Black Friday deals en show and tell

Het is de zondag voor Black Friday, maar in Nederland is het het hele jaar Black Friday, lijkt het wel. Vandaag in de aanbieding bij BOL.COM de volgende meuk. Leuk voor als je toch al iets nodig hebt.

Vergeet niet je aankoop te melden. En heb je zelf ergens een superdeal gezien voor een product, linken en tonen mag vandaag

Een van de beste deals in mijn ogen is de Google Chromecast met Google TV. Een chromecast waarop android apps draaien, en met afstandsbediening. Zo maak je elke tv 'smart', ben je af van de trage interface van je eigen tv als die smart is en hoef je je geen zorgen te maken over het verdwijnen van apps van je televisie. Inpluggen in de hdmi poort van je tv, stekker erin en klaar.

De HD versie, die content tot 1080p afspeelt, koop je nu voor 3 tientjes. Wil je ook 4K afspelen? Dan ben je 2 tientjes meer kwijt.

Hier een uitgebreide review van Linus Tech Tips:

Maar goed, niet iedereen zit te wachten op een streamingdevice natuurlijk (of je hebt er al een), dus wat is er vandaag nog meer?

Nou, er is nogal dikke korting op gezichtsverzorging en parfums. Zoek je nog iets voor jezelf of heb je nog een cadeautje nodig voor onder de boom of in de zak van Sinterklaas, kijk dan eens hier. Misschien vind je iets, misschien ook niet. Kijken kan sowieso geen kwaad

Voor ALLE deals van Bol.com kijk je hier.

Meer Black Friday? Kijk eens in ons feestdagenforum in het Black Friday topic.

Disclaimer:
Linkjes naar webshops en producten kunnen affilliate linkjes bevatten. Bezoek je een site via een linkje op onze pagina's en koop je iets dan kan het zijn dat wij een bescheiden percentage van je aanschaf ontvangen. Dit kost jou niets extra.