FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 26 augustus 2001

Onweer luidt het einde hittegolf in

Een omvangrijk onweerscomplex langs de Zeeuwse kust trekt vergezeld van zware windstoten en hagel vooral over de westelijke en later noordelijke kustprovincies. Hiermee komt er een einde aan de hittegolf die op de valreep deze zomer treft, de eerste sinds 1999.

Het KNMI waarschuwt vooral watersporters voor de plots opkomende zeer stevige onweersbuien.

Overigens spreekt het KNMI inzake de hittegolf over een heel bijzondere situatie, zo laat in het seizoen. Sinds 22 augustus is het in De Bilt dagelijks warmer dan 25 graden. Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag (vandaag) steeg het kwik tot 30 graden of daarboven. Morgen wordt het koeler.

Illegale houseparty verplaatst naar Zeeland

Een paar duizend jongeren die gisteren op last van de politie een einde moesten maken aan de houseparty bij Moerdijk, zijn neergestreken op een recreatieterrein aan het Veerse Meer.

De politie zal hen later op de dag vragen om het recreatieterrein ''De Piet'' rustig te verlaten. De party op een stuk grond van Shell in Moerdijk moest worden beeindigd vanwege brandgevaarlijke leidingen in de grond, gebrek aan toiletten en water.

In Den Bosch hebben de autoriteiten vannacht twee houseparty's in de kiem gesmoord. Voordat de muziek losbarstte, greep de politie in.

Rechter verbiedt "Sport aan tafel" kloon

De rechtbank van Amsterdam heeft zondag RTL5 verboden door te gaan met het uitzenden van het programma Sunday United. De rechter vindt het programma een kopie van het programma Sport aan Tafel, dat tijdens het vorige voetbalseizoen op zondagavonden werd uitgezonden.

Sport aan Tafel werd ontwikkeld en geproduceerd door Endemol en de Holland Media Groep (HMG), de moedermaatschappij van RTL5. De rechten van de sport-talkshow worden ook door die twee gedeeld. Maar HMG denkt het programma in eigen beheer goedkoper te kunnen produceren en begon afgelopen zondag daarom met Sunday United, waarin ook beelden van de Engelse competitie zijn geïntegreerd.

Zelfde vaste gasten

In kort geding protesteerde Endemol daar vrijdag tegen en de rechter gaf het productiebedrijf gelijk. Het wisselen van decor, naam en aankondigingsfilmpjes kan volgens hem niet verbloemen dat het een voortzetting is van Sport aan Tafel. Dit temeer omdat het programma nog steeds wordt gepresenteerd door Ruud ter Weijden, met als vaste gasten Hugo Camps en Johan Derksen.

De eerstvolgende uitzending stond voor komende zondag gepland. Deze wordt nu gevuld door samenvattingen van voetbalwedstrijden uit de Engelse competitie, gepresenteerd door Ruud ter Weijden. Om de tijd vol te maken volgt daarna een documentaire. De rechter heeft een dwangsom van 50.000 gulden opgelegd voor elke keer dat Sunday United toch wordt uitgezonden. HMG gaat tegen de uitspraak in beroep.

Op internet linkt HMG de domeinnaam sportaantafel door naar de site van RTL4 ipv naar info over Sunday United

België pakt Nederlandse op bij racistische vechtpartij

Een Nederlandse vrouw is zaterdagnacht in het Belgische plaatsje Diksmuide samen met zeventien Belgen opgepakt. Zij vielen een Italiaan van Egyptische afkomst aan die zo zwaar gewond werd dat hij naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Volgens persofficier Van Helder van de politie van Diksmuide ging het om een racistische vechtpartij. ,,De man werd zonder reden aangevallen,'' zei hij zondag.

De achttien opgepakten worden verdacht van het toebrengen van opzettelijke slagen en verwondingen. Meer details zoals de identiteit van de vrouw wilde de persofficier voorlopig niet kwijt. ,,De ondervragingen zijn nog in volle gang.''

IJzerbedevaart en extreemrechts

Diksmuide staat dit weekeinde weer in het teken van de zogenoemde IJzerbedevaart, de jaarlijkse herdenking van de Vlaamse slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog. De bijeenkomst, waar het Vlaams nationalisme hoogtij viert, trekt ook veel belangstelling van extreemrechts zoals het Vlaams Blok en duistere buitenlandse clubjes.

