Studente met dikke tieten kost professor baan

Een professor aan de Universiteit van Miami heeft op staande voet ontslag gekregen. De beste man gaf namelijk college terwijl een van zijn openstaande tabbladen erotisch getint materiaal van een studente met dikke tieten liet zien.

Miami, een stad die net als alle plaatsen ter wereld is getroffen door de coronacrisis, telt een universiteit die nu eveneens uitsluitend online colleges biedt. Zo ook in het geval van het College Businessanalyse, waarvan professor John Peng Zhang online een college gaf via Zoom.

Terwijl de beste man zijn scherm deelde, was duidelijk een openstaand tabblad met de suggestieve titel 'Busty college girl' te zien. Hiervan werden door de studenten massaal screendumps gemaakt. En Amerika zou natuurlijk Amerika niet zijn als hierop een rel is ontstaan.

Toen een filmpje van het incident via TikTok meer dan 800.000 keer werd bekeken, was de situatie natuurlijk helemaal onhoudbaar geworden. Zhang heeft nog zijn verontschuldigingen aangeboden, maar het heeft niet meer mogen baten. De professor is namelijk per direct ontslagen.