FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 20 februari 2000

Geen Radio 538 in België

Radio 538 directeur Erik de Zwart stopt met de uitzendingen via de Vlaamse kabel. De zender is sinds 14 februari vorig jaar actief in het land van onze zuiderburen, maar vanaf 1 maart aanstaande zijn de programma’s daar niet meer te beluisteren. “We hebben het geprobeerd, maar duidelijk is dat een radiostation dat uitsluitend op de kabel uitzendt moeilijk winstgevend is te maken. De kans dat Radio 538 in Vlaanderen over landelijk dekkende etherfrequenties zal kunnen beschikken, is uiterst gering." aldus Erik de Zwart. Verder zegt hij dat de kabel in België nog lang niet zover ontwikkeld is als in Nederland, waardoor uitzenden niet aantrekkelijk is.

Wereldrecord filmkijken

Een groep van 64 thaise filmfreaks claimen het wereldrecord filmkijken, nadat ze meer dan 37 uur achter elkaar films hebben gekeken, zonder in slaap te vallen. Meer dan 400 deelnemers begonnen vrijdag aan de film-marathon, maar slechts de harde kern was zondag nog wakker om de 19de film te bekijken.

Ze verbraken hiermee het oude record van een Hongaar, dat stond op 37 uur en 25 minuten. Vlak na het bereiken van het record vielen velen in slaap, maar een groep van 15 gekken bleef film kijken en proberen nu 51 uur wakker te blijven om 100.000 Bath (zo'n 5500 gulden) aan prijzengeld binnen te slepen.

Wie gaat er nu een wereldrecord FOK!-forummuh neerzetten?

Lees hier het hele artikel.

Esmee is de Bus uit

Het is zover, de eerste buspassagier heeft de Bus verlaten en vreemd genoeg is het niet Seki, maar Esmee. Veel is er nog niet over bekend, want het geluid van de streams is uitgezet. Er viel wel heel veel geknuffel en gejank te zien. De passagiers zelf hebben haar er dus uitgestemd, maar hoe ze dit onderbouwd hebben, dat weet nog niemand. Hopelijk is het geluid weer snel terug en kunnen we horen waarom ze voor (of eigenlijk tegen) Esmee hebben gestemd.

Peking 2CV

In 1997 namen twee Nederlanders deel aan de herhaling van een rally die negentig jaar eerder al eens was gehouden, meldt www.anwb.nl. De rally met een afstand van 16.000 kilometer startte in Peking en had als eindbestemming Parijs. Met de deelname aan de rally zag de Hollandse equippe een jongensdroom in vervulling gaan.

Het Nederlandse duo voltooide de rit in een citroën 2cv. Aan de rally deden honderd klassieke auto's mee. De start was bij de chinese muur en in 43 dagen werden 13 landen doorkruist. Het reisverslag van het duo Van der Laan/Graal is in boekvorm uitgebracht door Uitgeverij Apageno onder de naam 'Peking-Eend'.

Het boek is verkrijgbaar bij boekhandel en de betere chinees

Lees hier verder.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
©FOK.nl e.a.