuurbacterie is in de natuur zeldzaam, maar leent zich goed voor moedwillige verspreiding.

Het nieuwe medicijn, dat gemaakt is op basis van menselijke antistoffen, heeft zijn werking in laboratoriumproeven bewezen, aldus de algemeen directeur van het bedrijf.

Maximaal paraatheidsniveau in VS - Code Rood

Quartje had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Verenigde Staten hebben het paraatheidsniveau woensdag naar maximaal gezet. Dit in verband met de herdenking van de aanslagen van elf september vorig jaar. Het hoogste paraatheidsniveau is rood. Dinsdag werd het al verhoogd tot oranje, het op een na hoogste niveau.

Ook zijn woensdag de Amerikaanse troepen in het Midden-Oosten, het Golfgebied, de Hoorn van Afrika en delen van Centraal-Azië naar maximale paraatheid gebracht (Code Delta). Bij het Amerikaanse leger zijn er vier niveaus, Code Aplha, Bravo, Charlie en Delta.

Code Delta wordt alleen toegepast als er serieuze bewijzen zijn voor aanslagen of als er een hele speciale gebeurtenis heeft plaatsgevonden, zoals kort na de aanslagen vorig jaar.

Ecuadoriaanse WK-arbiter weer in opspraak

b.-.s en KnoXville hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Ecuadoriaanse scheidsrechter Moreno, die tijdens het afgelopen wereldkampioenschap voetbal in opspraak kwam door zijn dubieuze beslissingen in de wedstrijd Zuid-Korea - Italië is in eigen land voor twintig duels geschorst.

Na een competitiewedstrijd tussen Liga Deportiva Universitaria uit Quito en Barcelona uit Guayaquil trok hij dertien minuten extra tijd bij. Juist in die extra wist Liga een 3-2 achterstand om te buigen naar een 4-3 overwinning. Ook werd er nog een doelpunt van Barcelona afgekeurd.

Volgens de administratie van Moreno scoorde Liga in de 89ste en 90ste minuut, terwijl het klokje van de officiële waarnemer toen al 100 en 102 minuten aangaf. Hij verstrekte dus valse informatie aan de voetbalbond, een overtreding van artikel 142.

Zijn dwaling is des te pikanter, omdat hij zich kandidaat heeft gesteld voor de gemeenteraad in Quito. De publieke uitleg luidt dan ook dat hij met het bevoordelen van Liga uit datzelfde Quito zijn populariteit bij de kiezers wilde vergroten.

De scheidsrechter heeft bekend dat hij te lang heeft laten doorspelen. De arbiterscommissie gaat onderzoeken of er gronden aanwezig zijn om de 32-jarige fluitist te royeren.

Vandaal gesnapt na sturen rozen

Wildehaar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De man die verantwoordelijk is voor het sneuvelen van tientallen ruiten bij de IB-Groep in Groningen is opgepakt. Dit is gebeurd nadat hij het IBG-personeel een bos rode rozen had gestuurd.

De 33-jarige man heeft bekend dat hij de ruiten heeft ingegooid. In eerste instantie was het niet de bedoeling om de IB-Groep te benadelen, maar de uitkeringsinstantie USZO, met wie hij al jaren in gevecht is. Hij is boos over het feit dat hij nog 4500 euro moet terugbetalen, die hij in 1994 teveel aan salaris had gekregen. Het IBG-gebouw had volgens hem een connectie met die instantie.

Na zijn daad kreeg de man spijt en liet hij 35 rozen bezorgen voor de 35 stenen die hij had gebruikt voor het ingooien. Een woordvoerder laat weten dat zijn rozen in de centrale hal van het gebouw staan. Toch zal de man de enkele tienduizenden euro's schade moeten betalen.

Het kabinet van Arafat dient ontslag in

Kort voor een stemming, die zou gaan over het aanblijven van de regering van Arafat, heeft het kabinet zijn ontslag aangeboden aan het parlement. Er zou gestemd worden over een motie van wantrouwen tegen het kabinet. Men ging ervan uit dat het kabinet de motie niet zou overleven. Nu dienden ze voortijdig zelf hun ontslag in.

Het parlement had de motie ingediend omdat er het vermoeden bestaat dat een aantal ministers corrupt zijn. Arafat had al eerder ingegrepen door vijf ministers te ontslaan en te vervangen.

Arafat moet binnen veertien dagen een nieuw kabinet presenteren. Op 20 januari worden er nieuwe verkiezingen gehouden voor een nieuw parlement.

Plassende man veroorzaakt paniek in vliegtuig

Quartje en TinTin hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een passagier op een vlucht van Frankfurt naar Berlijn, maakte wel erg lang gebruik van het toilet. Dit zorgde voor nogal wat paniek bij het vliegtuigpersoneel en veiligheidsdiensten.

