Film: Kill Bill vol 2

Het eenvoudigste deel van het verhaal, Volume one, is vorig jaar november verteld. Om de geest een beetje op te frissen:

El Paso,Texas. In het Two Pines trouwkapelletje heeft zich een waar drama voorgedaan. Tijdens de repetitie van een bruiloft zijn alle aanwezigen vermoord. Op één na dan: de bruid leeft nog, en spendeert de vier daarop volgende jaren als een comapatiënt. Direct na het ontwaken uit haar coma is haar doel duidelijk: wraak. En dat krijgt ze. Eén voor één gaat de bruid, wiens naam in de eerste film om onduidelijke redenen bewust wordt weggelaten, het Deadly Viper Assasination Team af. Eén voor één brengt ze de leden en hun aanhang om.




Na twee leden afgeslacht te hebben, en en passent ook een legertje vechtersbazen in het bloed te hebben laten baden, stopt de film. Punt. Over. Hoe het verhaal zich verder zou ontwikkelen zou pas maanden later bekend worden.

Kill Bill Volume 2 opent met de bruid, op weg naar Bill. Naar Bill? En de rest dan? Direct word je herinnerd aan de stijl van de film: niet-chronologische hoofdstukken. Zijn de andere leden van het Deadly Viper Assasination team verslagen? En zo ja, hoe dan?

In deel 2 zie je hoe de bruid de leden één voor één afgaat, en pogingen doet deze om te brengen.