FOK! Wat een weer: nat herfstweer

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het bewolkt en in het midden en (zuid)oosten regent het. Elders is het droog en in het westen en noordwesten breekt mogelijk de zon af en toe door. Er staat weinig wind, alleen langs de kust staat er een matige wind uit het zuidwesten.

Vanmiddag schijnt af en toe de zon en is het eerst op de meeste plaatsen droog. In de tweede helft van de middag trekt een gebied met buien van zuidwest naar noordoost over het land. Bij de buien is plaatselijk ook onweer mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 11°C. Er staat een matige, langs de kust (vrij) krachtige wind, windkracht 5 of 6 uit een zuidwestelijke richting.

Vanavond wordt het landinwaarts op de meeste plaatsen droog en klaart het op. Langs de kust blijft de kans op buien bestaan. De wind komt uit een zuidwestelijke richting en is matig, langs de kust (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.

Komende nacht komen er vooral in het noordwestelijk kustgebied buien voor, soms ook met onweer. Elders is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind komt is zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6, langs de westkust soms hard, windkracht 7.

Tot morgen! 

                   

 Herfst....
Herfst....

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.