FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 19 februari 2000

Ruud in villa BvD

Het programma van Frits Barend en Henk van Dorp, dat furore maakte tijdens het WK voetbal in Frankrijk in 1998, krijgt in juni een vervolg. Dan vindt in België en Nederland het EK voetbal plaats. Ruud gaat elke uitzending met de camera op stap. 's Avonds schuift hij dan aan bij Barend & Van Dorp en geeft op de hem bekende wijze uitleg bij de beelden. Villa BvD begint op 5 juni.

Ruud in 'Geld voor je voetballeven?'

Geen gevangenisstraf wegens overgewicht

Een 51-jarige zweedse vrouw is onder haar gevangenisstraf uit gekomen, omdat ze te dik is. De vrouw en haar echtgenoot werden allebei veroordeeld tot 2½ maand gevangenisstraf wegens het brouwen en verkopen van illegale alcohol, vanuit hun flat in Norrland in noord-Zweden.

De vrouw pleitte in hoger beroep dat ze niet naar de gevangenis zou moeten gaan vanwege haar gewicht van zo'n 170 kg. Ze zou hierdoor hulp nodig hebben bij haar persoonlijke hygiëne en bij het aankleden. De rechtbank zette de straf om in een boete van 15.000 kronen, zo'n 3500 gulden.

Dikke misdadigers kunnen in Zweden dus gewoon hun gang gaan

Fantasia 2000

Disney heeft nogal wat uit de kast getrokken voor Fantasia 2000. Volgens de studio hebben 1500 tekenaars en 735 muzikanten meegewerkt aan de film, zijn er 650.000 potloden versleten en is 4.731 liter verf versmeerd. Er zijn zeven nieuwe muziekstukken voorzien van passende animatie. Alen 'De Tovenaarsleerling' uit de oorspronkelijke film is opgekalefaterd en verschijnt in de 2000-versie. Daarnaast zijn stukken van Shostakovich, Gershwin, Beethoven en Strawinski gebruikt. De animaties worden aan elkaar gepraat door onder andere Bette Midler, Quincy Jones, Steve Martin en Angela Lansbury.

Lees hier verder over de film en hier over de prijsvraag van planet.

George Michael wint

De spraakmakende rechtszaak die politieagent Marcelo Rodriguez uit Beverly Hills tegen George Michael had aangespannen, werd eerder deze week in een rechtszaal in Los Angeles niet ontvankelijk verklaard. Rodriguez eiste een bedrag van maar liefst tien miljoen dollar omdat hij vond dat de poster hem in de videoclip van zijn single 'Outside' voor de hele wereld belachelijk had gemaakt.

De rechter besloot dat de agent geen aanspraak kan maken op de claim, omdat hij in dienst is van de overheid en daardoor geen enkel recht heeft op een financiële of andere vergoeding van de door hem geleden 'schade'.

Nou zal dhr. Rodriguez het straks gewoon met zijn politiepensioentje moeten doen

Roddelen in de Bus

Seki, Willeke, Esmee, Antonette, Job en Aziz lopen me een partij te roddelen midden in de nacht over ene Lennard uit de voorrondes en ze zeiken die gozer helemaal af. Dit doen ze nu al een half uur en het begint nu zelfs bijna op onderlinge ruzie uit te lopen, vooral omdat Seki zijn grote muil opentrekt. Esmee probeert het een heel klein beetje op te nemen voor die gozer en Seki kapt elke zin van haar af. Aziz doet verwoedde pogingen om het onderwerp te veranderen, maar zonder succes.

Ik ben benieuwd of SBS6 over twee dagen ook dit lachwekkende tafreel uit gaat zenden
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #210 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
©FOK.nl e.a.