'André Hazes en Bridget Maasland alweer uit elkaar'

Het lijkt alweer voorbij te zijn tussen André Hazes en Bridget Maasland. 'De zoon van' maakte in november het einde van zijn relatie met Monique Westenberg bekend en een dag later bleek dat hij al aan lag te pappen met TV-persoonlijkheid Bridget.

We zitten inmiddels nog maar in februari, maar die enorme liefde - volgens Bridget was André zelfs 'de liefde van haar leven' - lijkt alweer bekoeld te zijn. De altijd diepgaande Evert Santegoeds weet ons te melden dat er op social media van de twee op Valentijnsdag helemaal geen hartjes en liefdesverklaringen verschenen, dat kan natuurlijk niet!

Vorige week was Bridget nog op Curaçao met André. Dat was allemaal hartstikke gezellig en hoe kan het ook anders: ex Monique én André Junior Junior waren ook aanwezig, waarbij de twee (voormalige?) geliefden ook nog de nodige tijd doorbrachten zonder Bridget.

Kortom, een retespannende soap weer allemaal, we kunnen niet wachten wie de volgende vlam van André wordt. Willeke Alberti lijkt nog vrij te zijn, maar liet vorige week helaas weten dat er 'geen plek is voor een man'.