FOK! Wat een weer: onstuimig weer

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend schijnt de zon geregeld en vooral in het westen en noorden komen enkele buien voor. Boven land is de zuidwestenwind vrij krachtig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7. In het noordwestelijk kustgebied is de wind eerst mogelijk stormachtig, windkracht 8, met zware windstoten van 75-90 km/uur.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt met vooral landinwaarts mogelijk enkele buien. De middagtemperatuur ligt rond 23°C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. In het zuiden en oosten komt plaatselijk nog een bui voor. De zuidwestenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer is de wind matig tot vrij krachtig.

Komende nacht kan heel lokaal nog een lichte bui voorkomen, maar is het overwegend droog. De minimumtemperatuur is ongeveer 15°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee (vrij) krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)

Tot morgen!


"Kwam voorbij drijven genietend vanuit mijn hang-ei te Haps" (Foto: Charged)
"Kwam voorbij drijven genietend vanuit mijn hang-ei te Haps" (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.