Wat is Dit: Opgave 34 - Uitslag

De laatste opgave van dit kwartaal hebben jullie geraden in twee ronden. En evvy is de gelukkige die de 6 punten binnen hengelt. Op dit antwoord is één lifter en dat is lapschwanz en haalt daarmee 3 punten binnen.

Aangezien de laatste opgave van dit kwartaal is gespeeld hebben we natuurlijk ook een winnaar. Het leek erop dat lode de prijs ging winnen, maar in opgave 33 was daar viper2k1 die daar een stokje voor stak en met twee punten verschil, en een totaal van 29, wist te winnen. Aan viper2k1 dan ook de instructie om even naar weblog@fok.nl te mailen.
In de strijd om de jaarstand ligt JtS nog steeds aan de leiding. Met maar liefst 48 punten en negen punten voorsprong op singlemetkids. Maar we zitten pas halverwege het jaar, dus er is nog genoeg kans voor iedereen om er met de jaarprijs van door te gaan.

Het volgende kwartaal zal helaas niet meteen beginnen dus geven we jullie even een tijdje rust. Zodat iedereen zich kan voorbereiden op het nieuwe kwartaal. Zodra het kwartaal begint, komt er eerst weer een oefenopgave. Alvast veel succes gewenst volgende kwartaal.

De tussenstand site kunnen jullie wel bekijken maar deze zal voorlopig niet geupdate worden. Totdat hier een andere oplossing voor is, is er een 'Excel'-bestand waar de scores in staan. Dit kun je hier vinden.

De prijzen
Voor kwartaal 2 (dus de periode tot en met 1 juli) is X-toys zo vriendelijk geweest om een mooi prijzenpakket ter beschikking te stellen. Dit prijzenpakket bestaat uit:
A Thousand And One Nights (massage sampler)
Buzz Off Finger Vibrating Keychain (vibrerende sleutelhanger)
Erotic Dice Glow in the Dark


Naast dat X-toys.nl de prijzen ter beschikking stelt hebben zij ook een speciale aktie voor FOK!kers: Als je bij je bestelling de kortingscode 193466 invult krijg je € 2,50 korting bij een besteding van 25 euro of meer.

De oplossing: Peper en Zout stel

Tot WiD.