Man waarschuwt tegenligger en wordt mishandeld

Een 19-jarige knul die donderdagavond rond 18:30 uur het lef had om een éénrichtingsverkeersweg van de juiste kant in te rijden heeft dat moeten bekopen met een paar rake klappen. Het slachtoffer reed met zijn auto de Meulenwiekelaan in Bussum in. Tot zijn stomme verbazing kwam hem een andere auto tegemoet rijden. 

Omdat het om een vrij smalle weg gaat besloot de jongeman even te claxonneren om de tegenligger er op te attenderen dat hij tegen het verkeer in reed, iets wat hij beter uit zijn hoofd had kunnen laten. De bestuurder van de auto stapte namelijk samen met zijn passagier uit om de man twee keer te slaan en te bedreigen. Hierbij raakte de knul gewond in zijn gezicht. 

De politie is op zoek naar getuigen van deze laffe mishandeling. Volgens het slachtoffer waren de daders licht getint en spraken Marokkaans. Verder was de ene verdachte circa 1,85 lang met een fors postuur. Hij zou tussen de 40 en 50 jaar oud zijn, had gemillimeterd haar en droeg een donkere parkajas met capuchon en een lichtblauwe broek. 

De tweede verdachte zou rond de 30 jaar zijn, hij had zwart haar en een volle, niet te lange, baard. De politie vraagt mensen die tussen 18:15 uur en 18:30 uur iets gehoord of gezien hebben contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.