Nepagent overvalt woning in Vught

Een bejaarde bewoner van een woning aan de Haagwinde in Vught is woensdagavond 17 april slachtoffer geworden van een brutale woningoverval. Hij raakte lichtgewond en de dader ging er met diverse waardevolle spullen vandoor. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Opvallend aan deze zaak is dat de dader zich voordeed als politieagent. Help ons mee deze dader(s) te vinden.

Nepagent
Eerder op de avond werd de bewoner gebeld door een man die zei van de politie te zijn. De zogenaamde agent vertelde dat er een inbreker in de buurt actief was en dat de bewoner zijn waardevolle spullen aan de politie mee kon geven. Rond 23.00 uur kwam een onbekende man aan de deur, die duwde de bewoner tegen de grond en ging er vervolgens met een aantal waardevolle spullen vandoor. Het slachtoffer kwam ten val door de duw en raakte lichtgewond. De overvaller droeg geen herkenbare politiekleding.

Onderzoek
Nadat de politie was gealarmeerd, startten ze meteen een onderzoek. Zo namen ze een verklaring van het slachtoffer op en deden ze buurtonderzoek.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar mensen die mogelijk meer weten of meer hebben gezien van deze overval? Was je rond het tijdstip van de overval in de omgeving? Misschien heb je de man in kwestie zien rondhangen? Mogelijk heb je gezien dat deze man in of op een voertuig is gestapt? Alle informatie om deze overvaller te vinden is welkom.

Deel je info (of evt. dash/ringdeur/camerbeelden) met de districtsrecherche in ‘s-Hertogenbosch via de informatieknoppen in de bron.