Onduidelijk is of de groep die de Italiaan aanviel, van rechtse signatuur is. ,,Ze waren gekleed als skinheads maar onbekend is of ze rechtse sympathieën hebben'', aldus Van Helder.

Steeds minder Vlamingen trekken naar de IJzerbedevaart. Volgens de woordvoerder zijn er dit jaar zo'n 4000 komen opdagen. Vorig jaar telde de politie nog 8000 tot 10.000 belangstellenden. Het organiserende IJzerbedevaartcomité hield het nog op 15.000 tot 22.000.

Vlaams minister Van Grembergen (Binnenlandse Aangelegenheden) wil de IJzertoren, samen met de van de toenmalige loopgravenoorlog bekende IJzervlakte, laten uitroepen tot werelderfgoed door Unesco, de culturele organisatie van de Verenigde Naties.

Feyenoord - Ajax nieuws

Vanmiddag is in de Rotterdamse Kuip de klassieker Feyenoord-Ajax gespeeld. Ondanks hun favorieterol wisten de Rotterdammers de wedstrijd niet naar hun hand te zetten. Ajax won met 2-1.

Na een 0-0 ruststand kwamen de Amsterdammers door een doelpunt van Zlatan Ibrahimovic op een voorsprong en gaven die niet meer uit handen. Rafael van der Vaart verdubbelden de stand. Tomasson kon in de blessuretijd het verschil nog verkleinen naar 1-2. Ajax speelde een groot gedeelte van de tweede helft met tien man, wegens een rode kaart (2 x geel) voor Trabelsi

Ongeregeldheden voor wedstrijd Feyenoord-Ajax

Voor de aanvang van de wedstrijd Feyenoord-Ajax in de Kuip in Rotterdam heeft de politie een charge uitgevoerd. Rond half twaalf arriveerde voor het stadion een trein met enkele honderden Ajax-supporters. Hoewel zij door een hek waren gescheiden van de Feyenoord-aanhangers, bekogelden beide groepen elkaar met blikken en flesjes.

Enkele Rotterdammers vielen vervolgens een politieauto aan waarna de ME een charge uitvoerde. Een onbekend aantal mensen is gearresteerd. De supportersgroepen provoceren elkaar door leuzen te roepen, als "Alle joden aan het gas".

Roestige Alfa Romeo is fortuin waard

Een roestige maar zeldzame Alfa Romeo, die werd gevonden in een schuur bij Londen heeft voor de eigenaren een enorm bedrag opgebracht. De wagen ging van de hand voor 1,063 miljoen pond, ruim 3,6 miljoen gulden, zo deelde het veilighuis Bonhams Brooks zaterdag mee.

De auto, die 42 jaar niet was gebruikt en helemaal moet worden gerestaureerd, was een Corto Spider Corsa 8C-2300, met een 2,3 liter motor uit 1932. De wagen werd in 1959 gekocht voor 350 pond.

Deze Alfa is zeer zeldzaam omdat die banden heeft met het merk Ferrari en de oprichter van dat bedrijf Enzo Ferrari, die de Alfa klaarmaakte om mee de racen. Voordat Ferrari voor zichzelf begon was hij een Alfa Romeo-dealer.

Máxima staat CL duel in de weg

PSV moet mogelijk weer op zoek naar een nieuwe locatie voor haar eerste duel in de Champions League. Kroonprins Willem-Alexander en Maxima gooien mogelijk roet in het eten.
PSV zou op 19 september haar thuiswedstrijd tegen Galatasaray in het Gelredome afwerken. De Eindhovense ploeg moet van de UEFA één thuiswedstrijd op meer dan 100 kilometer van het eigen stadion spelen. Die straf kreeg PSV omdat er vorig seizoen tijdens het UEFA Cupduel tegen Kaiserslautern supporters het veld op kwamen.

Willem-Alexander en Maxima bezoeken Arnhem op 19 september echter ook in het kader van de kennismaking met Maxima. De politie van Arnhem weet nog niet of het die dag genoeg personeel heeft om het bezoek van de kroonprins en de voetbalwedstrijd in goede banen te leiden.

Mugabe wil blanke boeren Zimbabwe uitzetten

De Zimbabwaanse president Robert Mugabe heeft plannen om alle blanke boeren het land uit te zetten. Dat blijkt uit geheime documenten waar het Britse dagblad 'The Telegraph' de hand op heeft gelegd.

