Endgame van Outriders Worldslayer uitgelegd

Uitgever Square Enix en ontwikkelaar People Can Fly leggen in een video de endgame van Outriders Worldslayer uit. In deze endgame, 'Trial of Tarya Gratar' genaamd, zou je honderden uren kunnen steken volgens de ontwikkelaars.

People Can Fly onthulde de Trial of Tarya Gratar, in wezen een enorme dungeon, waar spelers het grootste deel van hun endgame zullen doorbrengen. Na de Worldslayer-campagne kunnen Outriders in de Trial of Tarya Gratar duiken om het op te nemen tegen een steeds veranderende groep vijanden. Door dieper in de dungeon te gaan, zullen Outriders nieuwe gear verdienen om hun personages te verbeteren. De vijanden zullen het hen echter niet gemakkelijk maken, en de niveaus van de tegenstander zullen toenemen naarmate spelers dieper gaan en hoe meer bazen ze verslaan.

De Trial of Tarya Gratar is meer dan alleen eindbazen, maar heeft ook gebieden die Troves worden genoemd, waar spelers buiten de gebaande paden kunnen dwalen en een groep optionele vijanden kunnen verslaan. Deze Troves zijn moeilijk, maar elk biedt een specifiek type lootdrop. De ene Trove kan alleen helmen laten vallen, terwijl een andere Trove alleen borstpantser laat vallen. Dit geeft spelers een manier om voor specifiekere gear te gaan. Zoals alle content in Outriders, kunnen spelers in een groep of solo de Trial of Tarya Gratar aanpakken.

Outriders Worldslayer verschijnt op 30 juni 2022 op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, pc en Stadia.