Het cabinepersoneel sloeg alarm omdat ze de man wel erg lang het toilet vonden bezethouden. Na de landing hielden agenten van de federale grenspolitie de toiletganger aan en onderzochten ze het vliegtuig, maar ze troffen niets vreemds aan.

Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij Lufthansa weet het incident aan de algemene vrees voor aanslagen van vandaag.

Op het vliegtuig met tien keukenmessen

on_air en Tomsworld hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Op het vliegveld in Oslo is woensdag een vrouw aangehouden. Ze wilde op het vliegtuig stappen met tien keukenmessen in haar handbagage. De vrouw is opgepakt door veiligheidsmensen van het vliegveld.

De identiteit van de vrouw is niet bekendgemaakt door de politie in Oslo. De directeur van het vliegveld zei dat de vrouw de "messen per ongeluk had ingepakt".

Inmiddels is de vrouw weer vrijgelaten. Ze is uitgebreid ondervraagd en gefouilleerd door de politie, maar de politie kon verder niets verdacht vinden. Het reisdoel van de vrouw is niet vrijgegeven, alleen dat ze is vertrokken naar een buitenlandse bestemming.

Ontkomen aan alcoholtest

Wildehaar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Laren is een man ontkomen aan een grootscheepse alcoholcontrole. De man werd gecontroleerd. Toen de blaastest aangaf dat de man teveel gedronken had, trapte de man op het gas en wist de controle te ontvluchten.

De politie zette meteen de achtervolging in. Echter de politie wist de man niet meer te achterhalen en gaf de achtervolging op vanwege veiligheidsredenen. Het kenteken van de auto is niet bekend. De politie gaat daarom verder geen onderzoek verrichten naar het incident en laat het hierbij zitten.

Astronaut (72) geeft scepticus rechtse

Wildehaar en Ook hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Buzz Aldrin, de man die na Neil Armstrong op de maan stond, wordt er van verdacht dat hij een man in het gezicht heeft geslagen. Aanleiding hiervoor zou zijn dat de man niet geloofde dat Buzz wel écht op de maan is geweest.

De scepticus is van mening zijn dat de maanlanding een 'zorvuldig voorbereide grap' was. Hij zou Aldrin daarna hebben gevraagd op de bijbel te zweren dat hij op de maan was geweest, waarop de 72-jarige voormalige astronaut zou hebben uitgehaald.

Radar flitst motorduivel in de Zaanstreek

Racetows had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De politie uit de Zaanstreek in Noord-Holland heeft een snelheidsduivel geflitst die met een enorme snelheid op zijn motor voorbij een radarwagen racete. De radar klokte, op de de provinciale weg N246 bij Westzaan, een snelheid van 223 kilometer per uur, 123 kilometer boven de toegestane 100 km/h.

Volgens de politie is dit een absoluut record in de regio. De motorrijder kon niet ter plekke staande worden gehouden, maar wordt wel vervolgd voor de overtreding.

Indiase minister gedood in Kashmir

In Kashmir is minister Mushtaq Ahmad Lone, van de de Indiase deelstaat-regering van Jammu, bij een aanslag gedood. De auto van de minister reed in het dorp Rathnag op een landmijn waarna het konvooi onder vuur werd genomen. Daarbij werden ook drie anderen doodgeschoten, en raakten vier begeleiders gewond.

Minister Ahmad Lone zou een politieke bijeenkomst toespreken. De aanslag komt 5 dagen voor het begin van regionale verkiezingen in het Indiase deel van Kashmir.

Vermoedelijk zijn moslimrebellen, die strijden voor onafhankelijkheid, verantwoordelijk. De rebellen, die een eind willen maken aan de Indiase heerschappij over Kashmir, hebben gezworen dat zij iedereen die deelneemt aan de verkiezingen zullen vermoorden. Volgens de extremistische moslims zijn de regionale verkiezingen van volgende week schijnverkiezingen.

Bo en Jeanette naar de bunker!

Na een zware confrontatie hebben Bo en Jeanette moeten verkassen naar de Bunker. Hun plek in de Bungalow wordt overgenomen door Stefan en Daniela.
De confrontatie begon dinsdagavond al. De mannen moesten, binnen hun team, ieder een vrouw kiezen waarmee zij een koppel wilden vormen.
Bo koos Jeanette, Laurens koos Judith, Mustapha gaat samen met Margriet en Stefan kiest natuurlijk zijn grote liefde Daniela.