Volgens de documenten zouden de blanke boeren voor de verkiezingen van volgend jaar moeten zijn uitgewezen. Mugabe wil met zijn 'Operation Give Up and Leave' boeren net zolang lastiggevallen en geestelijk onder druk zetten, tot hun bedrijven ontwricht raken en ze het land verlaten.

Ook oppositiepartij onder vuur

Ook de oppositiepartij Movement for Democratic Change ligt onder vuur in het document: "De oppositie zou systematisch geïnfiltreerd moeten worden door dik betaalde mensen om de partij de destabiliseren, afsplitsingen te veroorzaken en conflicten onderling aan te wakkeren".

Boeren die zich verzetten, moeten volgens het uitgelekte plan rekening houden met de zogenaamde Pamire-methode. Deze zakenman en voormalig aanhanger van Mugabe's partij ZANU stierf onder mysterieuze omstandigheden bij een verkeersongeval. "Je weet hoe het met Pamire is afgelopen", is een alleszeggende uitdrukking in Zimbabwe.

Zwarte veteranen

Het document is in juli in omloop gekomen, kort voor de plunderingen in Chinoyi, Doma en Hwedza in het noorden van het land. Ongeveer 300 blanke boeren verlieten toen hun boerderij uit angst aangevallen te worden door zwarte veteranen. Vorig jaar vielen zwarte oorlogsveteranen, met steun van de overheid, massaal de boerderijen van de blanken aan. Mugabes aanhangers bezetten duizenden van de landbouwbedrijven.

De president heeft het land van de blanken herverdeeld onder zwarten. De zwarte veteranen bevochten in de jaren 60 en 70 het blanke minderheidsregime.

Zes doden bij ongeluk met Franse luchtballon

Een ongeluk met een heteluchtballon heeft zondag in de Franse Alpen aan 6 mensen het leven gekost. De slachtoffers, onder wie een kind, zaten in de mand van een ballon die bij Grésy-sur-Isère een hoogspanningskabel raakte en in brand vloog.

Vier ballonvaarders vonden de dood door verbranding, twee anderen doordat ze uit de mand sprongen en op de grond te pletter sloegen. De ballon was opgestegen in Albertville. In de buurt worden veel ballonvaarten gemaakt met toeristen.

Egyptische vrouw deed aan 'veelmannerij'

Een 32-jarige Egyptische vrouw is beschuldigd van polyandrie (veelmannerij) omdat ze zes keer getrouwd was en vijf van haar echtgenoten in de steek liet, onder het mom "Ik geraakte ze na een tijdje beu". Geen enkele keer liet de vrouw zich scheiden. Geen van de echtgenoten wist van zijn "voorgangers". Het bericht staat in de Egyptian Mail.

De zes huwelijken vonden plaats in 15 jaar tijd. De vrouw trouwde voor het eerst toen ze 18 was. Met haar eerste man had ze drie kinderen. "Ik ga even winkelen", zei ze op een dag, waarna ze haar man de rug toekeerde en nooit meer terugkwam. Dit herhaalde ze vijf keer.
Toen twee van haar ex-echtgenoten als bij toeval in hetzelfde koffiehuis zaten waar de vrouw en haar zesde echtgenoot binnenkwamen, viel ze door de mand.
De Egyptische wet schrijft voor dat mannen tot vier vrouwen mogen hebben, maar voor vrouwen geldt dat ze slechts één echtgenoot tegelijkertijd mogen hebben.

Israël dringt Gazastrook binnen

Israëlische tanks zijn in de nacht van zaterdag op zondag op twee plaatsen de Gazastrook binnengetrokken. Zowel in het noorden als in het zuiden zouden militairen oprukken, zo maakten bronnen binnen de Palestijnse veiligheidsdiensten bekend.

Bij Rafah aan de grens met Egypte zijn drie tanks ongeveer 2 kilometer autonoom Palestijns gebied binnengedrongen. Het kwam er tot een schotenwisseling tussen Israëlische soldaten en tientallen bewapende Palestijnen. Daarbij kwam een Palestijnse veiligheidsbeambte om het leven en raakten zeker tien mensen gewond. Duizenden mensen gingen spontaan in Rafah de straat op om te demonstreren. Via luidsprekers op moskeeën werd tot een heilige oorlog 'Jihad' tegen Israël opgeroepen.

