Ex van 'Barbie' bezwangert twee vrouwen in paar dagen

Breaking news uit de wereld van de mensen die bekend zijn omdat ze het ooit deden met iemand die bekend was omdat hij/zij een beetje apart was. Men neme Samantha Barbie de Jong, Rolf Tangel en ene Gabriëlla en Kimberley en voilà, daar komen twee kinderen vandaan.

Barbie was ooit op TV, lekker gek doen op vakantie. Schaam je niet, je weet het vast nog wel. Ooit deed ze het met de eerdergenoemde Rolf, maar nu niet meer. Rolf heeft inmiddels een andere vriendin, Gabriëlla, en die is nu zwanger. Dat gebeurt wel eens, maar wat wil het geval? Er is nóg iemand zwanger...dankzij Rolf!

Rolf en Gabriëlla zijn namelijk even uit elkaar gegaan en in die periode deed hij bij ene Kimberley - nog weer een andere ex - ook een donatie van het nodige genetische materiaal. Onlangs vertelde Gabriëlla - nu weer zijn vriendin - aan Rolf dat ze zwanger is, een dag later belde Kimberley hem op om te vertellen dat ze in verwachting is, hoera! De beide dames zijn binnen een paar dagen van elkaar uitgerekend en dus kunnen we wel stellen dat ze ook grofweg binnen een paar dagen van elkaar een paar miljoen potentiële Rolfjes ontvingen.

Dat is allemaal natuurlijk een beetje lastig en tegenover Weekend liet Rolf weten Gabriëlla 'meer te zien dan Kimberley', gezien het feit dat de twee weer een relatie hebben niet al te gek.

Gelukkig heeft Rolf het nieuws wel tactisch aan zijn voorlopige vriendin verteld, Gabriëlla dus: "Ze wilde een kinderwagen kopen en ik vroeg me af hoe ik dit tactisch ging brengen. Ik heb een verkoopster gevraagd of ze ook tweelingwagens hadden...dat snapte Gabriëlla natuurlijk niet en toen heb ik het uitgelegd, waarna ze huilend de winkel uit is gelopen." Een onbegrijpelijke reactie van Gabriëlla, uiteraard.