FOK! Wat een weer: prima zo

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend begint overwegend bewolkt. Van het zuidwesten uit komt de zon steeds vaker tevoorschijn, maar in het noorden en oosten blijft het vaak bewolkt. In het uiterste noordoosten valt er soms wat regen, verder blijft het droog. De wind waait uit het westen en is matig, vlak aan zee vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanmiddag zijn er zonnige perioden. In het noordoosten komt meer bewolking voor. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C in het noorden en 22°C in het zuiden. De wind komt uit het westen en is matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond neemt in het noorden de bewolking verder toe. Daar kan af en toe regen vallen. Elders blijft het droog. De westelijke wind is matig tot vrij krachtig.

Komende nacht valt er eerst in het noorden, later in het midden, plaatselijk wat regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C plaatselijk in het noorden tot 15°C in het zuiden. Boven land staat er weinig wind. vlak aan zee is de wind aanvankelijk vrij krachtig, draait van west naar noordoost en neemt af naar matig.

Tot morgen! 

                   

Een mooi begi van de dag gister tussen Cuijk en Mook (Foto: Charged)
Een mooi begi van de dag gister tussen Cuijk en Mook (Foto: Charged) 

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.