Yvonne van Hertum gaat door tegen de Nazi's

Yvonne van Hertum, nog zo'n aandachtvraagster waar we maar niet van af kunnen komen. Ondanks meerdere meldingen dat ze er definitief mee zal stoppen, meldt ze nu weer met volle overtuiging door te gaan. Het recht zal zegevieren. 

Yvonne van Hertum, de vrouw die op jacht gaat naar pedofielen. Pedofielen en iedereen die het oneens met haar is, dus ook pedofiel is.
Net zoals ik, ik ben een pedofiel omdat ik Yvonne van Hertum een smerig stuk vreten vind die alleen maar uit is op erkenning van haar eigen persoontje
 
Zij wist enige tijd geleden al vol overtuiging te vertellen dat ze wist wie de moordenaar was op een engerd, iemand die anders was dan de doorsnee Nederlander. Maar ze hield haar mond dicht, er werd geen naam genoemd. Dat ondanks ze nooit te beroerd is om namen te noemen, sterker nog, ze gooit je met gemak met naam, toenaam, emailadres en je eigen domeinnaam (dus check ff SIDN voor de adresgegevens) op haar kneuzensite. Stopkindersex.com. 
Er zou iemand in moeten grijpen om haar te verbieden die naam te mogen gebruiken. Zij stopt geen kindersex, zij zorgt er voor dat ze zelf alleen maar in de picture komt. Ze hadden de site net zo goed geefyvonneaandacht.com kunnen geven, het is hetzelfde.
Onlangs is ze tot 4 maanden veroordeeld, met twee maanden voorwaardelijk vanwege het openbaar maken van gegevens van iemand die gechat heeft met een van haar pedojaagsters die zichzelf voordeed als een 13 jarige. 
Deze man pikte deze beschuldiging en zwartmakerij niet en sleepte haar voor de rechter. De rechter veroordeelde haar. Yvonne van Hertum die juist zo hard schreeuwt dat de straffen te laag zijn, ging in beroep en kreeg na hoger beroep juist een hogere straf. Nu is het in één keer een complot met allerlei zogenaamde feitelijke miskleunen. Waarom heeft Yvonne van Hertum dat niet eerder gemeld? Waarom is ze tijdens haar beroep niet dieper in de pen geklommen? 
Kijk naar het filmpje wat ze heeft gemaakt met de Klokkenluider, netjes voorgelezen. 
Mocht je iets van Yvonne van Hertum weten, dan wordt je misselijk van wat ze zegt. Vooral aan het einde met in gedachte het boek wat ze heeft geschreven waarin ze verzonnen heeft haar hele familie te hebben verloren door de Nazi's. Kijk, luister en huiver.