FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 14 augustus 2000

Blowen en verkeer gaan samen

Jorrit had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Wie blowtjes rookt is geen gevaar voor het verkeer. Dit is de voorlopige uitkomst van onderzoek in opdracht van de Britse overheid.

Voor het onderzoek hebben vijftien regelmatige cannabisrokers, op garantie van anonimiteit, meermalen stoned in een rijsimulator gezeten.

De onderzoekers van het Britse verkeersonderzoekslab ontdekten dat de proefkonijnen zelfs minder ongelukken maakten dan de gemiddelde Brit. Het rapport komt tot de conclusie dat de softdrugsgebruikers zo rustig werden dat ze voorzichtiger reden.

De presentatie van de conclusies op het ministerie van Verkeer, later deze maand, kan voor gênante taferelen zorgen. Het ministerie vroeg om het onderzoek na een oproep van antidrugsactivisten en verkeersorganisaties.


Dus allemaal flink gaan blowen!

Britse tv-stunt wordt drugsrel

Slartibartfast had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een stel Britse tv-journalisten dacht eventjes aan te kunnen tonen hoe makkelijk het was om in Nederland drugs te dealen/in te kopen. Voor f100.000,= hebben die gekken 200 gram coke gekocht (dat is f500,= per gram, meer dan 5 keer de normale straatwaarde!) en raakten volkomen in paniek toen de koerier het af kwam leveren op de hotelkamer. Het lijkt me dat elke drugsdealer wel dope wil verkopen voor dat soort prijzen!

Afijn, ze zijn daarna in paniek naar de Engelse Ambassade gerend, hebben daar uitgehuild, de drugs afgeleverd en zijn gevlucht naar Engeland. Nu wil de Nederlandse justitie (heel terecht) deze jokers even spreken, maar zitten ze al cozy in Engeland.

Wat een zielige lui zijn die Engelsen, dat ze echt alles er voor over hebben om van die reality soap shit te kunnen verpooieren. Sad...
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1289
special
Random Pics van de Dag #1288
special
Random Pics van de Dag #1287
special
VrijMiBabes #211 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1286
review
Paper Mario: The Thousand-Year Door
©FOK.nl e.a.