Vanmorgen vroeg werden de bewoners naar het speelveld gedirigeerd. Eenmaal op het veld aangekomen, staat een instructeur klaar met verdere aanwijzingen. 'Op dit veld gaan alle dames 25 rondjes rennen. We tellen af. Iedereen moet een rugzak meenemen. Degene die als één en twee aankomen, mogen naar de Bungalow. Nummer drie en vier moeten naar de Bunker...' Er valt een zwijgende stilte. De instructeur gaat verder: 'de heren blijven aan de kant staan of mogen meelopen. Maar hun voornaamste taak is: aanmoedigen! Iedereen draagt de foto van zijn/haar partner om de nek.' De dames rennen dus voor hun lot en dat van hun mannelijke partner.

Daniela, die ook de laatste weken in het huis al de sportiefste van het stel is, komt als winnaar over de streep, gevolgd door Judith. Dit betekent dat Margriet en Jeanette in de Bunker terecht komen, evenals hun partners Mustapha en Bo. Voor Margriet en Mustapha is dit een hele domper, zij hebben er immers al 6 dagen in de Bunker opzitten.

Dood om afstandsbediening

gerritdekzijl en stinkie hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

In de Spaanse plaats Mazagon heeft een 34-jarige man zijn broer doodgeschoten. Volgens de autoriteiten in de provincie Huelva was de aanleiding hiervoor een ruzie om de afstandsbediening.

Volgens omwonenden hadden de broers wel meer ruzie waarbij het meestal ook tot veel geweld kwam. Ditmaal werd een van de broers zo boos, dat hij zijn jachtgeweer haalde en de televisie kapot schoot. Daarna schoot hij zijn 39-jarige broer in de borst die vervolgens aan zijn verwondingen bezweek.

Niet alleen Clinton deed voorspellingen

Rorik had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Israëlische toerist die van Amsterdam naar Schiphol werd gereden door een Arabische taxichauffeur, op 11 september vorig jaar, werd ingelicht over een mogelijke terroristische actie. Hij voorspelde dat enkele vliegtuigen zouden ontploffen. De toerist, bevriend met een medewerker van de Israëlische geheime dienst nam direct contact met hem op. De Israëlische geheime dienst heeft de informatie direct doorgespeeld aan de Nederlandse geheime dienst.

Twee dagen later arresteerde de Nederlandse veiligheidsdienst vier Arabieren die een aanslag zouden hebben beraamd op een Amerikaans object in Parijs. De Nederlandse veiligheidsdienst kon alleen bevestigen dat deze 4 mannen waren opgepakt en kon verder geen uitlatingen hierover doen.

Dit alles werd gisteren op de Israëlische televisie uitgezonden. Hieronder een stukje van de conversatie tussen de taxichauffeur en Israëlische toerist, wiens naam niet werd genoemd. "De Israëliër had gevraagd met welke luchtvaartmaatschappij hij vloog. De man antwoordde `met El-Al', de Israëlische vliegtuigmaatschappij. Daarop zei de chauffeur: ,,El-Al is veilig. Maar andere vliegtuigen zullen vandaag `boem boem' doen."

Cel voor 'snake verslaafde'

PDXNET96 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Britse rechter heeft een man die in een vliegtuig het gsm-spelletje 'snake' speelde, veroordeeld tot vier maanden cel. Tevens wil de rechter dat alle luchtvaartmaatschappijen de mobiele telefoons van de passagiers in beslag nemen om zo te voorkomen dat ze gebruikt worden tijdens de vlucht.

Volgens de rechter zou het een groot veiligheidsrisico zijn om te bellen in een vliegtuig. De automatische piloot zou er door beïnvloed kunnen worden, wat zou betekenen dat de piloot zelf moet vliegen.

De veroordeelde vloog van Luxor Egypte naar Manchester Groot Britannië en was erg in de ban van het spelletje. Een stewardess had de man verschillende keren gevraagd de gsm uit te zetten, maar hij zette hem tot drie keer weer aan.

Clinton 'voorspelde' terreuraanslagen

Esposa had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Vlak voor de aanslag op het World Trade Centre in New York, vandaag exact een jaar geleden, hield voormalig president Bill Clinton een speech in Australië. In een besloten gezelschap van zakenmensen in Melbourne stelde Clinton dat de grootste bedreigingen van de komende dertig jaar niet oorlogen tussen staten zijn, maar terreuraanslagen. Als voorbeeld noemde hij "De terroristische organisatie van Bin Laden."

De aanwezigen hadden zwijgplicht, die gisteren verliep, waardoor nu aan het licht komt dat Clinton destijds aan de vooravond van de aanslagen op de Twin Towers meldde dat de aanslagen op de Amerikaanse ambassades in Kenia en Tanzania het werk waren van Bin Laden. "Bin Laden is een verbannen Saoedi die in Afghanistan woont en met zijn volgelingen communiceert via het internet. De organisatie is extreem goed bewapend en doet er alles aan om chemische en biologische wapens in handen te krijgen," zo lichtte de voorganger van huidige president George Bush toe.

