FOK!games: Win honderden prijzen met kerst




De dagen worden sinds kort weer langer en de nachten weer lichter: het is hartje winter in Nederland. Kerstmis zit er zeer binnenkort weer aan te komen en dat betekent dat veel mensen zich weer thuis zitten te vervelen met de voltallige familie. FOK! realiseert zich als online medium maar al te goed dat zij in de ideale positie verkeert om redding te bieden! Sluip de komende tijd dus maar vaak weg van de familie richting de PC want de grote Kerstprijsvraag komt er weer aan!

Vorig jaar kon je iets minder dan 100 prijzen winnen en we vonden het wel zo sportief om daar dit jaar overheen te gaan. Dit jaar geven we meer dan 300 prijzen weg! Een kleine indicatie van wat we weggeven dit jaar:




We hebben ervoor gekozen om dezelfde opzet te hanteren als vorig jaar. Dit betekent dat we weer tien dagen lang iedere dag een tiental vragen zullen stellen over allerhande zaken die zich afgespeeld hebben op FOK!games. Pak dat scheldwoordenboek er dus weer bij en vloek alvast tevergeefs op de search.

Per correct beantwoorde vraag krijg je twee punten toebedeeld en we zullen tussendoor ook nog speciale acties aankondigen waarmee je extra punten kunt verdienen. Houd FOK!games dus goed in de gaten gedurende de komende tien dagen! Aan het einde van de kerstprijsvraag zullen we een speciale online veilingspagina lanceren, waarmee je met je verdiende punten kunt gaan bieden op allerhande prijzen. Denk hierbij aan games, posters, goodies, demo's, t-shirts et cetera.

Interesse gewekt? Kijk dan snel hier wat je exact moet doen om te kunnen winnen!