Ook Trump wordt te oud: 'Biden begint de Tweede Wereldoorlog'

In een met blunders beladen toespraak op de ‘Pray Vote Stand’-top in Washington verwarde voormalig president Donald Trump huidig president Joe Biden met Barack Obama en beweerde dat als hij niet wordt herkozen, dit zou leiden tot een ‘Tweede Wereldoorlog’.

In zijn laatste toespraak beschuldigde Trump president Biden ervan Amerika de Tweede Wereldoorlog in te leiden, terwijl hij de mentale scherpte van president Biden aan de kaak wilde  stellen.

“We hebben een man die totaal corrupt is en de slechtste president in de geschiedenis van ons land, die cognitief gehandicapt is, niet in staat is om leiding te geven, en die nu de leiding heeft over de omgang met Rusland en een mogelijke nucleaire oorlog”, zei Trump tegen de menigte. 

"Denk er maar eens over na. Als we op deze man moeten vertrouwen, zouden we heel snel in de Tweede Wereldoorlog terechtkomen, en dat is veel verwoestender dan welke oorlog dan ook," vervolgde hij. "Er zal nooit een oorlog komen als dat gebeurt; er zal nooit een oorlog als deze zijn. Het zal alles vernietigen wat er is, iedereen, het zal elk land vernietigen."

Trump maakte ook een fout toen hij aangaf dat hij voormalig president Obama versloeg in de peilingen voor de verkiezingen van 2024 maar corrigeerde zichzelf. 

Hieronder een fragment uit de toespraak van Donald Trump waarin hij zijn blunders maakt: 

In 2020 beweerde Trump tijdens een persconferentie over de COVID-pandemie dat de pandemie van ‘1917’ ‘waarschijnlijk een einde maakte aan de Tweede Wereldoorlog’.