Meisje (15) verkoopt naaktselfies

Een vijftienjarig meisje uit Kent County, in de Amerikaanse staat Michigan, heeft een opmerkelijke manier gevonden om haar karige zakgeld wat op te krikken. Het tienermeisje heeft namelijk haar eigen naaktfoto's verkocht aan geile mannetjes.

Het schoolmeisje had een advertentie gezet op Kik, een soort chatdienst. Hierin bood zij 'diverse waren' aan.

Mannen die op deze advertentie reageerden, beantwoordde zij met de mededeling dat zij naaktfoto's van zichzelf verkocht. Ook bood ze eigengemaakte naaktvideo's aan.

In de korte tijd dat haar bedrijfje actief was, wist het tienermeisje zo 1.000 dollar binnen te harken. De zakenvrouw in spe klapte echter uit de school tegenover familieleden, waarna deze haar moeder waarschuwden. Mamalief besloot hierop de politie in te lichten.

Het meisje heeft tegenover de politie bekend dat ze in de afgelopen twee maanden vijftien naaktfilmpjes van zichzelf heeft verkocht. Ook wist zij te vertellen dat haar klanten wel degelijk op de hoogte waren van het feit dat zij minderjarig is.

Het verhaal krijgt nog een behoorlijke staart voor het tienermeisje. Zij wordt waarschijnlijk aangeklaagd wegens het verspreiden van kinderporno.