Dobbelsteenavontuur (#1)

Morgen gaat onze eigen Travel-mod op vakantie. "Nou en", hoor ik jullie denken: "er gaan zoveel mensen op vakantie..". UIO_AMS gaat op vakantie met zijn dobbelsteen. Al maanden is hij in Travel bezig om zijn reis te plannen. Na een gooi met de dobbelsteen is het uiteindelijk Frankrijk geworden en dan grofweg het rondje Lyon-Marseille-Clermont Ferrand.

En die dobbelsteen gaat belangrijk worden! Eind volgende week zitten ze onder Clermont Ferrand in de Auvergne. Toen maakte UIO_AMS de grote fout door te vragen of wij van de weblog niet even zes dingen voor de dobbelsteen konden bedenken die hij daar kan doen.

Dat is voor ons een makkie en na even brainstormen hadden we zes geweldige opdrachten bedacht. De één nog gekker dan de ander. En heel raar, dat was toch iets te gortig voor hem.

We hebben daarom volgende compromis gesloten: de weblogcrew mag één try-before-you-die activiteit op de dobbelsteen zetten. De andere vijf mogen jullie aangeven. En dat moeten dus leuke, onschuldige dingen zijn die goed te doen zijn en die uiteraard fotografeerbaar zijn. Wij willen natuurlijk wel het bewijs dat ze het echt doen.

De opties in deze streek zijn oneindig: bronwater zuipen in Vichy, kaas eten, vogels kijken, slapen bij één of andere boer, in elk dorp FOK! ergens op een muur kalken, noem maar op...

Zondagavond gaan we de dobbelsteen vullen en dan mag het lot beslissen. Dus kom maar op met jullie suggesties en volg deze week de dobbelsteenreis van onze Travel-mod ook hier op de Weblog!