Griep zorgt voor personeelsproblemen

Remco (RemCOW)
De griepepidemie (die de naam Sydney met zich meedraagt) laat zich duidelijk merken:
Volgens een apotheker zijn de pijnstillers, hoestdrank en neusdruppels niet aan te slepen.
Bij het landelijk opererende Holland Beton Groep (HBG) zijn er twee keer zoveel zieken dan normaal. (Bouwprojecten hebben gelukkig nog niet hoeven stil staan door de epidemie.)
Een bloemenkios Au Petit Pont, in de Haagse binnenstad, had zelfs haar deuren voor tien dagen moeten sluiten. Beide broers waren ziek en personeel was ook al niet voorhanden. Ook kinderverblijven blijven niet uit. Normaal zijn er veel kindertjes ziek, maar nu zijn er ook vrij veel leidsters die het te pakken hebben. Hierdoor is er op iedere dag wel een vestiging dat een probleem heeft.
Verder heeft vliegtuigmaatschappij Transavia ook behoorlijk last van de epidemie. Met passen en meten kunnen ze het tot nu toe nog wel aan, volgens de woordvoerster B. Midavaine.

Het wordt verwacht dat de griepepidemie in februari weer verdwenen is. Het beste is om op bed te blijven liggen en uit te zieken. De telefoon zal bij scholen en bedrijven dus nog wel een tijdje veel blijven rinkelen.

Voor alle mensen die ook al het te pakken hebben, beterschap ! Ik heb gelukkig nog nergens last van, waarschijnlijk moet het hier in Noord-Drenthe nog komen.