Lekker wijf in bikini is internethit

Wij hadden tot op heden nog nooit van Loey Lane gehoord, maar daar zal snel verandering in komen. De 22-jarige blondine is namelijk een hit op het internet. Ze heeft mooie rondingen, en roept in een filmpje mede-chubby's op om net als zij een bikini aan te trekken.

De Amerikaanse Loey heeft behoorlijk wat vlees in de kuip en is maar wat trots op haar figuur. Ze kleedt zich dan ook het liefst in bikini. Hetgeen haar op veel kritiek is komen te staan.

"Wat ik vaak te horen krijg is dat bikini's niet mooi staan bij dikke meisjes, wat een onzin", vertelt ze in de video, die inmiddels al meer dan een miljoen keer is bekeken. Ook zouden mensen 'onpasselijk' worden van het zien van zoveel blote huid. "Waarom zou iemand anders mij mogen vertellen wat ik aantrek, alleen omdat ik dikker ben?"

Andere mensen durven zelfs te stellen dat het ronde blondje overgewicht zou promoten met haar filmpje. Maar dat is 'onzin', aldus Loey. Er is dan ook geen enkele reden te bedenken waarom iets vollere meisjes en vrouwen geen bikini mogen aantrekken.

"We kunnen dragen wat we willen. Het is verdomme geen 1950 meer! Dus kom op, allemaal lekker je bikini aantrekken", spoort ze de chubby meisjes aan.


De bewuste video. Lekker of te dik?