Terugblik FOK!-blog 2010

De tijd van de lijstjes is al weer een tijdje bezig. Natuurlijk kunnen wij als FOK!-blog daar niet bij achter blijven. Daarom komen er een drietal blogs waarin we terug blikken op items die dit jaar op de weblog stonden en die wij als weblogcrew erg de moeite waard vonden. Dit is het eerste deel van deze drie items.

Om deze terugblik goed te beginnen, hebben we een animatie filmpje over piemels en een leedvermaak filmpje over meisjes in het water. Met het WK in Zuid-Afrika moesten de Duitsers iets verzinnen om Heineken af te troeven. Mocht je nu na deze filmpjes om een bepaalde reden in een dipje zitten, dan helpt deze man je er wel boven op, maar dan moet je daarna wel voorzichtig zijn als je een of andere trein op de film wilt zetten.

Naast deze filmpjes zijn er ook mensen die bepaalde momenten op de gevoelige plaat willen zetten en deze op het wereld wijde web zetten. Met de opkomst van de iPad, werd Steve even in het zonnetje gezet. Maar ook zelf gemaakte plaatjes kunnen apart zijn, zoals een plaatje dat niet helemaal werkt onder bepaalde browsers.

Om van het leven te genieten, is er af en toe wat muziek nodig, en ook dat is er genoeg langs gekomen dit jaar. We trappen af met wat Chinese folk en daarna een stukje Hollandse glorie. En als je na het zien hiervan naar een fles alcohol grijpt, denk dan even aan dit liedje.

Tijdens het NSF was DirkH aanwezig om wat foto's te maken samen met een klein verslag. Een dieptepunt van de Olympische Spelen van afgelopen jaar was toch wel de wisselfout. En natuurlijk moet er even de spot worden gedreven met Kemkers. En soms kom je wat tegen wat je gewoon rechtstreeks op de weblog moet gooien, en dit en dit zijn daar voorbeelden van. Dit jaar werd de herdenking op de dam overigens ruw verstoord door een 'verward' persoon.

En als afsluiting van deze eerste terugblik nog een aantal filmpjes zonder verhaal er om heen: