FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 13 januari 2000

Griep zorgt voor personeelsproblemen

De griepepidemie (die de naam Sydney met zich meedraagt) laat zich duidelijk merken:
Volgens een apotheker zijn de pijnstillers, hoestdrank en neusdruppels niet aan te slepen.
Bij het landelijk opererende Holland Beton Groep (HBG) zijn er twee keer zoveel zieken dan normaal. (Bouwprojecten hebben gelukkig nog niet hoeven stil staan door de epidemie.)
Een bloemenkios Au Petit Pont, in de Haagse binnenstad, had zelfs haar deuren voor tien dagen moeten sluiten. Beide broers waren ziek en personeel was ook al niet voorhanden. Ook kinderverblijven blijven niet uit. Normaal zijn er veel kindertjes ziek, maar nu zijn er ook vrij veel leidsters die het te pakken hebben. Hierdoor is er op iedere dag wel een vestiging dat een probleem heeft.
Verder heeft vliegtuigmaatschappij Transavia ook behoorlijk last van de epidemie. Met passen en meten kunnen ze het tot nu toe nog wel aan, volgens de woordvoerster B. Midavaine.

Het wordt verwacht dat de griepepidemie in februari weer verdwenen is. Het beste is om op bed te blijven liggen en uit te zieken. De telefoon zal bij scholen en bedrijven dus nog wel een tijdje veel blijven rinkelen.

Voor alle mensen die ook al het te pakken hebben, beterschap ! Ik heb gelukkig nog nergens last van, waarschijnlijk moet het hier in Noord-Drenthe nog komen.

Topless in Brazilië verboden

De Braziliaanse stranden staan wereldwijd bekend om hun fraaie en schaars geklede vrouwen. Als het aan de Braziliaanse politie ligt, komt er binnenkort een drastische wijziging van dit beeld. De mannen van de wet vinden dat de minuscule bikini's het randje van het toelaatbare hebben gepasseerd.

De laatste mode op het strand van Copacabana is een felkleurige bikini met een topje dat niet groter is dan een postzegel. Het broekje kan de vergelijking met een flosdraad nog maar net doorstaan. De pikante badmode wordt naar verluidt ingegeven door het jaarlijkse carnaval, waarin de vrouwen graag egaal gebruind willen meelopen. De politie heeft desondanks strenge controles aangekondigd , wie topless of zelfs helemaal naakt op het strand liggen, kunnen een boete verwachten!

ZINLOOS GEWELD :((

Er is al veel over geschreven en helaas wordt er nog steeds veel over geschreven, omdat het maar niet wil verdwijnen
Ik weet niet zo goed wat ik nog moet toevoegen aan alle aandacht die er al aan besteed is de afgelopen jaren, maar ik kan iig hier op FOK! er weer eens extra de aandacht op vestigen en ff quoten en doorlinken naar de officiele zinloos geweld site.

"Stille Tocht Vlaardingen vrijdag 14 januari

De route:
De stille tocht start om 19.30 uur bij het NS-station Vlaardingen Centrum, aan de Parallelweg. Hier zullen de vader van Daniel, de heer P. van Cotthem, en burgemeester L. Stam een toespraak houden. Vervolgens zal de tocht vanaf de Parallelweg de route volgen over de Westhavenkade, de Schiedamseweg uit, richting NS-station Vlaardingen Oost. Op dit station is de gelegenheid tot het leggen van bloemen.

De Schatting van het aantal deelnemers ligt voorlopig rond de 10.000. Mede vanwege dit grote aantal is het, met het oog op een goede doorstroming van de tocht, niet mogelijk een wake te houden bij het station Vlaardingen Oost."

Lees hier het hele bericht.