Verscheidene gebouwen van de Palestijnse autoriteiten zouden ingenomen zijn. Een huis werd door bulldozers verwoest. De actie zou inmiddels ten einde zijn, zo meldden Palestijnse bronnen. Ten oosten van Gazastad zouden ook twee Israëlische tanks zijn gesignaleerd.

Israëliërs bombarderen hoofdkwartier

Israëlische F-16 gevechtsvliegtuigen hebben in de nacht van zaterdag op zondag een aanval uitgevoerd op een hoofdkwartier van de politie in Gaza-stad. Volgens de Palestijnen werden er ten minste twee raketten afgevuurd. Drie agenten raakten gewond en het gebouw raakte zwaar beschadigd.

Ook zou er twee politieposten in Deir El-Balah op de Gazastrook zijn bestookt. Daarbij zouden ten minste zeven agenten verwondingen hebben opgelopen. Ook voerden gevechtsvliegtuigen aanvallen uit op een bureau in het dorp Salfit op de Westelijke Jordaanoever.

Het Israëlische leger heeft bevestigd dat de aanvallen werden uitgevoerd als vergelding voor de twee Palestijnse aanvallen van zaterdag waarbij zes Israëliërs het leven lieten. In een communiqué werd gesproken over een succesvolle aanval. "Directe treffers op de doelen zijn vastgesteld en de vliegtuigen zijn veilig teruggekeerd op hun bases."

Brand verwoest Blokker-filiaal

Een uitslaande brand verwoestte zaterdag in het centrum van Joure (Friesland) een filiaal van Blokker. De brand werd tegen twaalf uur ontdekt. Na drie uur gaf de brandweer het sein brand meester. Niemand raakte gewond. De schade loopt waarschijnlijk in de miljoenen.

De panden in de buurt van de Blokker-vestiging liepen enorme rook- en waterschade op. De brandweer vreesde lange tijd dat de brand over zou slaan naar andere panden. Dat kon op het nippertje worden voorkomen. Daarbij werd de brandweer geholpen door het weer, want er stond nauwelijks wind.

De brandweer verwacht nog tot zaterdagavond laat bezig te zijn met nablussen. De brandweerkorpsen uit Joure, Heerenveen en Langweer werden halverwege de middag afgelost door collega's uit Bolsward, Wolvega en Grou.

Spookrijder op A12: zeven gewonden

Op de autosnelweg A12 bij Arnhem zijn zaterdagmiddag 7 gewonden gevallen toen een automobilist onder invloed tegen het verkeer inreed. De man, die zelf ook gewond raakte, reed richting de Duitse grens en richtte een enorme ravage aan.

De spookrijder, een 40-jarige man uit Lobith, reed circa 600 meter tegen het verkeer in voordat hij op drie tegenliggers botste. Volgens de politie lagen de brokstukken na het ongeval over een lengte van 200 meter verspreid. Drie auto's werden totaal vernield.

Van de zeven gewonden is een meisje er ernstig aan toe. Het verkeer op de A12 ondervond drie uur lang hinder van het ongeval.

Ombouwen Konmars tijdelijk gestopt

De ombouwoperatie van supermarkten naar de Konmar-formule wordt tijdelijk stopgezet. Zaterdagmiddag gaf supermarktconcern Laurus een winstwaarschuwing: het bedrijf duikt door de operatie in de rode cijfers.

Tot nu toe zijn 121 van de geplande achthonderd winkels van Laurus (Edah, Super de Boer, Lekker & Laag en Groenwoudt) omgetoverd tot Konmar.

De raad van commissarissen gaat zich intensief met de bedrijfsvoering bemoeien. Een gedelegeerd commissaris moet erop toe zien dat de problemen worden opgelost. Voorlopig neemt commissaris M. Ververs deze taak op zich.

Grote drugsvangst in Colombia

De Colombiaanse politie heeft bij huiszoekingen in de hoofdstad Bogota het grootste bedrag aan drugsgelden tot nu toe in beslag genomen. Agenten vonden in twee apartementen in totaal 35 miljoen dollar aan contanten, zo werd zaterdag door de autoriteiten gemeld.

