FOK! Wat een weer: hier en daar een buitje

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend is er vrij veel bewolking en vooral in de noordelijke helft valt er regen. De wind komt uit het westen en is zwak tot matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig.

Vanmiddag breekt de zon vaker door, maar komen er ook enkele buien tot ontwikkeling. Vooral in het oosten is er een kleine kans op onweer. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 20°C aan de kust tot 24°C in het zuidoosten. Er staat een matige wind uit het westen, in het noorden later uit het noordwesten.

Vanavond komt er vooral in het zuiden nog een enkele bui voor, elders blijft het waarschijnlijk droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten.

Komende nacht is er in het zuiden kans op een bui. Vooral in het zuidwesten kan er plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 15°C aan de kust tot plaatselijk 9°C landinwaarts. Er staat weinig wind, langs de kust staat een matige wind uit het noordwesten. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

wolken boven de Westerborkerstroom. (Foto: Pukeko)
Wolken boven de Westerborkerstroom. (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.