Vrouwtje met dikke tieten hit op Tinder

In het kader van 'open deur is open' heeft men een onderzoek gedaan naar de aantrekkelijkheid van een vrouw in relatie tot haar borstomvang. En wat blijkt nu? Een lekker wijf met en flink bos hout voor de deur blijkt veel populairder te zijn dan een vrouwtje met twee ruggen.

Gevelverbouwingskliniek Make Yourself Amazing (MYA) heeft gedegen onderzoek gedaan naar dit onderwerp. Zij zetten ene Carla uit Manchester is. Een lekker blondje met slechts één nadeel: ze heeft een cupje A.

Geen probleem voor MYA. Het mokkel keeg middels Photoshop een flinke E-cup aangemeten. Vervolgens werd zowel de platte Carla als de rondborstige Carla met een identiek profiel op Tinder gezet.

De onderzoeksresultaten zullen slechts weinig mannen verbazen. Carla met twee ruggen kreeg 'slechts' 620 Tinder-matches. De Britse met de flinke bloemkolen wist echter veel meer kerels te trekken. Bij haar bleef de teller namelijk oplopen tot maar liefst 809 matches, ruim 34 procent meer.

Ook waren de reacties op Carla met de dikke tieten een stuk perverser. Zo beeldde een mannetje zich in dat de blondine het type is om 'tegen de muur te worden geduwd om vervolgens snoeihard te worden genomen'.

John Ryan, bestuursvoorzitter van MYA, noemt de resultaten ook weinig verrassend. Toch nemen de vrouwen in zijn kliniek geen grotere tieten om mannen te plezieren. "Zij doen het echt voor zichzelf, en hun zelfvertrouwen."