Wired Productions brengt Nederlandse game The Falconeer uit

Wired Productions en de Nederlandse game-ontwikkelaar Tomas Sala kondigen The Falconeer aan; een 'ocean-world fantasy aerial combat RPG' voor pc. The Falconeer kiest in 2020 het luchtruim met gameplay gebaseerd op luchtgevechten vol met acrobatische toeren in een open wereld, tegen allerlei vijanden.

Hoog boven de Grote Ursee kunnen spelers op hun gigantische valken opstijgen om een wereld te verkennen, gevuld met wonderlijke locaties en rivaliserende facties die strijden om de mysterieuze geheimen die schuilgaan in de onmetelijke diepte van de Ursee.

“Vanaf het moment dat we The Falconeer zagen, vielen ons de passie en toewijding van Tomas op en wisten we dat we hem wilden opnemen binnen de Wired-familie.” aldus Leo Zullo, Managing Director, Wired Productions. “De verbluffende vormgeving en het ambitieuze ontwerp van The Falconeer zeggen alles over zijn individuele talent als ontwikkelaar en we zijn dan ook blij dat we samen The Falconeer op de markt kunnen brengen.”

“Het creëren van epische landschappen en verborgen verhalen vol met verborgen geheimen staat centraal in The Falconeer. Ik wil dat spelers deze wereld en haar geheimen ontdekken maar ook eigen maken door intense actie” Aldus Tomas Sala, ontwikkelaar van The Falconeer, “Ik ben ontzettend blij samen te kunnen werken met Wired Productions, om de toekomstige overleving van de Ursee veilig te hebben gesteld en toe te treden tot een line-up van geweldige games met een uitgever die mijn visie begrijpt.”