Vrouwen en inparkeren

We hebben er tientallen keren over bericht. Maarrr dames dit is jullie kans om jullie inparkeervaardigheden te bewijzen! Ben je een vrouw en wil je meedoen met een wetenschappelijk onderzoek naar het inparkeren van vrouwen, wil je mannen laten laten zien dat jij wel kunt inparkeren! Meld je dan nu aan!

Gezocht: vrouwen met rijbewijs voor onderzoek naar inparkeren
Lijkt het je leuk om via de computer mee te doen aan een wetenschappelijk onderzoek?

16-09-08

Ben jij een vrouw en in het bezit van een rijbewijs? En lijkt het je leuk om via de computer mee te doen aan een wetenschappelijk onderzoek naar inparkeren met fysiologische metingen? Meld je dan snel aan!
 
Wat houdt het onderzoek precies in? Op de computer voer je een taak uit waarbij je een auto moet inparkeren. Nadat je 1 keer de oefening hebt gedaan krijg je feedback met handige tips & trucs. Vervolgens doe je nog een keer dezelfde oefening en kijken we of de feedback heeft geholpen bij het inparkeren.

Wie wil er meewerken aan mijn afstudeeronderzoek aan de Universiteit Leiden? Wie weet doe je nog handige parkeertips op!;-) En je zou mij er natuurlijk heel erg mee helpen!

Nog wat gegevens op een rij:
Duur experiment: ongeveer 1,5 uur
Wanneer: tijdens kantooruren
Periode: 25 september t/m 15 oktober (m.u.v. de weekenden)
Waar: universiteitsgebouw vlakbij station Leiden Centraal.
Vergoeding: 9 euro

Aanmelden of meer weten? Stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar onderzoek_inparkeren@hotmail.com, dan neem ik contact met je op. Er zijn 60 vrouwen nodig.
Alvast bedankt!
 
Nathalie van Dijk