Een van de toehoorders zegt in een interview met Dagblad The Australian: "Op die dag was het een geweldige speech. Een dag later was het een griezelig bewijs van de kennis die wereldleiders over dit soort zaken bezitten."

Plechtigheden New York begonnen

In New York zijn vandaag, precies een jaar na de aanslagen op 11 september, om 01.00 uur nederlandse tijd de herdenkingsplechtigheden begonnen.

Op Ground Zero, de plaats waar tot vorig jaar de Twin Towers stonden, klonk het geluid van doedelzakken en trommels. In vijf processies trokken onder meer brandweerlieden en politieagenten op naar de plaats waar twee vliegtuigen, bestuurd door terroristen, zich precies een jaar geleden in de flats boorden.

De diverse plechtigheden die vandaag plaatsvinden, gaan gepaard met strenge veiligheidsmaatregelen. Tunnels, bruggen en vliegvelden worden zwaar bewaakt.

Audrey's Column


Big Brother 3 (The Battle) bracht ons een hoop mooie momenten en een aantal mooie persoonlijkheden. Een van deze mensen was absoluut Audrey. Ze zat 5 weken in het BB huis in Spanje en slechts 1 week mochten wij via de televisie van haar genieten in het Big Brother huis in Almere.
Audrey is in het dagelijks leven tekstschrijver, heeft het hart op de tong en heeft over van alles een mening. Niet in de laatste plaats over zichzelf. Vaste bezoekers van het Big Brother forum kunnen zich haar scherpe pen wellicht nog herinneren, maar voor al die mensen die dat vorig jaar gemist hebben zijn we erg blij dat we kunnen melden dat vanaf deze week Audrey ook dit jaar weer van de partij is op Fok! En wel met een wekelijkse column!

In "A wannabe's guide to glitter and glamour" geeft ze handige tips voor al die mensen die stiekem dromen van een toekomst als presentator van Call TV, een reportage in Playboy of een leven als Kelly. Maar Audrey zou Audrey natuurlijk niet zijn, als ze daarbij niet ook nog haar eigen ongezouten mening gaf.
Of zoals ze zelf zegt: "Iedereen die meedoet aan een programma als Big Brother is natuurlijk een beetje een wannabe. Je moet wel verslaafd zijn aan aandacht en egocentrisch zijn om te denken dat het enig nut heeft om jezelf op te laten sluiten in een huis vol vreemden, omringd door camera's. Daar kunnen we allemaal wel heel interessant over doen, maar uiteindelijk is het pure egotripperij. Wannabe-gedrag, maar in mijn ogen is daar ook helemaal niks mis mee. Als wannabe maak je wel een heleboel leuke dingen mee, haha."

De tragische datum 11 september viel tijdens de Big Brother periode. Afgesloten van de buitenwereld kregen ook de Big Brother bewoners het tragische nieuws te horen over de aanslagen op het WTC in New York. Hoe Audrey deze dag ervaarde in het BB huis kan je nu op Fok! lezen...

Gezocht Xbox hacker

herbie had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Microsoft heeft er genoeg van dat mensen maar zitten te prutsen en te tweaken aan de Xbox met bijvoorbeeld een andere bios of een ander besturingssysteem. Vandaar dat Microsoft nu, via een advertentie, op zoek gaat naar een hacker voor de beveiliging van de Xbox.

Geïnteresseerd? Indien je enige kans wil maken moet je kennis hebben van assembler, PC bus architectuur, diverse hardware kennis, low-level security en cryptography. Daarnaast is ervaring met hardware en game hacking een pré.

Verbetering conditie Christopher Reeve

dubbel0zeven had ons via de newssubmit het volgende te melden:

7 jaar geleden brak hij zijn nek, toen hij van zijn paard afviel en kon vanaf dat moment alleen zijn gezicht bewegen. Hij had gezworen voor zijn vijftigste weer te kunnen lopen. 25 September wordt hij dus 50, het lopen is nog niet helemaal gelukt, echter hij heeft weer gevoel terug in zijn lichaam. Het begon met spelden en kan nu zelfs voelen wanneer iemand hem aanraakt, dit is volgens hem een geschenk.

Christopher Reeve is een voorstander van stamcellen ontnemen uit embryo's waarmee je bepaalde weefsel kan kweken in een menselijk lichaam, op de plek waar het wordt ingespoten. In Engeland is dit sinds kort legaal. Dit zal dus zeer waarschijnlijk ook de volgende stap in zijn revalidatie zijn.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1266
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
©FOK.nl e.a.