FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 6 april 2000

André Hazes weigert Edison

"Met pijn in zijn hart" weigerde André Hazes de oeuvre Edison. De stichting Edison had Hazes de award vanavond willen uitreiken op het jaarlijkse gala van de stichting.

Afgelopen woensdag werd de zanger van de toekenning van de prijs op de hoogte gesteld, zo meldde zijn platenmaatschappij. Reden voor André om de prijs te weigeren was het feit dat hij geen eerste keus was. Oorspronkelijk had de prijs aan Doe Maar uitgereikt moeten worden, maar ook die hadden ook al bedankt voor de eer.

Wat mij betreft komt hij volgend jaar wel in aanmerking voor een Oscar voor zijn briljante film-biografie "Zij gelooft in mij", dus ik hoop dat hij die wel aan zal nemen.

Computervirus belt alarmnummer

illco had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een nieuw computervirus heeft in Amerika de nodige opschudding veroorzaakt. Zelfs de FBI is op zoek naar de makers en verspreiders van het 911-virus. Dit virus heeft de vreemde eigenschap om het alarmnummer 911 te bellen.

De medewerkers van de hulpdienst die het telefoontje ontvangen, zien wel waar het telefoontje vandaan komt maar horen vervolgens geen stem, terwijl de lijn wel open blijft. Lijnen kunnen hierdoor verstopt raken en hulpteams zouden in principe voor niets uitrukken omdat ze denken dat iemand niet kan praten maar wel in nood zit.

Het virus wordt verspreid over computers met Windows besturingssystemen, die er op gericht zijn om bestanden via het internet te delen. Buiten de VS zullen de hulpinstanties echter weinig last ondervinden van het virus daar buiten de VS het noodnummer 911 niet wordt gebruikt.

Sanitaire stop kost 570.000 piek.

Een 61-jarige Duitser die met 520.000 mark (570.000 gulden) in zijn kofferbak op weg was naar Liechtenstein, waar hij het geld aan een vertrouwenspersoon wilde overhandigen, heeft wel een heel erg duur plasje gepleegd.

De man vertelde de politie dat hij gisterochtend rond half 5 even een pauze nam op een parkeer plaats langs de snelweg en omdat hij verder geen andere auto's zag, deed de Duitser zijn auto niet op slot. Toen hij terugkwam, zag hij nog net twee mannen er vandoor gaan met zijn geldtas.

Ik zou dus nooit gestopt zijn, want ik zou het letterlijk en figuurlijk in m'n broek doen als ik zoveel geld in mijn kofferbak zou vervoeren.




In 18 uur van Schiphol naar... Schiphol

Wander had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een KLM-jumbo met 250 passagiers aan boord heeft meer dan 18 uur gedaan over een vlucht van Schiphol naar... Schiphol! De bestemming van de vlucht was echter Tokyo. Door een interne fout was er geen vergunning voor de nieuwe vluchtroute over het zuiden van China aangevraagd, met als resultaat dat de piloot vlak voor het Chinese luchtruim rechtsomkeert moest maken. Terug op Schiphol konden de meeste passagiers van vlucht 863 overstappen op een ander vliegtuig naar Tokyo die over het noorden van China gaat.

Voor een aantal reizigers werd pas donderdag een alternatieve vlucht gevonden. De KLM betreurt de gang van zaken ten zeerste en spreekt van een onvergeeflijke fout. Volgens een woordvoerder zullen de gedupeerde passagiers zéker nog iets van de maatschappij horen. Er zijn naar zijn weten geen schadeclaims van passagiers binnen gekomen.

Lekker intelligent, zit je door zo'n blunder 36 uur met vliegtuigvreten opgescheept!

Baby slikt XTC

Deniax meldde ons via de newssubmit het volgende:

Een baby in Schotland is met spoed opgenomen in het ziekenhuis nadat hij een XTC-pil had geslikt. Volgens de Britse omroep BBC vond de 1-jarige een aantal tabletten in de tas van zijn moeder. Die was weer thuis in Edinburgh na een weekendje ruig feesten. Het jongetje stopte meerdere pillen in zijn mond, maar zijn hevig geschrokken moeder kon gelukkig de meeste er weer uit halen. Ze kon niet voorkomen dat het kind toch een pil binnenkreeg.

I want to be a gabber-baby?

Dure seks in het vliegtuig

Het hebben van seks in vliegtuig komt een liefdesstel duur te staan. Een 37-jarige Britse vrouw en een 40-jarige landgenoot moeten samen een boete van 8.000 gulden betalen, omdat zij in een volle Boeing-767 onder de ogen van de andere passagiers seks hadden. De klacht was ingediend door de vliegtuigmaatschappij American Airlines en een stel passagiers die zich aan het liefdesspel hadden gestoord.

Het incident vond plaats tijdens een intercontinentale vlucht van Dallas naar Manchester, in oktober 1999. De twee, een vader van drie kinderen en een getrouwde vrouw, zaten naast elkaar en raakten onderweg in gesprek. In korte tijd maakte het stel twee flessen wijn soldaat, gevolgd door een flinke hoeveelheid cognac en port. De medepassagiers waren daarna getuige van hoe de hitsig geworden tortelduiven, overigens strakgeklede zakenmensen met uitstekende banen, hun voorzichtige kussen lieten uitmonden in heuse seks. De vrouw ging daarvoor helemaal uit de kleren.

Een stewardess gooide snel een deken over het stel en verzocht hen te stoppen. De twee luisterden echter niet en gingen lekker door. Na de landing in Manchester arresteerde de politie het zwaar bezopen en half ontklede liefdespaar.

De vrouw zei later zich er niks meer van te kunnen herinneren. Zij stuurde kort na de liefdesvlucht een brief naar de vliegmaatschappij waarin ze haar excuses aanbood.

De rechter besloot het duo geen celstraf te geven. Hij vond dat de twee al genoeg waren gestraft. Hun naam, foto en woonplaats waren voorpaginanieuws in de Britse pers. Beiden kregen op staande voet ontslag en ook hun huwelijken zijn er niet beter op geworden.

Is dit nou wat ze bedoelen met 'sex in hoger sferen'?


[Dank aan Deniax, Max en NoE die ons dit op de newssubmit meldden.]
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
©FOK.nl e.a.