Het enorme geldbedrag werd gevonden in de muren van de apartementen die het eigendom waren van de gebroeders Mejia die ook wel bekend staan als de 'tweeling'. Ze worden ervan verdacht twee van de grootste witwassers van drugsgelden van Colombia te zijn.

De Amerikaanse drugsbestrijdingsdienst DEA verleende ondersteuning bij de operatie. Volgens de Amerikaanse ambassadrice in Bogota hebben de Verenigde Staten en Colombia nauw samengewerkt bij het verzamelen van informatie die tot deze vondst leidde.

Taliban verbiedt ook internet

In Afghanistan is ook internet door de Taliban-machthebbers verboden. Het decreet werd uitgevaardigd door de geestelijk leider mullah Mohammad Omar. De enige toegestane internetverbinding bevindt zich in het kantoor van de opperste leider, meldde het radiostation van de fundamentalistische moslims.

De religieuze politie heeft opdracht gekregen het verbod te controleren en overtreders streng te straffen. Eerder leidde de extremistische interpretatie van de islam al tot een verbod op televisie, muziek, dansen, vliegeren en andere bezigheden. Ook werden enkele reusachtige Boeddhabeelden vernietigd.

Vitesse - FC Utrecht: 14 arrestaties

De Arnhemse politie heeft gisteravond bij ongeregeldheden rond de voetbalwedstrijd tussen Vitesse en FC Utrecht veertien mensen aangehouden.

In het Gelredome deden zich twee vechtpartijen voor, een in de eerste helft en nog een kort voor het einde van de wedstrijd. Aanleiding was dat zestig supporters van FC Utrecht waren beland in een vak met Vitesse-aanhangers. Voorzover bekend raakten drie mensen lichtgewond. De politie heeft videobeelden in beslag genomen van de vechtpartijen in het stadion. Mogelijk volgen aan de hand daarvan meer aanhoudingen.

In overleg met de politie Utrecht bekijkt de politie in Arnhem de videobeelden van de vechtpartij, waarna mogelijk meer arrestaties volgen. Vervolgens kunnen de geïdentificeerde daders strafrechterlijk worden vervolgd.

De door Utrecht-fans aangerichte schade wordt verhaald op FC Utrecht.

Zomer 2001 in top tien hete zomers

De zomer van 2001 komt zeer waarschijnlijk binnen de top tien van heetste zomers in Nederland. Dat verwacht het KNMI. Met het aanhoudende warme weer van de komende dagen wordt, zoals het er nu naar uitziet, de zomer van 1992 van de tiende plaats verdrongen.

Naast het warme karakter van deze zomer gaat dit jaargetijde ook de geschiedenis in als de zomer van de zware buien. Op zeker tien dagen is er op minimaal één KNMI-locatie 50 mm regen of meer gevallen. Dit komt volgens woordvoerder I. Smits van het KNMI zelden voor. Sinds 1951 heeft het in Nederlandse zomers alleen in 1968 en 1969 heviger geregend. Het past volgens Smits in het beeld van een warmer wordende aarde dat dit soort extreme regenval in de toekomst vaker voorkomt.

Het KNMI constateert dat de zomers de laatste jaren warmer zijn geworden, van gemiddeld 16,2 naar 16,6 graden. De toename van de warmte geldt voor de maanden juli en augustus, dus alleen als het hoogzomer is. De gemiddelde temperatuur over juni veranderde volgens het KNMI niet.

Spaarnwoude opgelucht over technofestival

Het techno-festival in Spaarnwoude is zaterdag zonder problemen verlopen. In het recreatiegebied geen onderkoelde feestgangers, zoals na afloop van het dansfeest Dance Valley, maar bezwete bezoekers van het Awakenings Festival.

Vanwege de hoge temperaturen spoot de brandweer de hele middag ieder uur water over de mensenmassa. De actie van de brandweer zorgde ervoor dat geen enkele bezoeker ernstig oververhit raakte. Ongeveer 13.000 liefhebbers van techno-muziek bezochten het festival in Spaarnwoude.

