Van naakte tieners naar de politie aanvallen met een knuppel

In Pasco County in Florida hebben drie jongedames voor een opvallend tafereel gezorgd. Dat begon met drie naakte dames van 18 en 19 jaren jong en eindigde - zoals je natuurlijk kunt verwachten - met het aanvallen van een agent met een roze honkbalknuppel en een achtervolging.

De politie werd gebeld omdat drie dames naakt rondhingen bij een verzorgingsplaats langs de snelweg. Een agente kwam er op af en kreeg te horen dat de drie, die zich wel even aan hadden gekleed voor het gesprek, hadden gedoucht en nu op stonden te drogen. Ze waren bij een bekende blijven slapen, maar moesten na ruzie vertrekken en dus was dit hun enige manier om zich even op te frissen.

Nog voor de ondervraging gedaan was, stapte het trio in hun auto en gingen ze er vandoor. De auto werd bij een winkel gevonden en een agent probeerde een van de dames te arresteren toen ze de winkel verliet, waarna een van de anderen de auto op de agent af leek te sturen. De derde kwam de auto uit en begon met een roze honkbalknuppel aan een aanval, waarna ze er weer vandoor gingen.

De baldadige tieners gingen er weer vandoor en werden achtervolgd, waarna de politie ze met spijkermatten uiteindelijk tot stilstand wist te dwingen. Agenten tikten de ruitjes in, maar de drie hielden zich stevig aan elkaar vast. Om ze toch te arresteren pakten de agenten de tasers erbij en daarmee was het verhaaltje voor de drie toch echt uit.

Ze zitten inmiddels in het gevang, wachtend op hun straf voor zaken als het vluchten voor de politie, het tegenwerken van een arrestatie en ongepast gedrag. 'Murica.