Stomdronken vuilnisman aangehouden

De politie heeft zondag in Den Haag een 29-jarige man aangehouden die dronken door de stad reed in een vuilniswagen. Het alcoholgehalte in zijn bloed was hoger dan 2,5 promille (1200 ugl). Zijn rijbewijs werd afgenomen. "Een ongeoefende drinker zou in coma liggen met zoveel alcohol in zijn bloed", verklaarde een politiewoordvoerster maandag. Volgens haar neemt de politie een rijbewijs in beslag als iemand meer dan 575 ugl blaast.

Verdachten moord Daniel vast

De Telegraaf schreef vanochtend het volgende over de zaak:





De Maassluise tweeling Arnoud en Remy B., hun flatgenoot Mike H. en diens Rozenburgse vriendin Rita zijn de vier verdachten die vastzitten in verband met de dood van de zeventienjarige student journalistiek Daniel van Cotthem.





Arnoud en Remy B. (23), veilingmedewerkers in een naburig dorp, kassenbouwer Mike H. (23) en zijn vriendin Rita (16) zijn al zondagavond door een achtkoppig, met kogelvrije vesten uitgerust arrestatieteam uit hun flat aan het Reviusplein gehaald. De buurt was er getuige van hoe de notoire raddraaiers in de boeien werden geslagen en tegen elf uur werden afgevoerd. Eerder is het arrestatieteam hun naburig ouderlijk huis binnengedrongen en hebben rechercheurs ook deze woning volledig doorzocht.





De tweeling en hun kompanen staan volgens buurtbewoners in Maassluis en omgeving al jaren bekend als uiterst gewelddadig. Het duo en hun vrienden zouden tal van mishandelingen en vernielingen op hun geweten hebben. Uit angst voor wraakacties zouden slachtoffers echter geen aangifte tegen de bende hebben willen doen.





Omwonenden klagen steen en been over de overlast die de groep de afgelopen maanden heeft veroorzaakt. "We werden in het weekeinde werkelijk gek van die gasten. Ze lieten zich steevast vanaf vrijdagavond vollopen met drank en draaiden tot in de kleine uurtjes loeiharde muziek. Rita en een ander jong meisje dat er vaak kwam, deden volop mee. We zagen ze vaak laveloos in het trappenhuis of naburige park rondhangen en vroegen ons af wat voor ouders die meiden eigenlijk hebben."








Als je nog meer wilt lezen moet je hier kijken.


Het is in ieder geval te hopen dat als deze lui inderdaad de daders zijn, ze voor tientallen jaren de cel in gaan.

Gruwelijke TV-reclame of niet?

De Stichting Collectieve Promotie Geluidsdragers wil haar spotje tegen het illegaal kopiëren van cd's blijven uitzenden, hoewel de Reclame Code Commissie tot twee keer toe heeft bepaald dat de spot de perken te buiten gaat. In de spot worden de monden van drie zichbaar angstige en pijnlijdende mensen dichtgenaaid met een grote kromme naald en een stevige draad. "Gruwelijk en angstaanjagend", oordeelde de commissie. De commissie 'adviseerde' de adverteerster niet langer op zo'n wijze aandacht te vragen voor haar probleem.

Al jaren gooit SIRE ons de vreselijkste reclames om de oren over verschillende maatschappelijke problemen zoals 'zinloos geweld' en 'vuurwerk', maar dat mag wel???

Anyway, lees het hier verder.

Wordt Stompé, Barney 2 ??

Trambestuurder Co Stompé heeft gisteravond voor het eerst in zijn loopbaan de kwartfinale van de Embassy World Darts bereikt. In een bloedstollend gevecht met Steve Coote won hij in vier sets. Het publiek in Frimley Green reageerde niet al te sportief, toen Stompé na een slecht begin zich terugknokte in de wedstrijd.

Volgens mij schijten die Britten in hun broek dat die titel weer naar ons kikkerlandje dreigt te gaan

Lees hier verder.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1270
special
Random Pics van de Dag #1269
special
Random Pics van de Dag #1268
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
©FOK.nl e.a.