Pendelbussen konden de bezoekers voor het techno-festival zonder problemen vervoeren. Vijftien bussen brachten de bezoekers van en naar station Sloterdijk. Het festival lag zeven kilometer dichter bij het treinstation dan Dance Valley drie weken geleden. Ondanks de kortere afstand zorgden de bezoekers ervoor dat ze het terrein op tijd verlieten. "Mensen hebben geleerd van Dance Valley. Ze nemen meer eigen verantwoordelijkheid", aldus woordvoerder I. Stavast. Het techno-festival was kleinschaliger dan Dance Valley waar begin augustus bijna 100.000 mensen op afkwamen.

Bij Dance Valley ontstonden problemen omdat er voor duizenden bezoekers geen vervoer was. Verkleumde feestgangers liepen uren in de regen, tientallen van hen werden met onderkoelingsverschijnselen naar een ziekenhuis gebracht. Een commissie gaat de chaos rond dit dansfeest onderzoeken. Een van de vragen die daarbij aan de orde komt, is of recreatiegebied Spaarnwoude wel geschikt is voor grootschalige evenementen.

Extra water voor Lowlands-bezoekers

De organisatie van het Lowlands festival in Biddinghuizen heeft grote hoeveelheden extra water laten aanvoeren om de 57.000 bezoekers koel te houden. De temperaturen op het festivalterrein liepen zaterdagmiddag op tot boven de dertig graden.

Het gratis water werd gretig gebruikt door de bezoekers. Als gevolg daarvan hebben de EHBO-posten nog geen mensen hoeven behandelen die door de hitte waren bevangen.

Regelmatig worden de bezoekers er door de organisatie opgewezen om toch vooral veel water te drinken. Vooral mensen die zich aan het bier hebben gezet wordt erop gewezen dat ze ook voldoende water moeten drinken. Bij de verkooppunten is zaterdag dan ook meer water dan bier verkocht.

Huwelijk
Gisteravond werd voor de tweede keer op Lowlands een stel in de echt verbonden door burgemeester Gresel van Dronten. Johanna Pontier (24) en Raymond Schwegman (26) uit Den Helder geven elkaar het jawoord in de Foxtrot-tent. Beiden zijn trouwe Lowlandgangers, maar zij leerden elkaar enkele jaren geleden kennen op een ander groot festival, het Dynamo Open Air.

Pontier en Schwegman waren al geruime tijd op zoek naar een speciale gelegenheid om te trouwen. Aan getuigen hebben ze geen gebrek: de tent zal tijdens de plechtigheid met 3.000 mensen zijn gevuld. Familie, vrienden en kennissen kochten, om niets te missen van de bruiloft, een kaartje voor het festival.

Jaap Stam naar Lazio Roma

Djek_D had ons via de newssubmit te melden dat voetbalclub Manchester verdediger Jaap Stam kwijt is.

Stam verhuist namelijk naar Lazio Roma. Geheel onverwachts keert de Nederlandse international Manchester United de rug toe, zo meldt de NOS. De Italiaanse tegenstander van PSV in de Champions League betaalt 25 miljoen euro voor de kale verdediger.

Volgens berichten in de Engelse media heeft de publicatie van zijn autobiografie een controverse veroorzaakt met trainer Alex Ferguson. Sir Alex voelt zich door Stam in een kwaad daglicht gesteld. Dit heeft mogelijk de transfer bespoedigd. Stam maakte in juli 1998 de overgang van PSV naar de Mancunians. In totaal droeg de veertig-voudig international in 79 competitieduels het shirt van de Red Devils en trof hij één maal doel.

Zangeres Aaliyah omgekomen in ongeluk

De Amerikaanse R&B-zangeres Aaliyah is zaterdag omgekomen door een vliegtuigongeluk op de Bahama's. Dat hebben de lokale autoriteiten bekendgemaakt.

De zangeres die onder meer de hits 'Are You That Somebody' en 'Try Again' had, reisde met een klein toestel terug naar de Verenigde Staten toen het noodlot toesloeg. Door nog onbekende reden stortte de Cessna 402 aan het einde van de startbaan neer.

Zeven andere inzittenden kwamen eveneens om het leven. Een persoon is zwaargewond overgevlogen naar een ziekenhuis in de Verenigde Staten.

De 22-jarige Aaliyah was op de Bahama's om haar nieuwste videoclip op te nemen. Vorig jaar maakte de in Brooklyn, New York, geboren zangeres haar acteerdebuut in de actiefilm 'Romeo Must Die'.

Curlio.com en Ron_Jeremy bedankt voor het bericht.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
©FOK.nl e.a.