FOK! Wat een weer: relatief droog

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend zijn er perioden met zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit een noord tot noordwestelijke richting en neemt toe naar matig.

Vanmiddag schijnt de zon geregeld en blijft het vrijwel overal droog. De middagtemperatuur ligt rond 10°C. De wind komt uit het noordwesten en is matig.

Vanavond neemt de bewolking van het noordwesten uit toe. Aan het einde van de avond gaat het in het noordwesten regenen, elders blijft het droog. De wind uit het westen is zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer neemt de wind geleidelijk toe naar vrij krachtig, later krachtig, windkracht 6.

Komende nacht gaat het al snel van het noordwesten uit regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. Landinwaarts is de wind matig uit het zuidwesten. In de kustgebieden en op het IJsselmeer komt de wind uit het westen en is krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Tot morgen!

                   

Regenboog vanaf de ballentent (Foto: DJMO)
Regenboog vanaf de ballentent (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.