Game: Ninja Gaiden

Conclusie

Aangezien ik zo enthousiast ben over Ninja Gaiden, en het enige kleine minpuntje de camera is, geef ik hem de bijna perfecte score 9.8. Normaal geef ik alleen hele cijfers, maar een 9 is te weinig en een 10 nét te veel. Tja, wat valt er nog meer te vertellen over Ninja Gaiden? Ik vind dat iedere Xbox bezitter deze game ook moet kopen. Het is één van de, zoniet DE, beste Xbox titels verkrijgbaar.
Om te laten zien dat ik zeker niet de enige ben die Ninja Gaiden zo geweldig vindt zijn hier enkele quotes van twee mede-FOK!kers:

Strolie75 over Ninja Gaiden:

”Je ziet dat de makers veel energie en liefde in deze titels hebben gestopt, de details, bediening, sfeer, muziek, etc. Het is gewoon allemaal perfect in orde.”

”De graphics in het spel zijn haarscherp en gedetailleerd. De levels zien er allemaal verschillend uit en ademen een eigen sfeer uit. Ryu en alle vijanden bewegen vloeiend en hebben veel verschillende animaties.”

”De gevechten zijn meer dan alleen button bashen, je moet erbij nadenken en tactisch nadenken! Wanneer blocken, wanneer aanvallen? Heb ik tijd voor een sterke aanval met Y of is een combo met X raadzamer? Aanvallen, blocken en combo’s uitvoeren gaan razendsnel en bijna vanzelf!”

”Samengevat, het is een geweldig spel! Ik hou normaal helemaal niet van dit genre, maar de geweldige graphics, mooie sound en de vloeiende gameplay zorgen ervoor dat ik niet meer kan stoppen met gamen!”



Mister_T over Ninja Gaiden:

”Ninja Gaiden is voor de echte die hard gamers. De moeilijkheidgraad ligt zeer hoog en dat maakt de game minder toegankelijk voor de onervaren gamers.”

”In Ninja Gaiden zijn er talloze vijanden te vinden. Ieder met hun eigen sterke en zwakke punten. Probeer dus van iedere vijand zijn zwakke punt te vinden en hem daar op te pakken.”

”De graphics en de besturing zijn echt tot in de puntjes uitgewerkt.”

”Ninja Gaiden is een dikke MUST-HAVE.”



Ninja Gaiden
PluspuntenMinpunten
  • Graphics
  • Gameplay
  • Alles
  • Euh...
  • Grafisch
    Geluid
    Speelbaarheid
    Levensduur
    Eindscore9.8


    Uiteraard is er voor deze game een speciaal topic aangemaakt in Games & Consoles en wel: [XBOX] Ninja Gaiden Deel 3