Dun, dunner, dunst!

Er is weer een nieuwe rage in Hollywood, althans nieuw, het was een tijdje weg maar nu weer helemaal back. Waar het een paar jaar terug de junk look heette, noemt men het nu gewoon mooi slank. De ene ster na de andere ster eet niet meer om maar prachtig slank te zijn. Een van de actrices uit
Desperate Housewives zei zelfs openlijk dat ze als actrice eigenlijk betaald wordt om maar niet te eten. Nicole Richi, Paris Hilton, Renee Zellweger, Gwen Stefani, Nicole Kidman en natuurlijk de sterren uit Desperate Housewives. Stuk voor stuk worden ze alsmaar dunner en dunner en zelfs de fans beginnen nu te klagen. Slank okay, maar de ribben hoeven we natuurlijk niet te tellen.

Wat het meest opvallende is zijn de jonge sterren als Hillary Duff, Mary-Kate Olsen, Nicole, Paris en Lindsay. Allemaal vallen ze drastisch af met de bewering dat ze hun babyvet kwijt raken. Nu heeft Lindsay Lohan eindelijk toegegeven dat ze boulimia heeft. Een ziekte waarbij je vreetbuien krijgt om die vervolgens weer uit te kotsen en je rot te fitnessen. Nu maar hopen dat de andere sterren ook het licht zien en weer wat aankomen want zeg nou zelf, de oude Lindsay was toch velen malen lekkerder!