Pindakaasje en het openbare vervoer...

Pindakaasje meldde ons het volgende:

Nou, ik ging dus vanochtend van uit Breda (waar ik woonachtig ben ) met mijn vriendin mee naar haar stage in Rotterdam. Had toch geen drol te doen, en dan zag ik ook es waar ze werkt. Dat ging dus allemaal helemaal oké, zeer gezellig dagje gehad!
Toen kwam de terugweg… leuk… ik moest in mijn eentje, want mijn vriendin bleef in Rotterdam om daarna rechtstreeks naar haar ouderlijk huis te gaan.
Het ging allemaal goed, je kent het wel, eerste keer alleen in de metro (serieus dus…) Ik ben niet verdwaald en was op tijd op het station. En toen begon het…

…ik kwam aan en toen hoorde ik iets vaags over een stroomstoring bij Lage Zwaluwe (het zal weer es niet)
Dus ikke vragen aan een volslanke (lees dikke) vrouw van de NS (nofi) wat de bedoeling was. Die vertelde me dat er dus alleen maar een trein reed tot Dordrecht, en dat ik vanaf daar met de bus moest. Had ik dus helemaaaaal geen zin in (je weet wel, stinkende bus enzo, beetje fobi )
Maar ik kon ook de trein naar Roosendaal nemen. Vette pret hoor, in een Internationale Trein!! NOT!! Tussen al die stinkende toeristen (en alweer nofi) die al de hele dag in de trein zitten

Na een helse (letterlijk, met deze hittgolf) lange rit kwam ik in Dordrecht aan, en toen riepen ze om dat de stroomstoring opgeheven was!! Aaaaargh dus toen moest ik maar weer de trein nemen naar Breda, ware het niet dat die trein 25 (lees VIJFENTWINTIG) minuten vertraging had. Dus ik ging wat eten. Dat dacht ik tenminste , want er was geen BurgerKing te vinden, en ik had ging zin in Smullers. (waarom heet die verdomde kiet eigenlijk zo, het is niet te vreten!) En toen ik terugkwam hoorde ik dat de bus naar Breda zo zou vertrekken, en of ik nog mee wilden. Met tegenzin ik dus rennen (!!!) naar die bus (want hij ging natuurlijk weer precies op dat moment weg.) en toen bleek dat het echt zo'n ENORM luxe tourbus was!!! Met airco enzo
Ikke dus helemaal blij en stuiterend die bus ingesprongen, lekker genietend van die koude, frissen lucht daar
Jah, dat dacht ik dus... de pret duurde tot we op de snelweg waren. Ergens bij de Moerdijkbrug. Blijkbaar vond een of andere drol het nodig om de bumper onder de auto van een Fransman uit te rijden.. leuk... NOT again.
Filetje van een kilometertje of drie! Nu denk je natuurlijk van, wat zit die gast nou allemaal te zeuren? Maar.... het beste c.q. ergste moet nog komen!
Wij staan daar gezellig met die bus op die brug, drie keer raden wat er over die andere brug (treinbrug dus) reed...... DE TREIN UIT DORDRECHT!!!
Gelukkig kwamen we zo rond 3 uur aan in Breda (terwijl ik dus om 13:00 vertrokken was...)

Maar goed, het was dus ook verder helemaal niet warm ofzo, dus het naar huis fietsen op die klote fiets van mij was ook HELEMAAL niet erg

p.s.
dit is dus mijn eerste columpie, waarschijnlijk istie nog helemaal niet goed ofzo. Kraak me ajb niet al te veel af