Politie zoekt getuigen na gewapende woningoverval in Schalkhaar

De recherche is op zoek naar getuigen na een dubbele woningoverval vannacht aan de Slinkmansweg plaatsvond. Vier verdachten drongen tussen 04.00 en 04.30 uur de dubbele woning binnen. Daarbij is gedreigd met een wapen. Op het moment van de woningoverval waren vier personen aanwezig in de woning. De personen werden vastgebonden, maar er raakte niemand gewond. De daders hebben een kleine buit meegenomen. De politie is op zoek naar getuigen na deze woningoverval.

Rond 04.30 uur vannacht kreeg de politie een melding dat de bewoners waren overvallen en bedreigd zijn met een wapen. De vier aanwezigen in de woonboerderij werden vastgebonden, maar er raakte niemand gewond. De verdachten gingen er uiteindelijk met een kleine buit vandoor.

Signalement verdachten
De bewoners van de woonboerderij weten de politie te vertellen dat het zou gaan om vier personen. Het zou gaan om drie mannen met een licht getint uiterlijk en een man met donkere huidskleur. De bewoners zijn niet alleen enorm geschrokken door wat hen vannacht overkwam, maar de schrik zat er ook goed in toen de bewoners zagen dat de vier mannen waren gehuld in kledingstukken die erg leken op politieuniformen.