Bo en Jeanette naar de bunker!

Lyndsey (pluisje)
Na een zware confrontatie hebben Bo en Jeanette moeten verkassen naar de Bunker. Hun plek in de Bungalow wordt overgenomen door Stefan en Daniela.
De confrontatie begon dinsdagavond al. De mannen moesten, binnen hun team, ieder een vrouw kiezen waarmee zij een koppel wilden vormen.
Bo koos Jeanette, Laurens koos Judith, Mustapha gaat samen met Margriet en Stefan kiest natuurlijk zijn grote liefde Daniela.

Vanmorgen vroeg werden de bewoners naar het speelveld gedirigeerd. Eenmaal op het veld aangekomen, staat een instructeur klaar met verdere aanwijzingen. 'Op dit veld gaan alle dames 25 rondjes rennen. We tellen af. Iedereen moet een rugzak meenemen. Degene die als één en twee aankomen, mogen naar de Bungalow. Nummer drie en vier moeten naar de Bunker...' Er valt een zwijgende stilte. De instructeur gaat verder: 'de heren blijven aan de kant staan of mogen meelopen. Maar hun voornaamste taak is: aanmoedigen! Iedereen draagt de foto van zijn/haar partner om de nek.' De dames rennen dus voor hun lot en dat van hun mannelijke partner.

Daniela, die ook de laatste weken in het huis al de sportiefste van het stel is, komt als winnaar over de streep, gevolgd door Judith. Dit betekent dat Margriet en Jeanette in de Bunker terecht komen, evenals hun partners Mustapha en Bo. Voor Margriet en Mustapha is dit een hele domper, zij hebben er immers al 6 dagen in de Bunker opzitten.