Vraaggesprek met Sjerp Jaarsma over de Heineken Ontvoering

Header Heineken Ontvoering

Slechts enkele dagen na de opening op 27 oktober heeft de film 'De Heineken Ontvoering' de status van Gouden Film bereikt. Deze prijs wordt uitgereikt wanneer de film 100.000 bezoekers heeft gehad. Daaruit kunnen we afleiden dat de fascinatie voor deze inmiddels wereldberoemde ontvoeringszaak nog steeds niets verminderd is. Wellicht heb de je deze zaak destijds op de voet gevolgd of heb je onlangs de film gezien en had je bij afloop van de film toch nog de nodige vragen of twijfels.

Dan geven we je nu de kans om dé autoriteit op het gebied van de Heineken ontvoering jouw vragen voor te leggen!

Sjerp Jaarsma, een door de ontvoering gegrepen Fries, organiseerde enkele jaren rondleidingen in de loods, die zo veel mogelijk in de staat was behouden waarin hij in 1983 verkeerde. Helaas is die loods inmiddels gesloopt en waren de touren gestopt. Om toch te voldoen aan de vraag van het moment zijn er afgelopen maanden enkele rondleidingen geweest en staan er momenteel nog een paar op Sjerps agenda.

Samen met Nick Kivits, Freelance journalist, schreef hij ook een boek over de ontvoering dat, als je van misdaad houdt, zeker niet op jouw boekenplank mag ontbreken.

Cover

We hebben eerder een gesprek gehad met Sjerp op FOK!, dat gesprek kun je hier  teruglezen. Maar gezien alle belangstelling voor de ontvoering op dit moment, willen we FOK!kers nogmaals de kans geven om het naadje van de kous te horen over deze zaak.

Maandag 28 november om 19:30 uur is Sjerp Jaarsma wederom bij ons te gast om al jouw vragen te beantwoorden! Natuurlijk ben je nu al van harte welkom om jouw vragen op ons forum te posten dan zullen wij onze uiterste best doen om ze allemaal aan bod te laten komen.

Footer Heineken Ontvoering