De onlinecommunity van Nederland

FOK! zal zichzelf vanaf heden niet meer 'de grootste jongerensite van Nederland noemen'. Sommigen zullen zich afvragen "deden jullie dat dan ?", anderen zullen vragen "waarom ?" en weer anderen zullen zeggen "het zou tijd worden".
De reden voor de wijziging is simpel. We zijn in de 15 maanden dat we bestaan behoorlijk gegroeid en onze bezoekers zijn niet allemaal even jong. Sommigen denken dat ze hier niet welkom zijn omdat ze zichzelf te oud vinden om al 'jong' bestempeld te worden.
Wij vinden dat onzin. Iedereen is hier welkom en we hebben dan ook gebruikers variërend in leeftijd van 6 jaar tot 65plussers.
Na wat beraad kwamen we tot de conclusie dat we méér zijn dan alleen maar een jongerensite. We zijn een heuse gemeenschap, iets dat ook in het forum zeer duidelijk te merken in. Ruim 650.000 berichten van mensen van allerlei leeftijden, allerlei achtergronden en met allerlei soorten verschillende interesses zijn te vinden op deze site, en we hebben dan ook besloten om ons vanaf nu te profileren als 'de onlinecommunity van Nederland'.

Met bijna 9000 geregistreerde gebruikers (de 9000 hopen we overmorgen te passeren) en rond de 150.000 pageviews per dag mogen we trots zijn op de site en voornamelijk op haar bezoekers.
FOK! groeit nog steeds en met de veranderingen die we op stapel hebben staan verwachten we dat we de komende tijd alleen nog maar groter zullen worden (nou ja, dat HOPEN we dan ).

Vanaf nu bevind je je dus niet meer op een jongerensite, maar op FOK! - de onlinecommunity van Nederland.
Welkom en have some FOK!king fun !